Intian tennispelaajien 5 parasta sinkkuvoittoa

Jaa tämä WhatsAppissa

INTIANTEN TENNISPALAITTOJEN SINKUPELIVOITOT | Melkein kaksi kuukautta sitten, 22-vuotias intialainen tennispelaaja Ramkumar Ramanathan järkytti maailmanlistan kahdeksannen Dominic Thiemin Antalya Openissa Turkissa, rekisteröidään tähän mennessä suurimman voittonsa. Vaikka hän ei päässyt puolivälierien ohi, nuori urheilija todisti maailmalle, että heidän päivänään Intialaiset pelaajat voivat ylittää jopa alan parhaat nimet.

Tänään, mennään muistikaistalle ja katsotaan taaksepäin viittä intialaisten tennispelaajan yksilökohtaista parasta suoritusta kansainvälisellä tasolla.

1) Leander Paes

Nelinpelin asiantuntija ja kiistatta Intian suurimmat tennis-ikonit, Leander Paes on Davis Cupin tähti ja on toiseksi vain italialaisen Nicola Pietrangelin jälkeen. kun on kyse suurimmasta tuplavoittojen määrästä. Hän on myös neljäs voittojen kokonaismäärässä kaikissa muodoissa. Vuonna 1995 Paes voitti silloin maailman 7. sijan Goran Ivanisevicin Davis Cupin ottelussa Intian ja Kroatian välillä. Paes, joka oli tuolloin sijalla 123, palasi kahdesta erästä kirjaamaan jännittävän voiton kroatialaisesta ja täytti maanmiehensä ylpeydellä.

2) Ramanathan Krishnan

Ennen kuin Paesista ja Sainasta tuli tennis-ikoneita, se oli Ramanathan Krishnan, joka oli urheilun kasvot maassa. Yhdessä hänen ikonisimmista otteluistaan hän voitti hallitsevan Australian Openin mestarin Roy Emersonin Wimbledonissa 1961 päästäkseen turnauksen välieriin toisen kerran peräkkäin. Emersonista tuli myöhemmin 12-kertainen Major-voittaja ja maailman ykkönen. Voidaan sanoa, että Ramanathan inspiroi intialaisten tennispelaajien sukupolvea ryhtymään urheilulajiin, joka ei ollut tavanomaista noina aikoina.

3) Leander Paes

Myönnän sen olevan hänen suurin saavutus, Leander Paes voitti silloisen Wimbledonin mestarin Pete Samprasin suorissa sarjoissa Pilot Penin kansainvälisissä tenniksen mestaruuskilpailuissa vuonna 1998. Paes sijoittui tuolloin sijalle 100, ja hänen tehtävänsä oli voittaa maailman ykkönen. Pete Sampras. Vastoin kaikkien odotuksia, hän veti 6-3, Voitti amerikkalaisen legendan 6-4 ja hämmästytti katsojia ympäri maailmaa.

4) Somdev Devvarman

Tuolloin maan ykkönen, Somdev Devvarman voitti silloisen World No. 5:n ja entisen US Openin mestarin Juan Martin del Potron ATP Open Dubain ensimmäisellä kierroksella vuonna 2014. Somdev oli tuolloin maailmanlistalla 78. Intialainen tennispelaaja onnistui voittamaan ensimmäisen erän tie-breakin, 7-6(3), mutta ottelua ei voitu jatkaa sen jälkeen, koska argentiinalaisen Potron rannevamma syttyi ja valitettavasti hänen piti lopettaa.

5) Ramesh Krishnan

Yksi intialaisen tenniksen unohdetuista sankareista, Intialainen Ramesh Krishnan yllätti maailman ykköspelaajan Mats Wilanderin 6-3. 6-2, Australian avointen toisella kierroksella 7-6 jättäen maailman parhaimman pelaajan harkitsevan täydellistä taukoa urheilusta. Hänen muita merkittäviä saavutuksiaan ovat:Wimbledonin puolivälieriin pääsy kerran vuonna 1986 ja US Openin kahdesti vuosina 1981 ja 1987. Hän oli myös tärkeä osa Intian joukkuetta, joka pääsi Davis Cupin finaaliin vuonna 1987. Kaksi vuotta ennen eläkkeelle jäämistään, Ramesh eteni miesten nelinpelin puolivälieriin vuoden 1992 olympialaisissa Barcelonassa, yhteistyökumppani Leander Paes.

Listalta puuttuu Intian tennisässä Sania Mirzan nimi, koska kaikki hänen suuret voittonsa ovat naisten nelinpelissä. Mirzasta tuli ensimmäinen intialainen tennispelaaja, joka sijoittui maailman ykköseksi WTA:n nelinpelin rankingissa. saavutus, jota vaalitaan ikuisesti.

Lue:Tehtävän Tennis Big Fourin eri aikakausien erottelu

Tässä artikkelissa esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat kirjoittajan omia eivätkä välttämättä heijasta yhtiömme näkemyksiä, yhteistyökumppaneita ja muita organisaatioita. Vaikka kaikki blogissamme olevat tiedot ovat parhaan tietämyksemme mukaan totta, emme takaa todenmukaisuutta, esitettyjen tietojen luotettavuus tai täydellisyys. Kaikki neuvot tai mielipiteet ovat puhtaasti tiedotustarkoituksessa, eikä niitä pidä tulkita vaihtoehdoksi ammattimaisille neuvoille.