Kokoonpano:Saratoga, Del Mar Korosta täydellistä kilpa-ajoa

Planeetan kolmella kauneimmalla kilparadalla – Del Mar, Saratoga ja Royal Ascot – täysiverinen kilpa-ajo etenee lauantaina panostuksen ja fanien kanssa. parveilevat kiskoille ryhtymään toimiin.

Päivän paras kisa on 500 000 dollarin Coaching Club American Oaks (G1) 3-vuotiaiden pentujen kylpylässä, jossa voittamaton Malathaat on 2-5 suosikki. neljästä – kyllä, vain kvartetti ilmoittautui arvostettuun kilpailuun, jonka voittivat mestarit, kuten Monomoy Girl, Songbird ja Ashado.

Del Marissa on pari Grade 2 -turbiinipanoksia, 250 000 dollarin Eddie Read ja 200 000 dollarin San Clemente; ja Royal Ascotissa on King George VI ja Queen Elizabeth (G1) – "Voit ja olet mukana" -kilpailu Breeder's Cupin Turfista (G1).

"America's Day at the Races" Fox Sportsissa lähetetään suorana Saratogasta klo 13-19. ET FS2:lla; ja sunnuntaina klo 13-14. FS2:lla klo 14-15 FS1:llä ja klo 15-18. FS2:ssa.

TVG lähettää lauantaina Del Marista, Delaware Parkista, Gulfstream Parkista, Monmouth Parkista, Woodbinesta ja muista kappaleista.

Shadwell Stablen omistama Malathaat voitti Ashlandin (G1) 3. huhtikuuta ainoassa toisessa startissaan vuonna 2021.

"Hän on erittäin lahjakas pentu", Hall of Famen kouluttaja Todd Pletcher, joka etsii kahdeksatta CCAO-voittoa, sanoi. "Hän on vain ollut täydellinen toistaiseksi ja hän on ilo treenata, ja hän tekee kaiken oikein. Kun sinulla on voittamaton, haluat vain pitää sen ennallaan ja toivoa, että kaikki sujuu hyvin ja että hän pystyy näyttämään kykynsä vielä kerran.”

Lyhyt katsaus lauantain huippukilpailuihin (kaikkien aikojen ET):

ROYAL ASCOT

1,2 miljoonaa dollaria kuningas Yrjö VI ja kuningatar Elisabet (G1), 1 ½ mailia, nurmikko

Julkaisuaika:10.35 (kisa 5)

Tämä on Euroopan keskikesän showcase ja päivän otsikoissa Royal Ascotissa. Aidan O'Brien lähettää parin kentälle, dual-Classic-voittaja Loven, joka voitti Prince of Walesin panokset (G1) Royal Ascotissa kausidebyyttissään, ja Broome, äskettäin Grand Prix de Saint-Cloudin voittaja ( G1).

Kuuden hevosen sarjaan osallistuivat myös Epsom Derbyn (G1) voittaja Adayar ja Mishriff.

SARATOGA

500 000 dollaria Coaching Club American Oaks (G1), 1 1/8 mailia, 3-vuotiaat pennut

Lähetysaika:15:23 (kisa 5)

Kentucky Oaks (G1) -voittaja Malathaat, joka haluaa voittaa 6-6, on ylivoimainen valinta 105. th CCAO:n toiminnassa.

Kaksikertaisen Vuoden hevosen Curlinin tytär Malathaat irtoaa kiskoista John Velazquezin johdolla.

Clairiere, neljäs Kentucky Oaksissa, voitti Rachel Alexandran (G2) aiemmin tänä vuonna ja oli kolmas Mother Goose (G2) Belmont Parkissa viime kerralla. Irad Ortiz Jr. lähtee paikasta 4.

Maracuja, seitsemäs Oaksissa, ja Rockpaperscissors, joka voitti edellisellä kerralla palkkion, täytä kenttä.

200 000 dollaria hyväily (G3), 5 ½ vakoa, nurmikko, 4 ja pentuja ja tammoja

Lähetysaika:18.13 (kisa 10)

Kuuden kenttään tulee Robin Sparkles, joka etsii kolmatta peräkkäistä voittoaan.

Bruce Brownin kouluttama New Yorkissa kasvatettu tyttö mursi neitsytensä viime vuonna Saratogassa ja voitti viimeisimmässä startissaan 6 vakituisen korvauksen/valinnaisen hakijan Belmontissa.

Caravel tavoittelee myös kolmatta voittoa peräkkäin, ja hän pääsee kisaan voiton jälkeen Monmouthin viiden vamman mittaisessa Goldwood Stakesissa. Irad Ortiz, Jr. on kutsunut.

DEL MAR

250 000 $ Eddie Read (G2), 1 1/8 mailia, nurmikko, 3 ja ylöspäin

Lähetysaika:20.36 (kilpailu 8)

Smooth Like Straight on 9-5 aamujonon suosikki 48. th painos kilpailusta, joka on nimetty Del Marin pitkäaikaisen julkisuusjohtajan mukaan.

Syötetään seitsemän kenttä.

Michael McCarthyn kouluttaman Smooth Like Straitin ratsastaa Umberto Rispoli, kun hevonen tavoittelee kahdeksatta voittoaan 16. th uran aloitus. Hän voitti Shoemaker (G1) Santa Anitassa 31. toukokuuta on hänen edellinen starttinsa.

200 000 $ San Clemente (G2), 1 maili, nurmikko, 3-vuotiaat fileet>

Lähetysaika:21:36 (kisa 10)

Going Global on 4-5 aamujonon suosikki täydessä 12-kentässä. Voittamaton neljässä lähdössä (kaikki Santa Anitassa, turpeella) Irlannista saapumisen jälkeen 3-vuotias pentu voitti Honeymoon Stakesin (G3) 22. toukokuuta viimeisimmässä ponnistelussaan. Pennun kouluttaa Phil D’Amato.

Simon Callahanin kouluttama Madone on kakkosvaihtoehto tilanteessa 4-1.

WOODBINE
175 000 $ Nassau (G2), 1 maili, nurmikko, 4 ja enemmän tammoja ja tammoja

Lähetysaika:15:43 (kisa 6)

Jolie Olimpica, kasvatettu Brasiliassa, on 12 hevosen sarjan kärjessä 5-2 suosikkina. Saavuttuaan Yhdysvaltoihin vuonna 2020 hän on ollut 2-6 ja sijoittui kolmanneksi edellisessä startissaan, San Simeonissa (G3) maaliskuussa.

Aika on 6-1 sekunnin valinta.

PIMLICO

200 000 $ Baltimore-Washington International Turf Cup (G3), 1 maili, nurmikko, 3 ja ylös

Lähetysaika:16.19. (kilpailu 8)

Field Pass on 8-5 suosikki kuuden hengen kentässä, vaikka hän ei ole vielä voittanut vuonna 2021. Lemon Drop Kidin 4-vuotias poika juoksi neljänneksi. Wise Dan (G2) Churchill Downsissa 26. kesäkuuta. Hänellä on uraennätys 19-6-2-3 omistajan Three Diamonds Farmissa, ja hänet on kouluttanut Michael Maker.

Myös arvosteltujen panosten voittajat Pixelate (2020 Del Mar Derby) ja English Bee (2019 Virginia Derby, mutta 0-hänen viimeisestä 10 startista) ovat mukana.