Royal Ascot päivä 2:Rakkaus voittaa St. Jamesin palatsin panokset; Ward Denied in Queen Mary

Wesley Ward kutsui häntä "parhaaksi 5 vakaiseksi hevoseksi", ja John Velazquez antoi nopealle Twilight Gleamingille parhaansa voittaakseen Group 2 Queen Mary Stakesin. . Hall of Famer asetti hänet selkeään johtoon, mutta vauhtia oli edessä, mutta ongelmia oli tulossa.

Nopea Suzy oli seurannut 2-1-suosikkia alusta lähtien, ja hän ryntäsi katsomossa ohittaakseen Twilight Gleamingin. Irlantilaisen Gary Carrollin 8-1-laukaus voitti 1 1/4 pituudella ja torjui Wardin keskiviikon avauksessa Royal Ascotin 2. päivänä.

Neljänneksi, 3 1/4 pituutta jäljessä, oli Artos, Kentuckyssa asuva valmentaja Rusty Arnoldin ensimmäinen juoksija Englannin showcase-tapaamisessa.

Ward oli toiveikkaana Twilight Gleamingin mahdollisuuksista Sky Sportsin kilpailua edeltävässä haastattelussa.

"Hän nousi niiden kärkeen, jotka meillä oli tässä kilpailussa, jonka olemme voittanut neljä kertaa", hän sanoi. "Meillä oli vaikea päivä eilen (0-2), mutta olemme nyt onnellisia."

Wardin tilanne ei parantunut myöhemmin päivällä, kun Ruthin, 3-1 suosikki, ja 8-1 Golden Bell juoksivat seitsemänneksi ja 16. 5 vakoinen Windsorin linnan panokset. Kuten Twilight Gleaming, Ruthin johti päivänvalossa, mutta hän perääntyi Frankie Dettorin johdolla viimeisessä vauhdissa ja sijoittui 3 3/4 pituutta 22-1 voittajaa Chipotlea jäljessä. Golden Bell ja Velazquez ajoivat vauhtia ennen kuin väsyivät pahasti myöhään.

Ward, joka on kouluttanut 11 Royal Ascot -voittajaa, on tällä viikolla 0-5. Hänellä on Nakatomi ja Lucci torstain 2-vuotiaiden Norfolk Stakes -ryhmässä.

Rakkausfest

Tasarahasuosikki Love johti koko ajan ja vei 1 1/4 mailin St. James's Palace Stakesin kolme neljäsosaa yli viime vuoden Breeders'-kilpailun voittaneen Audaryan. Cup Filly &Mare Turf. Naiset juoksivat 1-2 uroksia vastaan ​​päivän ainoassa ryhmässä 1. Se oli valmentaja Aidan O'Brienin neljäs voittaja kilpailussa ja ratsastaja Ryan Mooren toinen.

"Hän on korkealuokkainen tamma", Moore sanoi. "Se oli hänen ensimmäinen juoksunsa sitten viime elokuun ja hän pystyi voittamaan Breeders' Cupin voittajan, joten olen varma, että hän paranee, mutta olen iloinen hänestä tänään."

Raidan ympäri

Dettori teki yhteistyötä John ja Thady Gosdenin isä-poika -koulutustiimin kanssa voittaen Indie Angelin 22-1-tappion ryhmän 2 Duke of Cambridge Stakesissa. Dettori nousi kultaiselle sisäraiteelle ja jatkoi Royal Ascot -ennätyksiään 75. voittollaan. Hän ja Gosdenit yhtyivät kahdesti voittoon tiistaina… Kemari, 6-1, otti William Buickin kanssa 1 3/4 mailin Queen's Vase -maljakon Charles Applebylle, joka kouluttaa Epsom Derbyn voittajaa Adayaria. Buickin nenävoitto tiistaina 66-1 Reshounissa tuli korkealla hinnalla:11 päivän pelikielto piiskan väärän käytön vuoksi. Häntä rangaistiin siitä, että hän käytti sitä "sallitun tason yläpuolella ja olkapäätä alas kädessä" viimeisen neljännesmailin aikana… Marco Ghiani, suhteellisen tuntematon nuori ratsastaja, hallitsi 4 3/4 pituutta 18-1 Real World -laukauksessa. äärimmäinen ratsuväkihyökkäys, 30 juoksijan Royal Hunt Cup mailin päässä suoralla radalla. Ghiani uhmasi kahden päivän radan harhaa laskeutumalla takapuolelle… Seitsemän osakilpailun finaalissa edelläkävijä Lola Showgirl (12-1) voitti Laura Pearsonin ensimmäisen voiton kuninkaallisessa kokouksessa mailin Kensington Palace Stakesissa.

[Royal Ascot päivä 2:Rakkaus voittaa St. Jamesin palatsin panokset; Ward Denied in Queen Mary: https://fi.sportsfitness.win/penkkiurheilu/kilparatsastus/1005051063.html ]