Rohkea voitto Bold Scriptille Princess Elizabeth Stakes at Woodbinessa

Chiefswood Stablen kotikasvatettu kaksivuotias pentu Bold Script voitti sunnuntai-iltapäivällä Woodbinen kilparadalla 73. sijan 225 000 dollarin Princess Elizabeth Stakesin sarjassa.

Gary Boulanger suoritti voittomatkan Stuart Simonin kouluttamalla Bold Scriptillä 1-1/16 mailin pääradalla kanadalaisilla kasvatetuille nuorille pennuille.

Bold Script seurasi vauhdikasta Malibu Dawnia (:25.11, :50.11 ja 1:14.41) aina viimeiseen käännökseen asti, jossa hän otti komennon haltuunsa ja voitti 7-1/2 pituudella ajalla 1:45.20. Lopputulos oli 2-3 Windhaven Farmsille, kun Lady Azalea voitti 3-5 suosikki Tiz Breathtakingista paikkakuvassa.

"Suurin huolenaiheemme oli kaksi kierrosta ja kuinka paljon hän sulkeutui, koska hän on aamuisin melko aggressiivinen tamma", Boulanger sanoi. "Stu sanoi:"Se on sinusta kiinni, Gary, ajat hänen kanssaan luottavaisin mielin."

"Hän murtui ja hän nosti korviaan heti", sanoi Boulanger innokkaasta täyskärjestä, joka nousi jockeylleen oikeaan aikaan.

"Hän on todella mukava tamma, Stu on tehnyt hienoa työtä hänen kanssaan. Olen vain iloinen, että saan olla osa sitä.”

Saavuttuaan kolmanneksi uransa neljässä ensimmäisessä startissa, Bold Script lähetettiin jälkikäteen 2-1 toiseksi valinnaksi ja palautti 6,30 dollaria voittaakseen. Heinäkuun puolivälissä menestyneen uradebyyttinsä jälkeen Speightstownin tölkki panokset voittaneesta tammasta Original Script oli sijoittunut kolmanneksi Catch A Glimpse Stakes -sarjassa ja Grade 1 Natalma -sarjassa ja oli toiseksi Cupissa ja Saucerissa.

"Hän on ollut vain unelmapentu koulutettavana", Simon sanoi. ”Nämä ovat sellaisia, joiden takia heräät aikaisin aamulla ja hän vain tekee kaiken oikein, hän on aina tehnyt. Hän harjoittelee hyvin kaikilla pinnoilla. En vain voi sanoa tarpeeksi hänestä, hän on vain ilo saada.”

Malibu Dawn sijoittui neljänneksi, kun taas A Broken Breeze ja Flat Out Vixen viimeistelivät maalijärjestyksen.

Boulanger on tällä hetkellä toisella sijalla vuoden 2018 Woodbine-jockey-sijoituksissa panosvoittojen osalta 15:llä ja kokonaiskilpailussa neljäntenä 83:lla.