Vanhempien opas nuorten maahockeyyn

Niin, tässä artikkelissa, vanhempien opas nuorten maahokioon, hahmottelemme tarkalleen, mitä tarvitset saadaksesi lapsesi aloittamaan maahockeyn. Ja, mistä pelissä on kyse. Nuorten maahockey on urheilulaji, josta on tullut yhä suositumpi. Ja, monet australialaiset koulut esittelevät sitä lapsille. Kuitenkin, Maahockey ei välttämättä ole monille vanhemmille tuttu urheilulaji. Niin, jos lapsesi tulee kotiin ja ilmoittaa haluavansa aloittaa jääkiekon, saatat olla ymmälläsi mitä tehdä seuraavaksi. Myös, mitä laitteita he tarvitsevat? Ja, miten edes pelaat maajääkiekkoa? Jatka lukemista….

Kuinka jääkiekkoa pelataan?

Ensimmäinen asia, jonka haluat luultavasti ymmärtää jääkiekosta, ovat pelin säännöt ja tavoitteet. Niin, kun olet ulkona kannustamassa lastasi, sinulla on jonkinlainen käsitys siitä, mitä tapahtuu.

Aloittaa, Maahockey on hyvin samanlainen kuin jalkapallo, siinä mielessä, että joukkueet koostuvat enintään 11 ​​pelaajasta. Myös, Pelin tavoitteena on tehdä enemmän maaleja kuin vastustajajoukkue. Lisäksi, palloa käytetään maalin tekemiseen ampumalla ja syöttämällä. Mutta, sen sijaan, että käyttäisit jalkojasi, mailaa käytetään ohjaamaan pienempi pallo kentän ympäri ja lopulta maaliin. Lisäksi, maali lasketaan yhdeksi pisteeksi. Maali syntyy, kun pallo, "iskun ympyrän" sisällä oleva pelaaja osuu siihen. Ja, ylittää täysin vastustajien maalilinjan tolppien välissä. Myös, pelin aikana eniten maaleja tehnyt joukkue voittaa. Peli tapahtuu kahdessa erässä. Jokainen sisältää 35 minuuttia ja tauko puoliajalla. Sitten, joukkueet vaihtavat pelipuolta puoliajalla. Nuorempien lasten jääkiekkojoukkueissa on yleensä vähemmän pelaajia. Ja, pelit ovat lyhyempiä, vaihteluvälillä 15-25 minuuttia kutakin puoliskoa kohden. Jokainen joukkue jakaa pelaajat yleensä kolmeen ryhmään. Nämä ryhmät ovat puolustus, keskikenttä ja hyökkäys. Hyökkääjät ovat joukkueen ensisijaisia ​​maalintekijöitä. Keskikenttäpelaajat ovat vastuussa pallon siirtämisestä puolustuksesta hyökkääjille. Ja, puolustus auttaa pitämään pallon poissa lyöntiympyrästä syöttämällä sen keskikenttäpelaajille.

Jääkiekkolingon ymmärtäminen

Nyt kun sinulla on käsitys jääkiekon pelaamisesta, pelin aikana käytettyjen sääntöjen ja kielen ymmärtäminen on erittäin hyödyllistä. Kaikilla pysähdyksillä, aloituksilla ja vihellytyksillä, joita erityisesti nuorisokekossa tapahtuu, se voi olla melko hämmentävää yrittää selvittää, mitä tapahtuu.

Henkirikos:

Virheellinen peli on, kun pelaaja rikkoo sääntöjä ja johtaa vapaaseen osumaan tai "rangaistuskulmaan" vastustajajoukkueelle. Jotkut näistä säännöistä ovat:

• Pelaajat eivät saa kompastua, työntää, ladata tai käsitellä fyysisesti toista pelaajaa millään tavalla.
  • Myös, pelaajat eivät saa tarkoituksella käyttää mailaansa lyödäkseen toista pelaajamailta tai lyödäkseen palloa mailan takapuolella.
  • Kilpailijat eivät saa nostaa mailaa olkapäiden yläpuolelle pelatessaan palloa.
  • Pelaajat eivät voi seisoa paikallaan ja suojata palloa, kun vastustaja yrittää taklata. Heidän on joko syötettävä pallo tai jatkettava liikkumista mihin tahansa suuntaan.

Ilmaiset hitit:

Virhe, antaa vastakkaiselle joukkueelle vapaapotkun. Mikä, he ottavat sieltä, missä virhe tapahtuu. Lisäksi, yleisin virhe nuorten maahockeyssä on, kun pallo osuu pelaajan jalkaan.

Rangaistuslaukaukset:

Kun puolustuspelaaja tekee virheen lyöntiympyrän sisällä. Tai, lyö palloa tarkoituksella kentän ulkopuolelta. Hyökkäysjoukkueelle annetaan vapaalyönti. Hyökkääjä ottaa rangaistuskulman takalinjalta, 10 metriä lähimmästä maalitolpasta. Pallo osuu hyökkääviin joukkuetovereihin, jotka odottavat lyöntiympyrän ulkopuolella valmiina ampumaan maaliin. Vasta kun pallo on pelissä, hyökkäävä joukkue voi nousta puolustamaan maalia.

Laitteet

Niin, nyt sinulla on jonkin verran ymmärrystä maajääkiekon pelaamisesta. Yhtä hyvin kuin, pelin säännöt. Seuraava, meidän on saatava lapsesi valmiiksi ensimmäiseen peliinsä. Ilmeisin varuste, jonka lapsesi tarvitsee pelatakseen, on jääkiekkomaila. Komposiittihockeymailat ovat kevyempiä, ja niistä on hyvä aloittaa. Kun hankit lapsellesi laadukkaan oikeankokoisen kepin, parannat lapsesi suorituskykyä, mikä lisää rakkautta peliin. Tärkein asia, jota lapsesi tarvitsee pelatakseen maajääkiekkoa, on suusuoja. Maahockey on kontaktiton laji, mutta onnettomuuksia voi tapahtua, varsinkin kun lapset oppivat joten suusuoja on pakollinen. Toinen pakollinen suoja on säärisuojat. Pelaajat pitävät niitä sukkien alla välttääkseen loukkaantumiset. Yleensä, vastustajilta taklauksen aikana. Lapsesi tarvitsee myös sopivat jalkineet. Jääkiekkokenkien pohjassa on tulpat, jotka tunnetaan myös kiinnikkeinä, jotta ne pitävät pintaa, jolla he pelaavat, ja ovat tärkeä osa heidän univormuaan. Toivottavasti tämä opas on antanut sinulle paremman käsityksen siitä, mitä nuorten maahockey on ja mitä lapsesi tarvitsee ollakseen mukana.

Jos lapsesi on todella innokas aloittamaan, sitten Australian Sports Camps järjestää 3 päivän innovatiivisia jääkiekkoohjelmia. Mikä, kattaa kaikki maajääkiekon osa-alueet.
Nämä leirit parantavat lapsesi taitoja ja maksimoivat hänen pelinautinsa. Kaikki huippuvalmentajien ja ammattilaispelaajien ohjauksessa.