Sparkles' Girl näyttää toistuvan Classy'n Smart Stakes at Woodbinessa

Sparkles' Girl, joka voitti vuoden 2017 Classy 'n Smart Stakes -kilpailun, voittaa uransa viidennen voittonsa 20. lähdössä tämän vuoden 1 1/16 mailin pääradalla sunnuntaina Woodbinessa.

John Charalambousin kouluttama omistaja C.E.C. Farms, Sparkles' Girl, Society's Chairmanin viisivuotias tytär, vei viime vuoden Classy'n Smartin kärjessä Trini Brewnetten, joka on myös palannut kisaan.

Tämän voiton jälkeen tamma ei ole vielä palannut voittajan piiriin neljässä peräkkäisessä lähdössä, mukaan lukien neljäs hänen viimeisimmässä kihloissaan, OLG Algoma Stakes (esitteli Woodbine) 29. elokuuta, Trini Brewnette voitti kilpailun.

Charalambous uskoo, että Sparkles' Girl on valmis puolustamaan Classy'n Smart -kruunuaan.

"Hänen viimeinen kilpailu oli parempi kuin miltä näyttää, koska hän ei ollut kilpaillut kahteen kuukauteen", sanoi veteraanihoito. "Nyt minulla on mahdollisuus juosta takaisin kohtuullisessa ajassa ja hänellä on jo tuo matka alla. Odotamme hyvää kilpailua.”

Sparkles' Girlilla, joka oli viidenneksi vuoden 2016 Classy'n Smartissa, on neljä voittoa, viisi sekuntia ja pari kolmasosaa 11 uran aloituksesta. Viime vuonna hän voitti kaksi kilpailua ja voitti neljä sekuntia, mukaan lukien Algoma Stakes -kilpailun toiseksi sijoittuminen.

Vuonna 2015 hän voitti Ontario Lassie Stakesin kolmella erolla Emma-Jayne Wilsonin kanssa, joka on jälleen sunnuntaina.

"Sparkles on vain ehdoton nautinto harjoitella", Charalambous sanoi. ”Tämä on neljäs vuosi, kun olen kouluttanut häntä, eikä minulla ole koskaan ollut ongelmia hänen kanssaan. Hän on vain hienoa olla lähellä. Hänellä on myös loistava luonne.

"Hän on erittäin kilpailukykyinen. Joka kerta kun laitat suitset hänen päälleen, hän menee ulos ja tekee parhaansa. Se helpottaa työtäni paljon. Valitettavasti emme ole löytäneet hänelle kilpailuja tänä vuonna, mutta toivomme, että hän voi ponnistella tänä viikonloppuna.”

Ontario-pentujen ja tammojen Classy 'n Smart -kilpailuun osallistuu myös Bear's Kidin kolmivuotias tytär, Bear's Paw, joka sijoittui tämän vuoden Algomassa toiseksi 20-1.

"Hän on kehittynyt todella hyvin", sanoi Ashlee Brnjas, joka kouluttaa Bear Pawja isänsä Johnin (Colebrook Farms) ja Danny Dionin Bear Stablesin omistuskaksoon. "Hän on vain mukava hevonen.

"Hän ei tee mitään, muodon suhteen, se on väärin", sanoi useiden panosten voittanut valmentaja, jolla on tähän mennessä 255 voittoa urallaan. "Sinun täytyy arvostaa sitä. Hän oli aluksi hieman umpikujassa portissa, mutta kaverini hoitivat sen hienosti. Hän on melko itsevarma ja rohkea pieni hevonen.”

Hevonen, joka on menossa toiseen peräkkäiseen panoskilpailuunsa valmiina juoksemaan.

"Hän tulee kilpailuun loistavassa kunnossa", Brnjas sanoi. ”Henkilökohtaisesti sanottuna olen niin onnellinen isäni ja Karhun (Dion) puolesta. He ovat tehneet niin paljon teollisuuden ja urheilun rakentamiseksi. Hän tulee kilpailuun hyvin ja hän on työskennellyt hyvin. Mielestäni ansaitsemme olla paikalla ja tiedän, että yhteydet haluavat olla tässä panoskilpailussa.”

Classy ‘n Smart -voitto tekisi ikimuistoisen syyskuun sekä hoitoaineelle että omistajille.

Alle kaksi viikkoa sitten he yhtyivät Johnny Bearin kanssa voittaakseen Grade 1 Northern Dancer Turf Stakesin toisena vuonna peräkkäin.

"Voit sen kerran oli aivan mahtavaa", Brnjas sanoi. "Voit voittaa sen kahdesti peräkkäin Johnny Bearin kanssa – et edes osaa pukea sitä sanoiksi."

Classy 'n Smart on valittu kilpailuksi kahdeksan sunnuntain 11 osakilpailun ohjelmassa. Ensimmäinen viesti on klo 13.05