Mario Deslauriers toinen $208 200 Longines FEI Jumping World Cupissa

Alex Granato (USA) teki viikonlopun tuplapisteen voittaen kaksi FEI:n entistä maailmancupin voittajaa ja voittaen 208 200 dollarin Longines FEI Jumping World Cup™ Wellingtonin CP Palm Beach Masters Winter Classic CSI4*-W -turnauksen Suncast®:n esittämänä. Carlchen W:llä ratsastanut Granato voitti perjantaina myös FEI:n 71 200 dollarin Suncast® Palm Beach Mastersin maailmancupin karsinnan.

"Kaikki on todella surrealistista. Se on ollut mahtava viikko, Granato sanoi. ”On etuoikeus päästä ajamaan tällaisessa paikassa ja sellaisia ​​ratsastajia vastaan, joita olen katsellut pitkään. On mahtavaa viettää tällaista viikkoa.”

Hyppy-off oli kuin kuka-kuka kansainvälisestä estehypystä olympiaveteraanien ja FEI World Cup™ -mestarien kanssa niiden yhdeksän joukossa, jotka hyppäsivät toisella kierroksella Alan Waden suunnittelemalla radalla. Conor Swail (IRL) oli polun etsijä molemmilla kierroksilla ja ratsasti ensimmäisen tyhjän hyppymatkassa ajalla 44,68 sekuntia GK Coco Chanelilla, mikä johti neljännelle sijalle. Granato ja Carlchen W selviytyivät lähes kaksi sekuntia ajalla 42,70 ja nousivat johtoon, sillä joukko tähtiä on vielä hyppäämättä.

"Minulla on luonnostaan ​​nopea hevonen, joten molemmissa luokissa minun piti pelata sitä hyödykseni ja yrittää antaa hänen juosta tällä tahdilla ja pysyä keskittyneenä radalleni ja käännöksiini", Granato sanoi. ”Luulen, että minulla on ollut onnea siellä täällä hieronnassa jokaisessa hyppyssä, mutta hevonen on hyvin tuore. Olen valmistanut hänet tähän viikkoon ja mielestäni hänestä tuli todella raikas ja vahva ja valmis siihen.”

Olympiaveteraani Mario Deslauriers (CAN), vuoden 1984 FEI:n maailmancupin voittaja, ja Bardolina tulivat lähelle toiselle sijalle 43,48:lla. "Hevoseni on vaiheessa, jossa sen on opittava menemään hieman nopeammin. Hänellä on iso askel, joten joskus on hieman monimutkaisempaa ohjata, mutta hän oppii kääntymään paremmin. Tänään ja jopa perjantaina yritimme mennä hieman nopeammin antaaksemme hänelle sen kokemuksen, ja tänään olisi onnistunut puoli sekuntia nopeammin, mutta olin tyytyväinen tapaan, jolla hän hoiti itsensä.”

Yleisö pidätti hengitystään, sillä viimeinen oli vuoden 2007 FEI:n maailmancupin mestari ja olympiaveteraani Beat Mändli (SUI) kilpaili radan ympäri Dsariella ja oli tiellä voittoon, mutta kolmannesta sijasta jäi 44,16 sekuntia.

Granato muistaa pitkään aikaansa Deeridge Farmsilla. ”Se on kaunis paikka, en voi sanoa tarpeeksi mukavia asioita. He tekevät hienoa työtä. On hienoa, että he avasivat laitoksensa meille. Se on virkistäjä keskellä rataa meille ratsastajille ja hevosille, jotta he pääsevät hyppäämään tällaisessa paikassa.”

Tämä on neljäs vuosi Palm Beach Mastersille Deeridge Farmsissa, ja jos ratsastajilla on sananvaltaa, sarja jatkuu vielä pitkään.

”Kilpailun tason näkeminen täällä on poikkeuksellista. Se oli minulle iloisinta, että ihmiset suunnittelevat vuotta ja tuovat parhaat hevosensa tänne", sanoi Lou Jacobs, sarjan perustaja yhdessä sisarusten Charlie Jacobsin ja Katie Robinsonin kanssa. ”Perheen parhaat ajat ovat olleet hevosten ympärillä. Se lähentää meitä perheenä. Se on rakkaus, jonka me kaikki jaamme, ja meillä on hienoja muistoja. Tämä on meille erityinen paikka. Olemme viettäneet täällä paljon onnellisia hetkiä perheenä. Nyt on ihanaa nauttia siitä tyttäreni ja perheeni kanssa. Se on ollut todella paljon rakkauden työtä.”

Sunnuntaina palkittiin useita erikoisesityksiä. Sunnuntain voittajana Hunter Harrison Award luovutettiin Page Tredennickille, Carlchen W. Tredennickin omistajalle, joka voitti myös Sue Grange Award -palkinnon perjantaina FEI:n $71 200 Suncast® Palm Beach Masters World Cup Qualifierin voittajan hevosen omistajana.

Muita myönnettyjä palkintoja olivat Doctor John R. Steelen nimetty Doc Spirit -palkinto, jonka Charlie Jacobs luovutti Grant Road Partnersin omistamalle Dsarielle, jolla on Beat Mändli. Palkinto jaetaan vuosittain hevoselle, joka parhaiten edustaa sydäntä ja urheilullisuutta, jota tarvitaan kilpailemaan korkeimmalla estehypyn tasolla. Michael Meller Style -palkinnon sai irlantilainen Darragh Kenny.

Myös sunnuntaina Katie Dinan ratsasti Ulpi N De Brekkalla voittoon 10 000 dollarin Turkish Airlines Gold Championship Grand Prix -kilpailussa, joka ylitti kymmenen hevosen hyppyhypyn ja voitti ajassa 34,772 sekuntia. Andy Kocher oli toinen La Luciolella ajamalla 34,787 ja Flo Norris kolmantena Songe De Toscanella ajassa 35,276.

"Olen niin onnellinen hänen kanssaan. Hyppäsin hänen kanssaan tällä viikolla kaksi luokkaa, hän oli toinen perjantaina ja voitti tänään, joten hän ei olisi voinut mennä paremmin", Dinan sanoi. ”Se oli todella hauska viikko hänen kanssaan. Hänellä on niin paljon laatua, hän antaa kaikkensa jokaisella hyppyllä. Luulen, että hän todella tekee sen omasta sydämestään ja luonteestaan. Tiesin, että hän halusi voittaa, enkä halunnut pettää häntä. Olen todella onnellinen.”