Best tavoitteet Ronaldinho 2004

Kansainvälinen jalkapallo tähti Ronaldinho voitti ensimmäisen hänen kahden peräkkäisen FIFA vuoden pelaajaksi otsikot2004-2005 kausi . Hän myös teki 13 maalia ja kertynyt 20 auttaa joukkue esiintymisiä FC Barcelona , jauran korkea 11 maalia kansainvälisessä pelata kotimaassaan Brasiliassa. Ronaldinho paras tavoitteet vuonna 2004 olimerkittävä vaikutus joukkueensa yleistä suorituskykyä , tai olivat niin mieleenpainuva , että ne katsotaan joitakin kauneimmista tavoitteista kaiken aikaa . Brasilia V. Haiti

Ronaldinho tekihattutempun ystävyysottelun järjestetään 18 elokuu 2004 Haitia vastaan ​​. Hänen ensimmäinen tavoite, hän teloitettiinspin liikkua ohihengen joukkue ja harhauttamalla viimeisen kaksi puolustajat sittenmaalivahti, laittaapallon takananet. Hän teki toisen maalin paikkaan, potkia, jalopullinen kertaluonteinenyhden kosketuksensyötön Juninho Pernambucano .
Barcelona v. Shakhtar Donetsk

Ronaldinho teki yhden tavoite3-0 Barcelona voiton Ukrainan Shakhtar on 29 syyskuu . Onhallussaan esiteltiin hänen valtavaa vauhtia ja pallo - käsittelyn taidot , Ronaldinho vei pallon keskikentällä ja poltettu kahden viime puolustajat mennä one-on -one maalivahdin kanssa . Maalivahti maalivahti torjuilaukauksen korkealle ilmaan , sitten puututaan Ronaldinho yritti toipua. Tuomari kutsuivirhe, ja Ronaldinho muunnetaanrangaistuspotku vuonna63. minuutti . Win auttoi Barcelonan päästäkierroksella 16 vuonna2004 Mestarien liigan turnauksen .
Barcelona vastaan ​​AC Milan

Marraskuun 2 Ronaldinho teki voittomaalinsulkeminen minuuttia2-1 kotiin voiton jälkeen - voittamaton 2003 UEFA: n Mestarien AC Milan . Ronaldinho sailaukauksen jälkeen harhauttaen kaksi puolustajaa , joista yksi oli 2003 UEFA paras puolustaja Allesandro Nesta . Viime hetken järkyttää voitto auttoi Barcelonan päästäMestarien liigan kierroksella 16 vuonna.
Barcelona vastaan ​​Real Madrid

Marraskuun 20, Ronaldinho teki maalin in3-0 murskatappio La Liga kilpailija Real Madrid , joka tuolloin olihallitseva voima Espanjan jalkapallo . Real Madrid oli tuolloinkaikkien julkkis joukkue , johon kuului Zinedine Zidane , David Beckham , Roberto Carlos , Ronaldo ja Luis Figo . Ronaldinho maalin76. minuutin pois salamannopea rangaistuspotku .

Barcelona voitti2004-2005 La Liga otsikkokirjaa 25-4-9 , ja Madridin tuli toiseksi kanssa kirjaa 25-8-5 . Tappio Madridiin , että peli olisi maksanut Barcelonaotsikko .
Barcelona v. Chelsea

Ronaldinho ihmeellinen pelata vastaan ​​Milan pisti joukkueen osaksi kierroksen 16 vastaan tehopakkaus Chelsea yksikkö . Myöhään2004 kausi , on 23 helmikuu 2005 , Barcelona voitti ensimmäisen etapin peli 2-1 maalia Samuel Eto'o ja Gaston Maxi Lopez . Chelsea voitti toisen jalan peli , mutta Ronaldinho teki joukkueensa vain kaksi maalia . Hän teki kertaluonteinenrangaistuspotku vuonna27. minuutti . Hänen toinen , Ronaldinho jäädytti kaksi puolustajaa hänen jalkatyö ja sitten potkutpallon alanurkkaan molemmat ulkopuoleltaruutuun .