2021 Florida Derby -merkinnät:Nova Rags

Kentucky Derbyn (G1) valmistautumiskilpailujen viimeisten viikkojen aikana usracing.com julkaisee 750 000 dollarin Florida Derbyn (G1) kilpailijoiden profiilit lauantaina [27. maaliskuuta], Derby-pisteiden karsinnassa, joka tarjoaa 100-40-20-10 pistettä neljälle ensimmäiselle. Jälkipaikka ja kertoimet päivitetään keskiviikon arvonnan jälkeen.

Kirjailija:Ed McNamara

Hänen myöhäinen siirtonsa toiseksi tallitoverin Candy Man Rocketin jälkeen 1 1/16 mailin Sam F. Davis Stakesissa (G3) oli visuaalisesti vaikuttava. Tarkastelun jälkeen Nova Rags Kahden kierroksen debyytti ei ollut mikään erikoinen, koska viimeiset kolme kuudestoistaosaa menivät erittäin hitaasti 33 2/5 sekunnissa. Se näytti vielä vähemmän lupaavalta, kun Candy Man Rocket kippasi Tampa Bay Derbyssä (G2) ja sijoittui 11. sijalle 8-5-suosikkina. Nova Ragsin edellisessä kilpailussa, 7-vauraisessa Pasco Stakesissa Tampa Bay Downsissa, hän voitti heikon kentän.

Sam F. Davisin jälkeen apuvalmentaja Riley Mott, Hall of Famerin Bill Mottin poika, sanoi:”Nova Rags on laadukas hevonen, hän teki hyvän matkan ja hänellä on vauhtia. Emme olleet varmoja kahdesta käännöksestä, joten nähdä hänen tulevan takaisin ja läpäisevän kahden kierroksen testin ja juoksevan niin hyvin, oli melko rohkaisevaa.”

Vaikea näkemys:Älä koskaan sulje pois parantumisen todennäköisyyttä mestarillisen Bill Mottin käsissä, mutta tämän varsan nopeusluvut eivät ole vakuuttavia, ja hänen täytyisi ottaa suuri askel eteenpäin kilpaillakseen Florida Derbyssä varsan kanssa. Suurin kunnia. Näen Nova Ragsin paranevan vuoden edetessä. Hänen sukutaulunsa sanoo, että hän nousee ylöspäin kilpailujen pidentyessä, mutta en laita hänelle rahaa lauantaina.

Juokstyyli: Stalker

Huomautuksia: Nova Rags puhalsi 3 vakomatkaa 38,60 sekunnissa lauantaina Tampa Bay Downsissa… Florida Derby on yksi harvoista suurista kilpailuista, joita Mott ei ole koskaan voittanut. Kolminkertainen Eclipse Award -voittaja valittiin Hall of Fameen vuonna 1998 45-vuotiaana, nuorin valmentaja, joka on koskaan saanut tämän kunnian… Hänen ainoa Kentucky Derby -voittonsa tuli kaksi vuotta sitten, kun Country House sijoittui 65-1-maaliin. Maksimiturvan hylkääminen.