Kaksinkertainen mestari Monomoy Girl voitti Bayakoan 6-vuotiaana debyyttinä

Se oli helppoa, eikö niin?

Kaksikertainen mestari Monomoy Girl aloitti 6-vuotiaan kampanjansa voitolla 250 000 dollarin Bayakoa Stakes (G3) Oaklawn Parkissa sunnuntaina liukumassa löyhällä radalla ja päihittäen vastustajat sileällä kuin silkkijuoksulla.

Monomoy Girl – US Racing Photo

Hieman yli 100 päivää sen jälkeen, kun B. Wayne Hughesin Spendthirft Farm et al, Monomoy Girl osti kaksinkertaisen Breeders' Cup Distaff (G1) -voittajan 9,5 miljoonalla dollarilla näyttää siltä, ​​että hän voi voittaa vielä yhden mestaruuden.

Uudet omistajat ilmoittivat päivää oston jälkeen, että Monomoy Girl kilpailee vuonna 2021 ja jatkaa Brad Coxin harjoittelua. 1 1 1/16 mailin Bayakoa, joka viivästyi useita viikkoja Arkansasin kylmän sään vuoksi, oli vasta alkua viimeiselle kilpailukaudelle, joka toivottavasti päättyy Breeder's Cupiin Del Marissa 5.-6. marraskuuta.

Florent Geroux'n 1-5-suosikkina lähetetty Monomoy Girl kilpaili mukavasti kolmannella sijalla Finiten ja Our Super Freakin jälkeen 24,81 sekunnin varhaisilla murto-osilla ensimmäisen neljänneksen aikana. , 49,41 puolikkaalle ja 1:14,13 kolmelle neljännekselle. Mestari otti ohjat käsiinsä venytyksen huipulla ja voitti kahdella mitalla Our Super Freakin.

Voittoaika oli 1:45,92. Monomoy Girl palautti 2,40 dollaria 2 dollarin voittovedolla.

"Kun kysyin häneltä käännöksessä, emme menneet kovin nopeasti, joten näytti siltä, ​​että edessäni olevat kaksi hevosta pääsivät karkuun ehkä parin askeleen verran, '' sanoi Geroux. "Mutta heti kun annoin hänelle napautuksen, muistutuksen, että hän jatkaa, hän lähti heti lentoon kuin kolmessa hyppyssä. Hän vaihtoi johtoja kauniisti ja jatkoi matkaansa. Temppu ei yritä päästä johtoon liian aikaisin. Mutta hän on niin hyvä, että hän voi ohittaa hevoset melko helposti, joten [enimmäkseen] yrittää pitää hänet kiireisenä mennäkseen lankaan."

Tapizarin kastanjatamma, tulevan Hall of Famerin ennätys, parani 14 voittoon 16 uran kilpailussa [seitsemän Grade 1 -kilpailua] ja nosti hänen tulonsa 4 576 818 dollariin.

Omistajaryhmään kuuluvat myös My Racehorse Stable ja Sol Kumin's Madaket Stables.

Coxille, joka voitti lauantain Southwest Stakesin (G3) lyömättömällä Essential Qualitylla [alun Kentucky Derbyn suosikki], Monomoy Girlin onnistunut debyytti oli helpotus, varsinkin kun hänellä oli ulkopuoli. Nro 6 viesti.

"Olin ylpeä hänestä. Hän juoksi isosti. Luulen, että kun otetaan huomioon pylväs ja tapa, jolla he rikkoivat ja asettuivat ensimmäiseen käännökseen, se sopi hänelle hyvin, Cox sanoi. "Hän saa aina sellaisen pienen leveän matkan. Ei oikeastaan ​​mitään poikkeavaa. Se merkitsee paljon. Olen erittäin ylpeä siitä, mitä hän sai tänään aikaan.”

[Kaksinkertainen mestari Monomoy Girl voitti Bayakoan 6-vuotiaana debyyttinä: https://fi.sportsfitness.win/penkkiurheilu/kilparatsastus/1005050838.html ]