Gudrun Patteet voitti Longines Grand Prix'n A Coruñassa

Se oli Gudrun Patteetille ylivoimainen voitto CSI5 * A Coruñan Longines Grand Prix -sarjassa. Hänen vauhtinsa Sea Coast Pebbles Z:ssa hyppyhypyssä ei jättänyt muille osallistujille muuta vaihtoehtoa kuin ottaa riski, mutta kukaan ei voinut parantaa belgialaisen saavuttamaa 40,65 sekuntia, joka nousi voiton jälkeen takaisin Casas Novasin palkintokorokkeelle. Longines Trophy kesäversiossa 4* vuonna 2016. Voittolaukassa hänen seurassaan oli maanmiehensä Dominique Hendrickx, toinen ja Menéndez Mieres, kolmas.

Kaksitoista paria pääsi hyppyyn ilman rangaistusta ensimmäisen kierroksen lopussa 38 osallistujan joukosta. Heidän joukossaan oli kolme espanjalaista ratsastajaa:Gerardo Menéndez Mieres Costello DC:llä, Julio Arias Reggae du Tillardilla ja Eduardo Álvarez Aznar Seringatilla. Ryhmään kuului myös Erosin Robert Olivier, joka eilen voitettuaan Massimo Dutti Trophyn taisteli jälleen ykköspalkinnosta. Viimeisen esteen pudotus esti ranskalaista sijoittumasta palkintokorokkeelle, 41,39 sekuntia, mikä nosti hänet neljännelle sijalle.

Kannabis van de Bucxtalen radalle ensimmäisenä lähti belgialainen Hendrickx, joka teki sen virheettömästi ja pysäytti kellon 43.07:ään. Vasta Patteet, neljäs osallistuja, oli toinen selkeä kierros, ja Menendez Mieres taisteli heti sen jälkeen kärkipaikasta hyvällä suorituksella, mutta ei tarpeeksi nopeasti voittaakseen voittoajan.

Selkeitä kierroksia ei enää ollut; riski, että palaajien täytyi ottaa vastaan, sai esteitä kaatumaan Patteetin ollessa lähempänä lopullista voittoa. Lopulta se oli Belgialle kaksinkertainen palkintopalli ja Espanjalle kolmas ansiokas paikka yhdessä tämän CSI5 *-W/2 * A Coruñan korkeimman tason testeistä.

Kolmannen sijan lisäksi Gerardo Menéndez Mieres sai Tyco-palkinnon parhaana espanjalaisena ajajana Grand Prix'ssa.

Voittaja kehui Sea Coast Pebbles Z:tä testin lopussa. "Se on ollut uskomaton voitto, mutta myös siksi, että minulla on upea hevonen", Patteet sanoi. – Hyppypotkussa oli hienoja ratsastajia, kuten Olivier Robert, joka voitti eilen, joten menin melko nopeasti. Minusta ei tullut riskialtista vaikutelmaa, mutta kun yritin sitä, tämä hevonen on todella nopeampi kuin muut", hän selitti.

Emotionaalinen kunnianosoitus Carlolle hänen eläkkeelle siirtymisen johdosta

Ennen Grand Prixia Casas Novasin keskustassa annettiin tunteellinen kunnianosoitus Carlo 273:lle, jota Sergio Álvarez Moya on ajanut viimeiset viisi vuotta ja jonka hän vetäytyy kilpailusta. Asturialainen ratsastaja otti satulan pois katsomojen lämpimien suosionosoitusten johdosta viimeisen kerran laittaakseen selälleen viltin, jossa oli teksti "Kiitos Carlo". Alvarez Moya sanoi olevansa "etuoikeutettu" jakaessaan osan urastaan ​​hänen kanssaan, mitä hän kuvaili "poikkeukselliseksi kaikessa mielessä". 17-vuotiaan Carlon urallaan hän kilpaili Ríon olympialaisissa, voitti kaksi EM-mitalia, osallistui kahteen maailmancupin finaaliin, mukaan lukien Göteborgi 2013, jossa historiallisen neljännen sijoittui. Espanja sekä monia muita mahtavia palkintoja.