Vuoden 2020 johtavat käteisratsastajat:Irad Ortiz, Gaffalione, Santana, Prat

Flavien Prat – Santa Anitan lehdistötiedotteen luvalla

Vuodesta 2020 tulee yksi oudoimmista täysiveristen kilpa-ajojen joukossa, sillä ei ole faneja paikalla suurimman osan vuodesta, monet radat ovat suljettuina huomattavan kauan ja Triple Kruunu, joka oli loppunut kesken.

Vuosi 2020 oli kuitenkin ikimuistoinen kilpa-vuosi, jossa saavutettiin upeita ihmis- ja hevossuorituksia joka kuukausi ja jokaisella kilpailuradalla.

Ratsastajille, jotka haluavat seurata ratsastajia, se oli merkittävä vuosi useille ratsastajille, sekä ilmeisille että ei niin ilmeisille ratsastajille, jotka pitäisi saada tunnustusta erilaisista ratsastussaavutuksistaan tapaa eri puolilla maata.

Irad valloittaa New Yorkin

Jokki Irad Ortiz Jr. jatkoi ratsastusta pelinsä huipulla ja näyttää olevan matkalla kohti toista Eclipse Award -palkintoa vuoden 2020 erinomaisesta jockeysta. Hän voitti seitsemän luokan 1 voittoa, mukaan lukien Mucho Gustolla Gulfstreamin Pegasus World Cupissa ja Improbablella Saratogan Whitneyssä. . Hänellä on yhteensä 20 671 000 dollaria kukkaroissa (16. joulukuuta asti). Hän voitti kaksi Breeders’ Cup -kilpailua, mukaan lukien Sprintin Whitmoren kanssa ja Juvenile Turf Sprintin (G2) Golden Palilla.

Irad voitti Saratogan ratsastustittelin, 59 voittoa 58 voittoon veljestään Jose Ortiz , sen jälkeen, kun tittelistä on käyty kohtaamista, ja mukana oli myös Joel Rosario, joka sijoittui kolmanneksi 48 voitolla. Irad oli kaikkien käteisratsastajien joukossa Saratogan dirt-kilpailuissa, joissa hän keräsi 35 voittoa (25 %). Jose hallitsi nurmikkoa 31 Spa-voitolla (23 %). Jose Ortiz sijoittui sitten rahaksi Belmontin syystapaamisessa, jossa hän voitti jockey-tittelin 40 voitolla 173:sta noususta (23 prosenttia), mikä oli hyvä 12 voiton ero Jose Lezcanoon. . Aqueductissa tänä syksynä jockey-sarjan kärjessä oleva tähti on ollut veteraani Kendrick Carmouche. , joka oli siunaus vedonlyöjille, kun hän voitti suuret nimet voittaakseen mestaruuden 23 voitolla ja vakaalla ROI:lla. Hän johtaa myös tämänhetkistä talviottelua 12 voitolla 31 noususta, mikä on vaikuttava 39 %.

Jos mietit jokkeja, jotka lensivät tutkan alle tänä vuonna New Yorkissa, mieleen tulee kaksi. Ensin Junior Alvarado voitti 19 kilpailua Saratogassa tänä kesänä ja keskimääräinen voitto oli 19 dollaria. Asian tarkastelussa Iradin keskimääräinen Spa-voittaja maksoi 8 dollaria, kuten Rosario, ja Jose Ortizin keskimääräinen voittaja maksoi 10 dollaria. Entä Belmontin syyskokouksessa Eric Cancelin tekemä työ ? Hän voitti 18 voittoa 12 %:lla, mutta hänen keskimääräinen voittonsa oli iso 26,30 dollaria. Jose Ortizin keskimääräinen voittaja maksoi vain 8,20 dollaria.

Tylerin säännöt Kentuckyssa

Kentuckyssa vuonna 2020 se oli Tyler Gaffalionen vuosi. , joka pyyhkäisi kaikki viisi suurta kohtaamista ja sijoittui toiseksi Irad Ortiz Jr.:n jälkeen kaikkien tämän kalenterivuoden voittojen joukossa ja voitti yli 15 miljoonaa dollaria kukkaroina. Gaffalione-tukijat voittivat rahat Kentucky Downsissa, jossa hän keräsi 11 voittoa vain 45:stä sijoituksesta 24 % voitoista ja jättimäisen 62 % ITM:n. Muista, että kenttäkoot olivat noin 11 hevosta kilpailua kohden. Kun tämä lisätään Churchillin kevään ja syyskuun titteleihin sekä Keenelandin kesän ja Keenelandin syksyn titteleihin, joissa hän pakeni mestaruudesta kahdeksalla voitolla ja 24 voitolla, niin Gaffalione oli mies, joka voitti rahan Kentuckyssa.

Erityiset kunniamaininnat saavat jockeyt Luis Saez ja Mitchell Murrill heidän erinomaisesta, mutta hiljaisemmasta työstään Keenelandin syyskokouksessa. Saez käytti parhaan hyödyn irti vain 22:sta ja voitti yhdeksän kertaa (41 % voittoja ja 68 % ITM), mukaan lukien kourallinen panoksia. Murrill puolestaan, joka sijoittui messualueen toiseksi johtavaksi ratsastajaksi vuosina 2019–2020, ratsasti viisi voittajaa 40 Keenelandin syksyn starterista, joista 13 % ratsastaa enimmäkseen pitkällä hevosilla. Hänen keskimääräinen voittonsa viiden voittajan joukossa oli kannattava 30,40 dollaria. Ehkä siksi Murrillin hashtag on #betmitchgetrich.

Santana, kuten tavallista, kohoaa Oaklawnissa

Muistatko lukituksen synkimpien päivien aikana, kun kilpa-ajo Oaklawn Parkissa oli yksi kaupungin ainoista peleistä? Ei ollut yllätys, että monivuotinen johtava ratsastaja Ricardo Santana, Jr. oli johtava jockey tapaamisessa 61 voitolla 309:stä kiinnikkeestä 21 % ja 46 prosentin ITM. Ei ole koskaan yllätys, kun Santana sijoittuu voittoon Oaklawnissa, mutta olet ehkä unohtanut toisen suuren nimen ratsastajan, joka myös ajoi Oaklawnissa vuonna 2020 New Yorkin radan sulkemisen jälkeen. Oaklawn-kunniamaininnan saa Joel Rosario , joka poimi 45 kiinnitystä Hot Springsissä ja teki niistä parhaan 17 voitolla saadakseen valtavan 38 % voittoprosentin 76 % ITM:llä. Pidä silmällä Rosarioa vuonna 2021 nähdäksesi, viettääkö hän paljon aikaa Oaklawnissa.

Flavien Prat oli ystäväsi Kaliforniassa

SoCalissa olisi järkytys, jos kukaan ei tunnistaisi Flavien Pratia vuoden 2020 parhaan käteisratsastajana. Hän ratsasti 27 %:lla molemmissa Santa Anita -tapaamisissa, mukaan lukien 90 voittoa talvi/kevät 2019–2020 -tapaamisessa (29 voittoa ennen kakkossijalla olevaa Abel Cedilloa ). Erityinen huuto kuuluu kuitenkin joillekin muille vuonna 2020 kunnostautuneille SoCal-ratsastajille, mukaan lukien edellä mainittu Cedillo, joka voitti Del Marin syksyn ottelun 19 voitolla 14 Pratin yli ja voitti sitten 14 kilpailua Santa Anitan syksytapaamisessa keskiarvolla. voittohinta 10,30 dollaria. Cedillon 14 voittoon sisältyi seitsemän nuorten voittoa 24 aloittajalta (29 %). Älä myöskään unohda Umberto Rispolin eeppistä taistelua Del Marin kesäratsastustittelistä, jonka hän hävisi Pratille yhdellä voitolla – 50-49. Prat ratsasti suosikkeja, ja vaikka Rispoli menetti jockey-voiton tittelin, hän räjäytti Pratin ROI:n suhteen.

Lopuksi, Sheldon Russell juoksee karkuun nykyisen Laurel meet jockey sijoituksen huipulla 42 voitolla ja 27 % voittoprosentilla. Hänen keskimääräisen voittonsa ei ole liian nuhjuinen, 9,70 dollaria, ja hänen voittoprosenttinsa 2-vuotiaiden kanssa on silmiä hivelevä, kun hän on saanut 12 voittoa 33:sta noususta (36 %).

[Vuoden 2020 johtavat käteisratsastajat:Irad Ortiz, Gaffalione, Santana, Prat: https://fi.sportsfitness.win/penkkiurheilu/kilparatsastus/1005050716.html ]