Team USA voittaa kultaa WEG:ssä

Yhdysvallat korosti ylivaltaansa Johnson Controls Reining -kilpailussa voittamalla Team Goldin FEI World Equestrian Games™ Tryon 2018 -tapahtumassa keskiviikkona 12. syyskuuta. Amerikkalainen joukkue, jota johti loistava 18-vuotias Cade McCutcheon isoisänsä hevosella, Custom Made Gun, vaati kattavan voiton Belgiasta toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneessa Saksassa. Se oli USA:n joukkueelle kolmas peräkkäinen FEI World Equestrian Games™ -kultamitalivoitto, kun se voitti Johnson Controls Reiningin kruunun joukkuepisteellä 681.

Belgia puolestaan ​​suoritti hopeamitaleiden hattutempun, kun taas Saksan pronssi oli heille ensimmäinen WEG:ssä.

Cadelle, jonka kanssa tiimiin liittyivät Casey Deary, Daniel L Huss ja Jordan Larson, se jatkoi perheen merkittävää yhteyttä WEG:n menestykseen, koska hänen isänsä voitti henkilökohtaisen kullan vuonna 2010 ja hänen äitinsä Mandy voitti hopeaa neljä vuotta sitten.

"Olin todella hermostunut, mutta kaikki kaverit todella auttoivat minua ja se teki valtavan eron", Cade sanoi. "Isoisäni omistaa hevoseni ja hän on myös kouluttanut sen. Hän on melko hyvä omistaja työskennellä.”

Ja Deary lisäsi:"Cade teki hämmästyttävää työtä. Hän osoitti kaiken, mitä hänellä oli, ja olemme kaikki erittäin ylpeitä hänen tekemästään työstä.”

Belgialainen Bernard Fonck totesi toisesta toisesta sijoituksesta:"Mielestäni jokainen teki kaikkensa hevosilleen, ja vaikka kilpailu oli kova, mielestäni Belgia oli myös melko vahva."

Yleisö lisäsi ikimuistoista tunnelmaa osallistumalla täysillä toimintaan, joten myös Saksalla oli paljon juhlittavaa, kun he pääsivät palkintokorokkeelle.

"Tämä on viides WEG, jossa olen ollut kilpailija", Grischa Ludwig sanoi. ”Kaikissa muissa kilpailuissa olemme aina olleet neljäs ja viides, meidät on voitettu niin monta kertaa puolen pisteen ja yhden pisteen erolla ja nyt olemme voittaneet muut (Itävalta) puolella pisteellä, mikä tekee siitä tasaisen tuntuisen. makeampaa.”

”En uskonut, että mitalin saamiseksi tarvitaan viisi FEI:n ratsastusmaailman kisaa! Mutta loppujen lopuksi olemme todella ansainneet sen. Tämä joukkue todella ansaitsi sen. Olemme olleet johdonmukaisia. Meillä ei ollut alhaisia ​​pisteitä ja taistelimme todella mitalista.”