T2 Diamond Pöytätennis:säännöt, Voittajat ja miksi se aloitettiin?

Pöytätennis on viime aikoina osoittanut merkkejä halusta kehittyä pois perinteisestä muotistaan, ja yksi viimeisimmistä siihen liittyvistä innovaatioista on T2 Diamond Table Tennis -kilpailu. Alla on kaikki tiedot siitä, mikä on T2 Diamond Table Tennis, miksi se aloitettiin, osallistujista ja miten se eroaa tavallisesta pöytätennisturnauksesta.

Kuka perusti T2 Diamond -pöytätenniksen?

Frank Ji on pöytätennisfani, mutta ei tavallinen. Shanghaissa toimiva liikemies vietti paljon aikaa katsellessaan monia pöytätennisturnauksia areenalta ja keräsi tarpeeksi tietoa tehdäkseen ison investoinnin urheiluun.

Mielenkiintoista, Frank Ji on myös liittynyt ITTF:n kanssa tuodakseen kylmälaukun, funkimpi versio pöytätenniksestä, nimeltä Pöytätennis X, elämälle. T2 Diamond -kilpailu lainaa TTX:ltä useita elementtejä, mukaan lukien kello.

Mielenkiintoista, suunnilleen samaan aikaan, toinen pöytätennisliiga, Ultimate Table Tennis Leaguen aloittivat järjestäjät Intiassa hieman muokatulla tarkoituksella haluta levittää peliä maassa.

Miksi sijoittaa T2 Diamond -pöytätennikseen?

Frank Ji perustelee tällaisten investointien tekemistä yksinkertaisesti sillä uskomuksella, että pöytätennis ei ole kehittynyt yhtä paljon kuin maailma ja vaikka se on urheilulaji, johon on osallistunut noin 300 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa, se ei ole muuttunut tarpeeksi käteiseksi, jotta se olisi kannattava uravaihtoehto, kuten jotkut muut urheilulajit.

Puhuessaan StraitsTimes.comin haastattelussa, Ji selitti päätöksensä näin:

"Oli kuin pöytätennis, jonka tunsin lapsesta asti, ei olisi muuttunut yhtään. vaikka maailma ympärillä oli jo muuttunut niin paljon."

"Näin, että tämän urheilun kaupallinen arvo ei ole toteutunut, huolimatta siitä, että niin monet ihmiset soittavat sitä."

Pöytätennistä kutsuminen suureksi timantiksi, johon pitää päästä käsiksi, Ji on valinnut monitahoisen lähestymistavan helpottaakseen urheilun rahallista kasvua. Tämän tarkoituksena on muuttaa pöytätennis hauskaksi, muodikkaampaa urheilua, joka on enemmän vetoaa molempiin, niin fanit kuin sponsoritkin .

Joka vie meidät seuraavaan, ja erittäin tärkeä kysymys.

T2 Diamond on pöytätennisliiga, jonka Frank Ji käynnisti yhdessä ITTF:n kanssa vuonna 2016. Siinä maailman 16 parasta miesten ja naisten pöytätennispelaajaa osallistuu pudotuskilpailuun ja pronssimitalista. no, eli 16 ottelua kummassakin tasapelissä.

Toisin sanoen se on pöytätenniksen Mestarien liigan linjoilla.

Järjestetään useita kertoja vuodessa eri kaupungeissa, T2 Diamond Table Tennis -turnauksessa 16 parasta miesten ja naisten pelaaja pääsee kilpailuun, ja pelataan yhden eliminoinnin menetelmällä.

Otteluiden odotetaan valmistuvan nopeammin. Joten vaikka niitä pelataan edelleen paras seitsemästä -periaatteella, näiden otteluiden aikaraja on 24 minuuttia; mikä tarkoittaa, kun ottelu saavuttaa 24. minuutin, Ottelun loput pelit pelataan paras viidestä -pisteistä.

• Jokainen ottelu on paras seitsemästä pelistä
  • Jokainen peli pelattu 11 pisteeseen (ei kakkosta)
  • Yhdistä Fast5-muotoon 24. minuutin jälkeen
  • Nopeat 5 peliä pelattu viiteen pisteeseen

T2 Diamond Pöytätenniksen aiemmat versiot

2017 Johor Bahru, Malesia

Tämän kilpailun ensimmäinen painos pelattiin sen varhaisessa avatarissa, jota kutsuttiin silloin nimellä T2 Asia Pacific League (T2APAC). Siinä nähtiin myös joukkuetapahtuma ja kaksinpeli.

Timo Boll, Alexander Shibaev ja Chen Chien-An yhdessä Hina Hayatan kanssa, Feng Tianwei ja Yang Haeun nostaa joukkuekilpailun kultaa Team Maze . He voittivat Team Perssonin finaalissa, joukkue, joka koostuu Jun Mizutanista, Joo Saehyuk, Mattias Karsson, Bernadette Szocs, Suthasini Sawettabut ja Ding Ning.

Saksan Timo Boll voitti kaksinpelin kultaa miesten kilpailussa, kun taas Romania Bernadette Szocs nosti naisten kaksinpelin mestaruuden, risteilyt Feng Tianwein ohi tittelin päättäjässä.

Tämän kilpailun lopussa ITTF ja T2 allekirjoittivat yhteistyösopimuksen.

2019 Johor Bahru, Malesia

Tämä oli toinen T2 Diamond Table Tennis -turnaus, ja se isännöitiin Johor Bahrussa Malesiassa muutetulla formaatilla ja uudistetulla kilpailulla. Kiinan Zhu Yuling voitti naisten kaksinpelin mestaruuden, kun taas miesten kruunun voitti Kiinan Taipei Lin Yun-Ju .

Zhu voitti kiinalaisen Wang Manyun naisten finaalissa, voitto 9-11, 6-11, 11-7, 7-11, 2-5* kun Lin oli 11-7, 11-4, 8-11, 11-5, 5-0* voitti kiinalaisen Fan Zhendongin miesten finaalissa.

Naisten sarjan pronssimitalin voitti kiinalainen Ding Ning, joka voitti japanilaisen Miyu Katon 4-0. Xu Xin saavutti kolmannen sijan voittaessaan Wong Chun Tingin kovissa taisteluissa.

"...tapahtuman järjestäminen Kiinassa vaatii lukuisia lupia eri viranomaisilta, emmekä valitettavasti ole päässeet lopulliseen sopimukseen tapahtuman järjestämisen ehdoista.

2019, Singapore

Tämän kolmannen turnauksen isännöi Team Sports Hall, L2 Tampines Hubissa Singaporessa.

Kiinan Sun Yingsha voitti naisten kaksinpelin voittamalla finaalissa japanilaisen Ito Miman, reunustamalla hänet 4-3, voitti loppupelin 5-4 käyttämällä Fast5-muotoa. Miesten kaksinpelin arvonnassa kävi Kiinassa Xu Xin kukisti Kiinan Taipein Lin Yun-Jun 4-0 tittelin päätteeksi voittaakseen kultamitalin.

Japanilainen Harimoto Tomokazu voitti miesten kaksinpelin pronssia. Wang Manyu voitti 4-1 eteläkorealaisen Jeon Jiheen ja nousi kolmannelle sijalle.