Kokoonpano:Whitney At Saratoga on lauantai - ja yö - mahtava kilpailu; Asmussen valmis tekemään ennätyksen

Lauantaina löytyy jotain jokaiselle hevospelaajalle 1 ½ mailin turvemaratonista Saratogassa 500 000 dollarin West Virginia Derbyyn (G3) Del Marin luokan 2 parille, mukaan lukien esikatselu mahdollisista länsirannikon 2-vuotiaista tähdistä Best Palissa.

Päivän suurin kilpailu on miljoonan dollarin Whitney Stakes (G1) Spassa (5:48) pm post), jossa on viisi parasta juoksijaa, joiden yhteenlaskettu tulo on yli 11 miljoonaa dollaria (pieni suosikki Knicks Go on tulosjohtaja 3,48 miljoonalla dollarilla)

Jos et pääse radalle, voit lyödä vetoa ja katsoa toimintaa TVG:ssä ja "Saratoga Live" Fox Sportsin FS2:ssa klo 12.30-7. :30 pm ET. TVG:ssä on kilpailuja eri puolilta maata, mukaan lukien West Virginia Derby, sekä Best Pal ja Yellow Ribbon, joiden lähetysajat ovat 21.06. ja 21.36.

Asmussen solmi Bairdin voittoennätyksen

Mutta ennen kuin pääsemme kilpailuihin, huomioikaa, että perjantaina (6. elokuuta) Hall of Famer Steve Asmussen päihitti edesmenneen Dale Bairdin useimmat pohjoisen valmentajan voitot. Amerikka 9,445. Hän voitti kaksi kilpailua perjantaina, toisen Ellis Parkissa Shanghai's Dreamin kanssa kuudennessa osakilpailussa ja saavutti ennätyksen.

Hänellä on 14 hevosta 13 kilpailussa lauantaina (7. elokuuta), mukaan lukien Under the Gun ensimmäisessä kilpailussa Saratogassa (postiaika klo 12.35)

Whitneyllä on vahva kenttä

Knicks Go on valmentaja Brad Coxin aamujonon suosikki 6-5, kun taas Maxfield (NTRA-kyselyssä tällä viikolla sijalla 2) on 8-5. valmentaja Brendan Walsh. Hall of Famer Steve Asmussenin kouluttama Silver State on 4-1, Preaknessin voittanut sveitsiläinen Skydiver on 4-1 valmentaja Ken McPeekille ja By My Standards on 10-1 Bret Calhounille.

Et voi saavuttaa jättipottia tässä kilpailussa, koska mikä tahansa viidestä voi voittaa, mutta Whitneyssä on kaksi valintaa 3 - valitse siis viisaasti.

Muut panokset

Muut panokset Spassa lauantaina ovat Glens Falls (G2) 1,5 mailin korkeudella nurmikolla, Test, Whitney ja Saratoga Derby Invitational.

Se on Mountaineerilla West Virginia Derby, jossa on mukana 72-1 Longshot Wood Memorial (G2) -voittaja Bourbonic ja äskettäin Indiana Derby (G3) voittaja Mr. Wireless.

Del Marin ominaisuuksia ovat Paras kaveri 2-vuotiaille, jota seuraa keltainen nauha 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille tammoille ja tammoille nurmikolla.

Tässä on katsaus kenttiin:

DEL MAR

200 $ Best Kaveri (G2), 6 vakoa, 2-vuotiaat

Lähetysaika:21.06 (kisa 9)

51 st painos Best Pal veti kentän seitsemän, mukaan lukien Hall of Famen twiner Mark Cassen Pappacap, 8-5 suosikki. Joe Bravo saa puhelun, joka lähtee viestistä 3. Bet On Mookie on 5-2 kakkosvaihtoehto

200 000 $ keltainen nauha (G2), 1 1/16 mailia, nurmikko, 3 ja enemmän tammoja ja tammoja

Lähetysaika:21:36 (kisa 10)

Syvä 10 hevosen kenttä on asetettu, ja viime vuoden voittaja Bodhicitta (6-1 takaisin yrittääkseen toista suurta voittoa. Trevor McCarthyn kyydissä, 5-vuotias tamman lehdet kiskoilta. Pieni suosikki on Maxim Rate 7-2 ja kantaa 124 paunaa, Juan Hernandezin kanssa. Charmainen Mia ja Dogtag ovat molemmat 4-1.

VOUNTAINEER

500 000 $ West Virginia Derby (G3), 1 1/8 mailia, 3-vuotiaat

Lähetysaika:17.35. (kilpailu 8)

Äskettäin lyödyn Hall of Famer Todd Pletcherin kouluttama Bourbonic voitti Wood Memorialin (G2) huhtikuussa ja juoksi sitten 13. th Kentucky Derbyssä (G1) ja viidenneksi Belmont Stakesissa (G1) viimeisessä lähdössä. Eric Cancelilla on kisalta lähtevä puhelu 3-1 kolmantena vaihtoehtona.

Indiana Derbyn (G3) voittaja Mr. Wireless on 8-5 suosikki, kun taas Texas Derbyn voittaja Warrant on valmentaja Brad Coxin 5-2 sekunti.

Kisa jakoi seitsemän pelaajaa.

SARATOGA

250 000 $ Glens Falls (G2), 1 ½ mailia, nurmikko , 4 ja sitä vanhemmat tammat ja tammat

Lähetysaika:15.38 (kilpailu 7)

War Like Goddess, joka voittaa neljässä viidestä lähdöstä, on 8-5 aamujonon suosikki seitsemän hengen kentässä. Bill Mottin kouluttama War Like Goddess ei ole alkanut sen jälkeen, kun hän voitti Bewitchin (G3) Keenelandissa 23. huhtikuuta. Chad Brownin kouluttama My Sister Nat, joka on pituudeltaan toinen viime vuoden Glens Fallsissa, on 3-1 kakkosvaihtoehto. Jose Ortiz raudoissa. Viimeisimmässä lähdössä My Sister Nat juoksi kolmanneksi Mean Maryn jälkeen New York Stakesissa (G2) Belmontissa 4. kesäkuuta.

500 000 $ testi (G1), 7 vakoa, 3-vuotiaat pennut

Lähetysaika:16:34 (kilpailu 8)

Hakutulokset (5-2) ja Always Carina (3-1) antavat kouluttajalle Chad Brownille kaksi vahvaa mahdollisuutta läpäistä koe.

Hakutulokset on voittanut neljä viidestä startista, mukaan lukien Gazelle (G3) Aqueductissa. Hän sijoittui kaulan toiseksi Malathaatille Kentucky Oaksissa (G1) ja voitti sitten Acornin (G1) 5. kesäkuuta Obligatorysta. Irad Ortiz, Jr., ratsastaa.

Carina lähtee aina neljännen kerran nurmikolla. Hän sijoittui toiseksi 1 ¼ pituudella Zaajeliin Mother Goose (G2) -kilpailussa Belmontissa 26. kesäkuuta.

Zaajel (8-1), Todd Pletcherin kouluttama, ja Obligatory (4-1) ovat myös kentällä.

1 miljoona dollaria Saratoga Derby Invitational (G1), 1 3/16 mailia, nurmikko, 3-vuotiaat

Postitusaika:17.10. (kisa 9)

Bolshoi Ballet voitti NYRA:n Turf Triplen (Grade 1 Belmont Derby Invitational) ensimmäisen osion ja palaa toiselle 11:n kentällä. Aidanin kouluttama 3-vuotias O'Brien on 2-1-suosikki, ja häntä ajaa Ryan Moore.

O'Brienin poika Joseph aloittaa State of Rest -tapahtuman, joka sijoittui kolmanneksi Dubai Duty Free Celebration Stakes -tapahtumassa 26. kesäkuuta Curraghissa. Hall of Famer John Velazquezilla on teline.

Vaikka kilpailussa on eurooppalaista makua, amerikkalainen valmentaja Ken McPeek yrittää yllättää King Furyn kanssa, joka on Lexington Stakes (G3) voittaja ja toinen Ohio Derbyssä (G3) ).

1 miljoona dollaria Whitney Stakes (G1), 1 1/8 mailia, 4 ja enemmän vahva>

Lähetysaika:17.48 (kisa 10)

Tämän pitäisi olla jonkinlainen kilpailu.

BC Dirt Milen (G1) ja Pegasus World Cupin (G1) voittaja Knicks Go palasi voittajan piiriin Cornhusker Handicapissa (G3) Prairie Meadowsissa viime kuussa Saudi Cupin ja Met Milen (G1) neljännen sijan jälkeen.

"Hän lopettaa juoksemisen. Katsotaan, kuinka pitkälle hän pystyy viemään itsensä siellä, toivottavasti koko matkan ajan, Knicks Go -valmentaja Brad Cox sanoi. "Hän on valmistautunut suuriin ponnistuksiin. Hän on työskennellyt todella hyvin Ellisissä.”

Hän saattaa olla johtoasemassa, mutta tällä viiden hevosen kentällä on paljon kovaa kilpailua. Aloita Maxfieldillä, joka voitti seitsemän kahdeksasta uran aloituksesta, viimeksi Stephen Foster (G2) Churchill Downsissa 26. kesäkuuta.

Sveitsin Skydiver, vuoden 2020 Preaknessin voittaja, ottaa jälleen pojat vastaan ​​valmentaja Ken McPeekillä. Swiss Skydiver sijoittui kolmanneksi Apple Blossom Handicapissa (G2) Oaklawnissa 17. huhtikuuta.

Silver State, voitti kuusi peräkkäistä voittoa, mukaan lukien Met Milen hänen viimeisessä startissaan Hall of Fame -kouluttaja Steve Asmussenille, ja By My Standards, toinen Met Milessa, täytä kenttä.

Voittaja ansaitsee maksullisen pääsymaksun Breeders' Cup Classic (G1) -turnaukseen Del Marissa 6. marraskuuta osana "Win and You're In" -tapahtumaa. haastesarja.

[Kokoonpano:Whitney At Saratoga on lauantai - ja yö - mahtava kilpailu; Asmussen valmis tekemään ennätyksen: https://fi.sportsfitness.win/penkkiurheilu/kilparatsastus/1005051121.html ]