Bournemouth v Tottenham Hotspur Ennakkoesitys:miksi Cherriesin on hyökättävä Spursia vastaan

Charlie Daniels – draftfantasyfootball.co.uk

Jos Bournemouthin 1-1-tasapeli Leicesterissä viime viikolla osoitti jotain, se on, että he ovat tuottavimmillaan ollessaan hyökkäyksessä.

Kirsikat nauttivat positiivisesta ensimmäisestä tunnista, jonka aikana Charlie Daniels teki useita älykkäitä eteenpäin juoksuja vasemmalta puolustaja yhdistääkseen hyökkääjät Callum Wilsonin ja Josh Kingin. Jälkimmäinen voitti ja muutti ensimmäisen puoliajan rangaistuspotkun, ja hänellä olisi voinut olla toinen mahdollisuus maalintekopisteestä, Danielsille annettiin virhe toisen puoliajan alussa.

Siitä huolimatta, Eddie Howe teki vain yhden muutoksen ennen 90. minuuttia. Monet fanit toivoivat, että Wilson korvattaisiin toisella hyökkääjällä Lys Moussetilla, kuka voi virkistää esityksiä penkiltä, kuten olemme nähneet viime viikkoina.

Mousset ei kuitenkaan osallistunut taisteluun ennen loukkaantumisaikaa, Wilsonin sijaan sai tilalle keskikenttäpelaaja Andrew Surman. Tämä vaihto vaikutti siihen, että Bournemouth sijoittui syvemmälle ja liian suuri määrä pelaajia rangaistusalueellaan. lause "liian monta kokkia" kantoi ylimääräistä merkitystä.

Vaikka Lewis Cook ei enää pystynyt ruiskuttamaan tarkkoja syöttöjä eteenpäin oleville alueille, kaima Steve myönsi rikkeen, joka johti Riyad Mahrezin 96. minuutin tasoituslaukkuun.

Etelärannikon isännillä ei ole varaa antaa halpoja vapaapotkuja Tottenhamia vastaan, jotka ovat tehneet tällä kaudella 11 Valioliigan maalia erämaaleista, joista kuusi nettoutti Harry Kane.

24-vuotiaalla miehellä on jo 24 kotimaalakkoa. mutta hän otti palveluntarjoajan roolin viime viikon 2-0-voitossa Huddersfieldistä. Kun Heung-Min Son oli kiertänyt maalivahtia avatakseen ensimmäisen puoliajan, eteläkorealainen ohjasi näppärästi kotiin Kanen erinomaisesti painotetun keskityksen syvästä voittoon pian tauon jälkeen.

Tämä maali onnistui kuitenkin hetkellisesti keskittymishäiriössä:keskuspuolustajat Davinson Sanchez ja Jan Vertonghen jäivät liian korkealle, kun taas vasen puolustaja Ben Davies ei pystynyt seuraamaan Tom Incen sisäänajoa oikealta. Tuo tapaus jäi rankaisematta – Hugo Lloris torjui pallon pois – mutta se ainakin vihjaa mahdollisiin haavoittuvuuksiin.

Juventus käytti niitä hyväkseen keskiviikon Mestarien liigan ottelussa, joka käänsi tarinan Spursista kolmen toisen puoliminuutin sisällä. Tunnin kuluttua, Mauricio Pochettinon joukkue johti 1-0 ja oli valmis paitsi etenemisen puolivälieriin, mutta kiitos heidän energiastaan ​​ja intensiivisyydestään.

Organisaation puute keskeisinä hetkinä kuitenkin maksoi lontoolaiset, He joutuvat nyt kysymään, onko heillä taitoa kilpailla eliitin kanssa. Heillä ei ollut miehiä vartioimassa takatolppaa tai merkkaamassa legendaarista maalintekijää Gonzalo Higuainia. joka voitti ennustettavasti tasoitusmaalin.

Siinä vaiheessa, 1-1-tasapeli olisi riittänyt lähettämään Tottenhamin vierasmaaleihin, Silti he pitivät parhaaksi toimia korkealla linjalla:Paulo Dybala hyödynsi näin ollen kyseenalaista puolustusta Kieran Trippieriltä, tuomitsi heidät 2-1-tappioon.

Vaikka Spursia kiitetään oikeutetusti heidän hyökkäyspelinsä vaikuttavasta laadusta, Bournemouthin on yritettävä paljastaa puolustuspuutteita.

Football Labin tuomio: 2-2

[Bournemouth v Tottenham Hotspur Ennakkoesitys:miksi Cherriesin on hyökättävä Spursia vastaan: https://fi.sportsfitness.win/urheilu/jalkapallo/1005038773.html ]