Uskomattomia numeroita ja uusia ennätyksiä Wimbledonissa 2021

Jaa tämä WhatsAppissa

Katso nämä uudet ennätykset Wimbledonissa 2021 .

Wimbledon on palannut kahden vuoden jälkeen. Se on maailmanlaajuisesti tunnetuin tennisturnaus, jonka huippu-urheilijat ovat Lontoossa sijaitsevan All England Clubin nurmikoilla. Turnaus on tuonut mukanaan uusia ja olemassa olevia urheilijoita, jotka ovat osoittaneet suuria kykyjä ja tehneet uusia ennätyksiä, jotka rikkovat Kirkkotien hallituksen aiemmat. 2

2021 on viimeinen keskisunnuntain pelaamisen vuosi, ja ensi vuodesta alkaen se ei ole saatavilla. Wimbledonin miesten kaksinpelin mestaruuden ennätysmies on sveitsiläinen Roger Federer. Tunnetaan yleisesti nimellä Swiss Maestro, hän on voittanut mestaruuden kahdeksan kertaa, ylittää nykyisen William Renshawin ja Pete Samprasin ennätyksen vuonna 2017. Kun linjalla on enemmän pelejä, Tarkista tämän päivän tenniskertoimet tietääksesi pian pelattavat pelit.

Wimbledonin turnauksen ennätysten poistuminen

William Renshaw on miesten kaksinpelissä peräkkäin voitettujen mestareiden ennätys. Hän voitti valtavasti kuusi mestaruutta vuosina 1881–1886. Seuraava huippuennätyksen haltija on Todd Woodbridge, kenellä on miesten nelinpelin voittajat. Hän voitti 9 mestaruutta, joista 6 hän voitti Mark Woodforden kanssa ja kolme yhdessä Jonas Björkmanin kanssa.

Woodbridgellä ja Woodfordella on myös peräkkäiset mestaruudet miesten nelinpelissä ja veljekset Reginald Doherty ja Lawrance Doherty. He yhdistävät 5 mestaruutta. Muita, joilla on 4 sekanelinpeliä, ovat Owen Davidson, Ken Fletcher, ja Vic Seixas.

Williams Renshaw on edelleen Wimbledonin menestynein miesten pelaajien joukossa parhaiden ennätysten haltijoiden joukossa. Hänellä on voittoennätys 14 titteliä:7 miesten kaksinpelissä ja 7 miesten nelinpelissä.

Ennätyksiä rikottiin Wimbledonissa ja uskomattomia numeroita Slamissa

Martina Navratilovalla on tällä hetkellä kaksi tärkeintä levyä 9 nimikkeellä. Hän on yksi menestyneimmistä naisten tennispelaajista maailmanlaajuisesti. Hän voitti myös useita titteleitä peräkkäin vuosina 1982-1987, jossa hän saavutti 6 mestaruutta.

9 mestaruutta tekevät hänestä tenniksen historian menestyneimmän pelaajan miesten ja naisten kaksinpelissä. Lähikilpailija on Elizabeth Ryan, 12 mestaruudella, jotka hän sai naisten nelinpelistä.

Ryan ja Suzanne Lenglen ovat saavuttaneet eniten peräkkäisen voiton naisten nelinpelissä. Heillä on 6 nimikettä, ja Ryanilla on myös toinen tittelivoitto sekanelinpelissä. Hän voitti 7 kolmen vuosikymmenen aikana vuosina 1919-1932.

Billie-Jean Kingillä ja Martina Navratilovalla on yhteensä 20 titteliä Lontoossa. Heitä pidetään naisten tennismaailman menestyneimpinä All England Clubin nurmikoilla.

Pelien levynhaltijat

Eniten kirjattuja otteluita on Jean Borotralla 223 peliä pelanneista miehistä. Naisille, ennätyksen haltija on Martina Navratilova 326:lla. John Isner pelasi historian pisimmän ottelun, ja Nicolas Mahut pelasi Wimbledonissa, joka oli 11 tuntia 5 minuuttia.

Lottie Dod tekee ennätyksen myös naisten kaksinpelin nuorimpana voittajana. Hän sai ennätyksen 15 vuoden ja 285 päivän ikäisenä vuonna 1887. Naisten kaksinpelin vanhin pelaaja ja voittaja on Charlotte Cooper Sterry, joka voitti 37 vuotta ja 282 päivää vuonna 1908.

Tennis on jännittävä peli. Voit löytää täydellisiä tapoja parantaa kilpailuasi seuraamalla näitä huippupelaajia. Löydä tärkeitä tennisvinkkejä parantaaksesi itseäsi ja tehdäksesi pelaamisestasi tehokkaita.

Tässä artikkelissa esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat kirjoittajan omia eivätkä välttämättä heijasta yhtiömme näkemyksiä, yhteistyökumppaneita ja muita organisaatioita. Vaikka kaikki blogissamme olevat tiedot ovat parhaan tietämyksemme mukaan totta, emme takaa todenmukaisuutta, esitettyjen tietojen luotettavuus tai täydellisyys. Kaikki neuvot tai mielipiteet ovat puhtaasti tiedotustarkoituksessa, eikä niitä pidä tulkita vaihtoehdoksi ammattimaisille neuvoille.