Alamäkeen maastopyöräily | Vuoden 2017 MM-kisojen 10 ikimuistoisinta hetkeä

On syyskuu. Tämä tarkoittaa alamäkeä maastopyörää MM-kisat ovat jälleen kerran päättyneet.

Ei enää uutta MM-materiaalia katsoa tai herätä joka viikonloppu. Ei enää kellonaikaisia ​​kaatumisia, jotka pakottavat sinua kaatamaan juomasi t-paidan ja farkkujen päälle. Ei enää Rob Warner huutaa maanisesti kaiuttimistasi, kun numerot vilkkuvat punaisesta vihreäksi ja takaisin. Maailmancupin kilpailuja ei enää ole ennen 2018.

Mutta ainakin meillä on nyt koko kauden kuvamateriaalia katsottavana, kun odotamme uusia kilpailua Kroatian Lošinjissa, joka avaa kilpailut ensi huhtikuussa .

Tässä on joitain mieleenpainuvimpia hetkiä 2017 Downhill World Cup -sarjasta. Kerro meille, jos suosikkisi on jäänyt paitsi!

1) Alexandre Fayolle voitti huonossa säässä Lourdesissa, Ranskassa

Olosuhteet olivat lähes riittävän täydelliset koko viikon Lourdesissa avauskilpailua varten… kunnes viimeinen kourallinen ratsastajia lähti kisaamaan.

Aaron Gwin , Danny Hart ja monet muut kärsivät useita kolareita märissä ja tuulisissa olosuhteissa, jolloin Alexandre Fayolle Polygon UR:sta voitti ansaitun voiton.

2) Rachel Atherton voitti 34. DH:n maailmancup-kilpailunsa ensimmäisellä kierroksella

…ja kisan jälkeen vitsejä:"Halusin tulla lyötyksi tänä viikonloppuna, koska en kestä sitä enää", viittasi lyömättömän ennätyksensä säilyttämiseen, joka ulottui nyt 14 MM-kisaan ja 2 maailmanmestaruuteen. . Varo mitä toivot!

3) Tracey Hannah voittaa Fort Williamissa ja katkaisi Rachin voittoputken

Kun uutinen julkaisi, että Rachel Atherton oli loukkaantunut karsinnassa Fort Williamissa DH World Cupin toisella kierroksella, tapahtumakylässä oli shokki. Tracey Hannah ryntäsi lyödäkseen upean ajan ja ottaakseen ensimmäisen voittonsa Pietermaritzburgin jälkeen vuonna 2012. Se oli hieno juoksu, ja vaikka Rach jäi väliin olkapääongelman vuoksi, ei ole mitään takeita siitä, että hän olisi pystynyt päihittämään Hannahin ajan, vaikka hän tekisi niin. kilpailla. Naisten vuoden 2017 kokonaiskilpailu avattiin.

4) Greg Minnaar todistaa olevansa lyömätön Skotlannin ylämailla

…voittamalla kolmannen peräkkäisen voittonsa ja seitsemännen kaikkien aikojensa Fort Williamissa , vaikka sateen jälkeen alkoi sataa, kun top 10 nousi lähtöporteille. Tuloksena oli Minnaarin 20. MM-voitto urallaan.

5) Tahnee Seagrave voitti ensimmäisen maailmancupin Leogangissa

Lukuisten kakkossijoitusten ja viimeisen parin vuoden ajan selvästi hallussaan vauhtia voittaakseen maailmancup-kilpailun Tahnee hyödynsi vihdoin potentiaaliaan ja nousi kärkipaikalle Leogangissa päihittäen Hannahin alle sekunnilla. Hän lisäisi sarjan toisen voittonsa Mont-Sainte-Annella Kanadassa.

6) Canyon Factory Racing saa ensimmäisen maailmancupin voittonsa Vallnordissa

Troy Brosnan oli viimeinen mies alas vuorelta ja voitti Greg Minnaaria 0,2 sekunnilla, mikä antoi uudelle joukkueelle ensimmäisen voiton dramaattisella tyylillä.

7) Myriam Nicole voitti Vallnordissa vihjaillakseen tulevista asioista

Vaikka Rachel Atherton makasi ensimmäisen merkittävän ajan vuorella, ranskalainen ratsastaja Myriam Nicole otti kärkipaikan ja antoi Commencalille voiton kotikentällä ja antoi naisten sarjalle neljännen voiton niin monessa kilpailussa. Nicole seurasi tulosta ja sai toisen voiton seuraavassa kilpailussa Lenzerheidessa, mikä asetti hänet hienosti kokonaiskilpailuun…

8) Aaron Gwin kaatui yhden kaikkien aikojen parhaista juoksuista Mont-Sainte-Annessa

Kun taivaat avautuivat Kanadassa, suurin osa kentästä kamppaili päästäkseen lähelle australialaisen Dean Lucasin aikaa, jonka 4:19,484 toivotuissa olosuhteissa riitti jättämään hänet palkintokorokkeelle, kunnes viimeinen ratsastaja tuli alas mäkeä.

Valitettavasti Lucasille tämä ratsastaja oli Aaron Gwin, joka liukui alas radalla typerän mudan läpi ottaakseen sekunnin pois australialaiselta ja lunastaakseen YT Mobin voiton. Tämä ei ollut vain kauden paras juoksu, vaan myös yksi kaikkien aikojen parhaista.

9) Draama Galore, kun haalarit menevät alas Val di Solessa

Tahnee Seagrave nappasi sarjan kolmannen voittonsa, mutta Myriam Nicolen toinen sija riitti hänelle kokonaisvoittoon, kun taas puhkaisu katkaisi Greg Minnaarin toiveet kokonaistittelistä, kun Aaron Gwin voitti vuoden 2017 kilpailun ja sarjan.

10) Miranda Miller järkyttää maailmaa Cairnsissa ja Loic Brunista tulee kaksinkertainen maailmanmestari

Tahnee käytti viisi sekuntia Miranda Milleriin sitten aika kaatui. Tracey Hannah juoksi upealla juoksulla kotimaassa ja nousi sitten myös pyörästään. Myriam Nicole pääsi voiton kymmenesosaan. Mutta Miranda Miller otti Kanadan sateenkaaripaidan.

Miesten Loic Bruni oli ainoa mies, joka pystyi paremmin kotipoika Mick Hannahin aikaan (ja vain +0,339), kun hän ratsasti toisen maailmanmestarivoittonsa kolmen vuoden sisällä päättääkseen toisen upean vuoden MM-radalla.

[Alamäkeen maastopyöräily | Vuoden 2017 MM-kisojen 10 ikimuistoisinta hetkeä: https://fi.sportsfitness.win/virkistys/maastopyöräily/1005048995.html ]