Hambletonilainen:Ramona Hill, Ready For Moni Win Elims; 10 hevosen finaalisarja viikkoa aikaisemmin

Tämä on hambletonilainen kuin mikään muu, eikä COVID-19 ole varsinaisesti mukana yhtälössä.

Ensinnäkin tiedämme jo 10 hevosta lauantain 1 miljoonan dollarin Hambletonian – Finaalin kenttä määritettiin 1. elokuuta, muutos aikaisempiin vuosiin. Viime vuoden kilpailun jälkeen Hambletonian Society lopetti saman päivän pudotuskilpailut, jotka pidettiin tuntia ennen Meadowlandsin finaalia.

Ja niin se oli:Hambo 2020 -kilpailuun ilmoittautui seitsemäntoista hevosta, ja kaksi karsintaerää ajettiin - toisessa kahdeksalla ja toisessa yhdeksällä. Jokaisen viisi parasta pääsi Hambon finaaliin.

Harness Racing – Kuva:Mike Lizzi osoitteesta harnesslink.com

Vuosien ajan kaksi pudotusta järjestettiin samana päivänä kuin finaali ja juuri ennen klo 18. ET, finaali pelattiin. Vaikka tämä johti paljon draamaa, se ei koskaan ollut helppo tehtävä niille, jotka työskentelevät Meadowlandsissa.

Toisen elim-sarjan jälkeen käytiin hullua kamppailua, jotta paikannussivut tulostettiin ja jaettiin noin 18 000 osallistujalle. Se sattui aina, koska hevospelaajilla oli hyvin vähän aikaa analysoida, tasoittaa ja panostaa vastaavasti.

Se ei ole ongelma tällä kertaa. Näin tapahtui finaalin järjestämisessä:

Ensimmäisessä elimissä oli seitsemän varsaa ja yksi tamma. Jotkut ovat saattaneet ihmetellä, miksi Ramona Hill otti Hambo-laukauksen mieluummin kuin meni Oaksiin, varsinkin kun katsoit kilpailua ja näit hänen hiippaavan viimeisenä.

Mutta pentu piristyi, astui ulos ja repi radan voittaakseen ajalla 1:51,2. Näin Muscle Hillin tyttärelle taattiin finaalipaikat 1-5. Hän voitti toisen ja sai viiden pisteen. (On myös huomattava, että Atlanta-pentu voitti vuoden 2018 Hambon.)

Valmentaja Tony Alagna uskoo, että hänen pentunsa on valmis ottamaan vastaan ​​kaikki tulijat.

"Hän on ollut loistava", hän sanoi. – Hän oli epäkypsä viime vuonna, joten annoimme hänelle pienen tauon kauden puolivälissä ja hän on palannut vahvana. Hän pystyy kilpailemaan vauhdilla, minkä hän teki viime kerralla (Del Millerissä Meadowlandsissa 18. heinäkuuta), ja tänä iltana hän loisti.”

Hänen kaltaiselle lahjakkaalle pennulle päätös Oaksin ja Hambon välillä voi olla perseestä, mutta Alagnalle ja omistajille Hambo oli tavoite, ja tänä vuonna , muotomuutos teki päätöksen tekemisestä paljon helpompaa.

"Jos mielessämme halusimme tämän. Odotimme vain liipaisimen painamista samaan aikaan. "Mutta iso tekijä on, että he eivät mene kahteen yhdessä päivässä", Alagna sanoi. "Se oli iso juttu ja johti meidät kokeilemaan Hambletonilaista."

Hänen rinnalla ovat finaalissa Back Of The Neck, Amigo Volo, Big Oil ja Hollywood Story.

Toisessa elimissä oli yhdeksän hevosta, ja Ready For Moni näyttää olevan valmis Hamboon, nousemassa johtoon juuri ennen puolen mailin merkkiä ja risteilyt sieltä ajassa 1:51.3 kuljettajalle Yannick Gingras ja valmentaja Nancy Takter. Hänen seuraansa ovat Threefiftytwo, Capricornus, tamma Sisar Sledge ja Rome Pays Off.

Vuosi on ollut vaikea, ja valmentaja Nancy Takter, valjaiden kilpa-legendan Jimmy Takterin tytär, myönsi sen.

"Tämän vuoden aikataulun mukaan on ollut vaikea löytää kilpailuja", Takter sanoi. "Emme halunneet ylikilpailuttaa häntä. Toivotaan, että hän on vieläkin terävämpi ensi viikolla.”

Hambletonian on vasta kolmas kilpailu vuonna 2020 ranskalaisen tähden Ready For Cashin pojalle, mutta kokemusta pyörästä riittää Gingrasin kanssa, joka huolimatta yli 6 000 voittaa, ei ole koskaan voittanut Hambletonilaista.

"Hän näytti upealta Dancer Memorialissa kaksi viikkoa sitten, ja toivomme, että hän voi jatkaa rakentamista, mutta Hambletonin voittaminen edellyttää, että kaiken on mentävä oikein", Takter sanoi.

Catch The Fire vangitsee Adiosin

Kaksi asiaa puuttui 54. th Adios Pace orkideoille The Meadowsissa viime lauantaina. Yksi oli Papi Rob Hanover, joka sihisi viime viikonloppuna pudotuksessaan 1:47,1:llä. Kilpailun jälkeen he löysivät murtuneen arkun luun, eikä kilpailua enää ole ainakaan loppukauden 2020 aikana.

Toinen puuttuva asia oli kuiva, nopea kappale. Sitä lukuun ottamatta yhdeksän lahjakasta 3-vuotiasta varsaa lähti huolimattomalle radalle The Meadowsin kauden 375 000 dollarin kohokohtaan, ja kuten useimmat Adios-kisat, tämä ei tuottanut pettymystä.

Catch The Fire otti vallan heti neljänneksen jälkeen ja ryhtyi sitten rohkeasti pitämään Chief Maten (toinen) ja No Lou Zingin (kolmas) raivoisat mielenosoitukset voittaakseen 1:49,3 kuljettaja Mike Wilderille ja valmentaja John Ackleylle.

Wilder oli huolissaan No Lou Zingistä kolmen neljänneksen kohdalla.

"Olin todella huolissani siitä hevosesta (No Lou Zing)," Wilder sanoi. "Hän kestää paljon ilmaa, enkä voinut ravistella häntä, ja sitten koko lauma tuli kimppuuni. Mutta hevoseni kaivautui sisään. Hän on aito karkeus.”

Voitto oli makea Wilderille, joka työskentelee The Meadowsissa. Hänellä on yli 8 300 voittoa urallaan, mutta lauantaihin asti hän ei koskaan ollut parempi kuin neljäs Adiosissa.

"Tämä merkitsee minulle maailmaa", hän sanoi. ”Hyvä Herra hallitsee kaikkea tässä maailmassa, ja minä olin tänään onnekas mies. Se merkitsee kaikkea, että lapseni näkevät sen ja vaimoni on täällä. Se on jotain, jota en koskaan unohda.”

3-vuotiaiden täkäläisten tahdittajien suuressa kilpailussa, $107 320 Adioo Volossa, Party Girl Hill saavutti urallaan 5-5, kun hän nousi päättäväisen Lyonsin ohi Sentinel pysäytti kellon aikaan 1:49.4 löyhällä radalla.

Viikon suorituskyky

Kesävaljaiden kilpailussa 3-vuotiaat hallitsevat otsikoita, mutta lajista tekee erityisen erikoisen kokeneiden veteraanien kukoistuksen jatkaminen. Kaksi vuotta sitten American History oli The Meadowsissa voittaen Adiosin; Viime lauantaina hän kilpaili 25 000 dollarin avoimella vauhdilla Meadowlandsissa ja millaisen esityksen hän järjestikin. Hän nousi yhdeksännestä voittaen 1:47,1, syrjäyttäen Bechers Brookin ja vuoden 2019 Meadowlands Pacen toiseksi sijoittuneen Best In Shown. Niin hyviä kuin suuret kilpailut ovatkin, tällaisille kilpailuille on aina tilaa, eikä mikään rata ole parempi esittelemään niitä kuten Meadowlands.

[Hambletonilainen:Ramona Hill, Ready For Moni Win Elims; 10 hevosen finaalisarja viikkoa aikaisemmin: https://fi.sportsfitness.win/penkkiurheilu/kilparatsastus/1005050465.html ]