Arkansas Derby 2021 -merkinnät:Super Stock

Miljoonan dollarin Arkansas Derby (G1) lauantaina Oaklawn Parkissa on viimeinen pääpisteiden karsintaottelu 3 miljoonan dollarin Kentucky Derby (G1) -turnaukseen 1. toukokuuta. mailin kilpailu, joka tarjoaa 100-40-20-10 karsintapisteitä neljälle ensimmäiselle. usracing.com julkaisee kilpailijoiden profiileja kilpailua edeltävinä päivinä.

Arkansas Derby 2021 -tapahtumat

Kirjailija Lynne Snierson

Super Stock hänen täytyy juosta superkilpailu lauantaina todistaakseen olevansa Kentucky Derbyn haastaja. Hän ei vain sijoittunut neljänneksi Rebel-sarjassa (G2) tällä radalla, vaan hän oli noin seitsemän matkaa jäljessä alempaan Concert Touriin, joka palaa Oaklawn Parkiin ja on tasarahojen suosikki. Vielä pahempaa, matkamuistiinpanot kuvasivat häntä "lievästi kiinnostuneena" kaistaa pitkin.

Tämä varsa ei ole vielä lunastanut lupauksensa, jonka hän osoitti nuorisokaudellaan. Saavuttuaan kolmanneksi Iroquois-sarjassa (G3), hän oli jälleen kolmas Breeders’ Futurityssä (G1) kenenkään muun kuin Essential Qualityn jälkeen. Hän lähtee kolmanneksi toisena opiskelijana Arkansas Derbyssä (G1), mutta tavoittelee vuoden ensimmäistä voittoaan. Vain yhdeksän karsintapistettä ja jumissa 31:ssä st sijalla Derbyn tulostaulukossa, tämä on hänen viimeinen mahdollisuutensa päästä kentälle.

Plussaa on, että häntä kouluttaa Hall of Famer Steve Asmussen, joka on tasapelissä Todd Pletcherin kanssa useimpien Arkansas Derbyn voittojen osalta viidellä, ja häntä ratsastaa Ricardo Santana, Jr. Asmussen, 55, on sarjan voittanein valmentaja. radan historiassa on yli 700 voittoa, ja tämä kausi on varma, että Hall of Famer Henry Forrestin ennätys on 11 harjoitustitteliä. Santana, joka on jälleen sarjan kärjessä, on radan urajohtaja ansaittujen kukkaroiden suhteen ja on Oaklawnin ensimmäinen, joka on ylittänyt 30 miljoonan dollarin kynnyksen.

Tällä varsalla, joka osti 70 000 dollaria vuodessa, on erityinen paikka Asmussenin navetassa. Ensimmäistä kertaa Steven poika Keith J Asmussen, joka on nimetty isoisän ja yhteisomistajan Keith Asmussenin mukaan, ratsasti sillä, että he voittivat Texas Thoroughbred Futurityn Lone Star Parkissa viime elokuussa, ja se oli nuoren ratsastajan ensimmäinen panoslähtö ja neljäs uran voitto. Tuo kilpailu oli myös Super Stockin ainoa voitto tähän mennessä.