Ashlee Bond (ISR) voitti 72 000 dollaria NetJets Classicin Palm Beach Mastersissa

Kanadalainen paras on Erynn Ballard ja Fellini S neljännellä sijalla.

Ashlee Bond (ISR) ja Ereina tuottivat ainoan kaksinkertaisen selkeän suorituksen, kun he voittivat kaksi Yhdysvaltain olympiaveteraania ja voittivat 72 000 dollarin CSIO5* NetJets Classicin CSIO5* CP Palm Beach Mastersissa, jonka esittelee Suncast. Bondin voitto oli hänen toinen viikonloppu Wellingtonissa, Floridan maalauksellisella Deeridge Farmsilla, sillä hän voitti myös pääpalkinnon torstain $10 000 CSIO5* CP Welcome Stakessa.

Bond hyppäsi ensimmäisenä viiden hevosen hyppyyn Alan Waden suunnittelemalla 1,55 metrin radalla ja hyppäsi puhtaaksi 42,32 sekunnissa. Bond sanoi, että hän olisi voinut jättää oven auki häntä seuranneille neljälle ratsastajalle, mutta hän selitti, ettei hän enää ole huolissaan siitä, kuka ajaa häntä perässä; hän vain pitää kiinni suunnitelmastaan.

”Viime aikoina strategiani on ollut tehdä sitä, mikä tuntuu oikealta minulle ja hevoselleni. En ehkä voita yhtä paljon, mutta olen ollut paljon johdonmukaisempi", Bond sanoi. "En enää ajattele sitä, kuka tulee perässäni. Se on minulle uusi konsepti, ja tänään se onnistui.

"Sain todella hyvän hieronnan, ja se pysyi kupeissa", hän lisäsi. "Joskus käy tuuri. Se vain sattui olemaan minun päiväni. Olen todella ylpeä hevosestani. Tämä on suurin kurssi, jonka hän on koskaan tehnyt. En olisi voinut pyytää häneltä enempää.”

Neljänkertainen olympiaveteraani McLain Ward (USA), vuoden 2017 Longinesin FEI:n maailmancupin mestari, teki nopeimman neljän virheen kierroksen välilaskussa ja nousi toiseksi Tradition De La Roquella. Ward uskoi, että hänellä oli mahdollisuus ottaa kärkipaikka, mutta asiat eivät sujuneet suunnitellusti.

"Suunnitelmani oli voittaa Ashlee", Ward sanoi hymyillen. "Minun piti nähdä vähän Ashleen kierrosta. Minusta se näytti siistiltä ja nopealta, mutta ei hullulta. Hän meni hieman leveäksi (aidoista) yhdestä kahteen. Oma tamma on melko nopea, mutta tiesin myös, että pitkä juoksu tuplaan oli hänelle vähän teli. Yritin asettaa sen hyvin, mutta se ei lähtenyt irti. Olin innoissani hevosesta, mutta se ei ollut meidän päivämme.”

Vaikka Lauren Houghilla oli vaikeuksia Paloman kanssa kolmannesta sijasta, Yhdysvaltain olympiaveteraanilla oli silti hyvä päivä. Hän voitti aamun 20 000 dollarin CSIO5* Palm Beach Masters Speed ​​Tour -luokassa Joblessessä. Pari kiihtyi voittajan ympyrään 31:n kentältä ajassa 54,33 sekuntia. Lorenzo De Luca (ITA) oli toinen Cheindiralla 54,58 sekunnissa ja kolmanneksi Juan Jose Zendejas Salgado (MEX) ja Artillero ajalla 55,04.

"On aina jännittävää voittaa niin kauniissa hevosnäyttelyssä", sanoi Hough. ”Joblésse on tamma, jonka sain juuri äskettäin takaisin. Tiesin, että se oli nopea luokka, mutta tammani on luonnostaan ​​erittäin, erittäin nopea, joten menin hänen vauhtiinsa, ja se onnistui.”

Toinen tämän vuoden Palm Beach Master Series® -sarjan kolmesta tapahtumasta huipentuu sunnuntaina 17. helmikuuta Yhdysvaltain 230 000 dollarin CSIO5* Longines FEI Jumping Nations Cup™ -tapahtumaan, joka on ainoa karsinta Yhdysvalloissa vuoden 2019 Longines FEI -turnaukseen. Jumping Nations Cup™ -finaali Barcelonassa, Espanjassa ensi syksynä.

[Ashlee Bond (ISR) voitti 72 000 dollaria NetJets Classicin Palm Beach Mastersissa: https://fi.sportsfitness.win/penkkiurheilu/kilparatsastus/1005052432.html ]