Madden ajaa Breitlingillä Longines Winiin Washingtonissa

Longines FEI Jumping World Cup™ -finaalin puolustavana mestarina yhdysvaltalainen olympialainen Beezie Madden on karsiutunut ensi vuoden finaaliin Göteborgissa. Lauantai-iltana Washington D.C.:ssä (USA) hän muistutti kaikkia, miksi hän on ansainnut tällaisen kunnian.

Madden, hänen maailmancupin mestarinsa Breitling LS:n kyydissä, teki ehdottoman klinikan voittaakseen $135 000 Longines FEI Jumping World Cup™ Washingtonin. Illalla, jolloin juhlittiin Washingtonin kansainvälisen hevosnäyttelyn 60-vuotisjuhlavuotta, kaksikko ylitti neljän hevosen hyppyn ylittäen Olaf Petersenin, Jr. (GER) lyhennetyn radan ajastimet 30,74 sekunnissa. Se oli täysin amerikkalainen naisten palkintokorokkeelle, sillä Katie Dinan (USA) ja Dougie Douglas sijoittuivat toiseksi (32,93 sekuntia) ja Lucy Davis (USA) ja Caracho olivat kolmannet (33,44).

"Tämä oli Breitlingin ensimmäinen sisäpeli tänä vuonna... mukava nähdä, että hän on kunnossa. Se vain osoittaa, miksi hän oli niin hyvä MM-finaaleissa! ~ Beezie Madden (USA)

"Tämä oli [Breitlingin] vuoden ensimmäinen sisätapahtuma", Madden sanoi. – On hienoa nähdä, että hän on kunnossa. Se vain osoittaa, miksi hän oli niin hyvä MM-finaaleissa. Hän käveli suoraan tänne, ja hän on fiksu, ajettava, säädettävä, varovainen ja hän selviää ahtaissa paikoissa, kuten tämä.”

Madden ja Breitling palasivat kolmanneksi hyppypotkussa, ja he pystyivät ajamaan yli kaksi sekuntia Dinanin ajasta nopeiden käännöstensä ansiosta – varsinkin toiseksi viimeiseen pystysuoraan.

"Hevosellani on luonnollinen jalkanopeus ja se on melko hyvä kääntymään", Madden sanoi. "Luulen, että tein [ajan] käännöksissä molemmissa päissä [kehässä], erityisesti viimeisessä käännöksessä."

Lähempi kilpailu idässä

Washingtonin tulokset tekivät MM-sarjasta tiukemman kuin koskaan. Molly Ashe Cawley (USA) on edelleen Longines FEI Jumping World Cup™ North American Leaguen itärannikon alasarjan kärjessä 29 pisteellä, mutta kolmannella sijalla Davis on nyt tasatilanteessa Georgina Bloombergin (USA) kanssa. toisessa. Molemmilla on 28 pistettä. Pisteen jäljessä on Mattias Tromp (USA), ja viiden parhaan välillä on vain neljä pistettä, ja Madden (26 pistettä) on nyt viidentenä.

Pohjois-Amerikan liiga jatkuu Lexingtonissa, KY (USA) 3.11.2018.