2021 Florida Derby Entries:Suurin kunnia

Kentucky Derbyn (G1) valmistautumiskilpailujen viimeisten viikkojen aikana, usracing.com julkaisee profiilit kilpailijoista 750 000 dollarin Florida Derby (G1) -turnaukseen lauantaina [27. maaliskuuta], Derby-pisteiden karsinnassa, joka tarjoaa 100-40-20-10 pistettä neljälle ensimmäiselle sijoittuneelle. Jälkipaikka ja kertoimet päivitetään keskiviikon arvonnan jälkeen.

Kirjailija:Ed McNamara

Shug McGaughey kouluttaa nuoria hevosiaan vanhanaikaisella tavalla, jolloin ne kypsyvät omaan tahtiinsa. Greatest Honor juoksi hyvin voittamatta kolmessa ensimmäisessä lähdössä [kolmas kahdesti 7 vakomatkalla, toinen 1 1/8 mailin kohdalla] ennen kuin pääsi läpi voitolla 1 1/16 maililla 26. joulukuuta Gulfstream Parkissa.

On epätavallista, että syvän kiipeäjät tekevät parhaansa nopeutta suosivalla Gulfstreamillä, mutta tämä takaapäin tuleva juoksija on 3-kolmelle. Greatest Honor saavutti vaikuttavia voittoja Holy Bullissa ja Fountain of Youthissa, molemmat 1 1/16 mailin korkeudessa, ja on lauantain 1 1/8 mailin luokan 1 Florida Derbyn ansaittu suosikki.

"Hän oli tavallaan iso klovni ja teki mitä halusi tehdä viime kesänä Saratogassa", McGaughey sanoi. ”Sprintti ei ollut hänen laukkunsa. Hänen kolme kilpailuaan täällä ovat olleet erittäin hyviä. Etäisyydetkin ovat auttaneet – kaksi kierrosta. Uskon, että mitä pidemmälle menemme, sitä parempi.”

Greatest Honorilla on sama juoksutyyli kuin McGaugheyn ainoalla Derby-voittajalla. Vuonna 2013 Shug sai vihdoin ruusut 62-vuotiaana, kun Orb nousi 17. sijalta kuuden vakomatkan jälkeen ja teki maalin 2 1/2 pituudella huolimattomalla radalla. Palace Malice [45,33 sekunnin puoli mailia] säätämä kuuma vauhti auttoi pääsemään lähemmäksi.

Kuten Greatest Honour, Orb rikkoi neitonsa vasta neljänteen starttaan. Sitten hän voitti kolme suoraan Gulfstreamissa, mukaan lukien Fountain of Youth ja Florida Derby, ennen kuin suuntasi Louisvilleen. Kuviontunnistuksen fanit ovat epäilemättä Greatest Honorin faneja ja ovat todennäköisesti sijoittaneet häneen Derby Future Wagerissa.

Juokstyyli: Lähemmäksi

Huomautuksia: Kolmannessa lähdössä ja ensimmäisenä noin kahdessa kierroksessa Greatest Honor sijoittui toiseksi päivystyksellä Aqueductissa Todd Pletcherin Known Agendalle, jonka hän kohtaa jälleen Florida Derbyssä… Vuoden 2013 Kentucky Derbyn lisäksi McGaughey voitti vuoden 1989 Belmont Stakes -turnauksen. Easy Goer, kieltää saapumisen Sunday Silence the Triple Crown… Jose Ortizin ainoa klassikkovoitto tuli Tapwritilla vuoden 2017 Belmontissa. Ortiz voitti Eclipse Award -palkinnon sinä vuonna johtaessaan kansakuntaa 351 voitolla edellisenä vuonna. Hänen vanhempi veljensä Irad ansaitsi kolme edellistä pimennystä.