Meksikolainen Eugenio Garza Perez vie Longinesin voiton Columbuksessa

Voitto 135 000 dollarin Longines FEI Jumping World Cup™ Columbus -kilpailussa merkitsi 10-vuotiaan Zangersheide Victer Finn Dh Z:n hevoseksi, jota oli katsottava tällä kaudella Pohjois-Amerikan liigassa.

Eugenio Garza Perez (MEX) ratsasti ruunalla palkintopallin huipulle hevosen MM-karsintadebyyttisarjassa. Jätettyään väliin lähes vuoden kilpailun toipuessaan loukkaantumisesta, Victer Finn Dh Z osoitti kykynsä – ja kuntonsa – ylittäen 10:n hyppykentän. Pari ylitti ajastimet 41,33 sekunnissa, alle kahdessa kymmenesosassa. sekunnin nopeampi kuin Peter Lutz (USA) ja Robin du Ponthual (41,49 sekuntia), vuoden 2016 MM-finaalin veteraanit. Kelli Cruciotti (USA) ja Chamonix H (42,65 sekuntia) sijoittuivat kolmanneksi.

"Se oli hämmästyttävä kurssi ja hauska hyppy", Garza Perez sanoi. ”Kiitospotkussa olleiden hevosten ja ratsastajien kanssa tiesit, että se tulee olemaan nopeaa. Menimme sinne ehdottomasti suunnitelmalla yrittää olla mahdollisimman nopea ja pelata hevoseni vahvuuksilla. Hän on luonnostaan ​​nopea hevonen ja kattaa paljon maata, ja se teki meille suosiota, mikä on hämmästyttävää.”

"Se oli upea kurssi ja hauska hyppy!" ~ Eugenio Garza Perez (Meksiko)

Alan Wade (IRL) asetti radan Pohjois-Amerikan liigan uusimpaan osaan, jossa kilpaili 39 yhdistelmää. Kentällä oli neljä veteraania 2018 Longines FEI Jumping World Cup™ -finaalista Pariisissa (FRA), mukaan lukien Kristen Vanderveen ja Bull Run's Faustino de Tili, Charlie Jacobs ja Cassinja S, Alison Robitaille ja Ace sekä nykyiset maailmancupin mestarit Beezie Madden ja Breitling LS.

"Se on varmasti [kohokohta]", Garza Perez sanoi. "[Victer Finn Dh Z] on 10-vuotias, mutta hän ei ole niin kokenut. Hän otti hetken tauon. Hän tuli ulos [tänään] yhtä hyvänä kuin koskaan. Se oli mahtavaa. En todellakaan odottanut tuota tulosta, mutta otan sen vastaan!”

Momentumin ylläpitäminen

Talletettuaan ensimmäisen maailmancup-voittonsa New Yorkissa D'Arnitan kanssa Molly Ashe Cawley (USA) vahvisti paikkansa itärannikon alasarjan kärjessä Longines FEI Jumping World Cup™ North American Leaguessa saavuttamalla kahdeksannen sijan Columbuksessa. toinen mount, Cat Ballou. Hän on kerännyt 29 pistettä. Mattias Tromp (USA), joka sijoittui kolmanneksi New Yorkissa, osoitti myös johdonmukaisuuttaan ja sijoittui 10. sijalle Columbuksessa ja varmisti sijoituksen toiseksi 22:lla. Sacramenton maailmancupin voittaja Wilhelm Genn (GER) on kolmas 20 pisteellä.

Columbuksessa neljänneksi sijoittunut Eve Jobs (USA) on julistettu länsirannikolle, ja hän johtaa nyt sarjaa 24 pisteellä Karrie Ruferin (21 pistettä) edellä. Garza Perez on siirtynyt yhteiselle kolmannelle Uma O'Neillille, joka voitti Vancouverissa. Jokaisella on 20 pistettä.

Kilpailu jatkuu länsirannikolla Del Marissa, Kaliforniassa (USA), 21.10.2018.