GB Park And Pipe -urheilijat Katie Ormerod ja James 'Woodsy' Woods voittivat X-Games-mitaleja ennen 2018 PyeongChangin talviolympialaisia

GB Park and Pipe -tiimille on ollut hämmästyttävä brittiläinen menestysviikonloppu, sillä maamme lumilautailijat ja hiihtäjät ovat siivoamassa ympäri maailmaa.

Ensinnäkin X Games -tapahtumaan Aspenissa, Yhdysvalloissa, jossa Ison-Britannian aikaa sunnuntaiaamuna James 'Woodsy' Woods voitti ensimmäisen X Games -kultansa Ski Big Airissa.

Airs To The Throne | James Woods ja Katie Summerhayes Freestyle-hiihdon tulevaisuudesta

Sheffieldissä toimiva freestyle-hiihtäjä löi Triple Cork 1440:n ja Switch Triple Cork 1440 Octo Grabin nähdäkseen hänet maailmanluokan kärjessä, johon kuuluivat muun muassa Henrik Harlaut, Kai Mahler (joka sijoittui 2. ja 3. vastaavasti) ja Bobby. Ruskea. Woodsy saavutti myös 4. sijan miesten hiihto Slopestylessa, virhe kiskoosuudella, joka maksoi hänelle paremman sijoituksen.

Hiihtotunnit Isossa-Britanniassa:Minne sinun pitäisi mennä, jos haluat Opi hiihtämään ennen matkaasi?

Muutamaa tuntia aiemmin ikioma Katie Ormerod lisäsi äskettäiseen historialliseen Big Air World Cup -voittoonsa pronssilla Women’s Slopestylessa, myös X Gamesissa. Teknisen rataosuuden jälkeen radan huipulla Katie taputti Frontside 500:n, valtavan Cab Ninen -tempun, joka oli hänen sijansa 5. X Games Big Airissa edellisenä iltana - ja silkkisen Back Sevenin täydentääkseen tähtiä. juokse.

Juoksu riitti hänen pronssilleen, ja vain Julia Marino ja Jamie Anderson päätyivät hänen edellään alalla, johon kuuluivat myös Silje Norendal, Cheryl Maas ja Anna Gasser; Katien MM-kilpailija.

Ja GB Park &​​Pipe -tiimin menestys ei päättynyt tähän. Jamie Nicholls voitti myös hopean Slopestylen maailmancupissa Seiser Almissa, Italiassa, mutta jäi vain niukasti palkintokorokkeelle belgialaiselle ihmelapselle Seppe Smitsille. Brittiläinen Billy Morgan sijoittui juuri mitaleista neljänneksi, ja Rowan Coultas nappasi seitsemänneksi. Naisten Slopestylen yli, Aimee Fuller jäi myös niukasti palkintokorokkeelle ja sijoittui kokonaistilanteessa viidenneksi.

Supergromin nousu | Kuinka pienet lapset valtaavat lumilautailun maailman

Eikä se ole brittien menestyksen loppu. Tänä viikonloppuna GB Park And Pipe -ratsastajat Harry Waite ja Raymond Prentice voittivat kultaa ja hopeaa (vastaavasti) World Rookie Tourilla – suurimmalla maailmanlaajuisella alle 18-vuotiaiden lumilautakiertueella.

PyeongChangin talviolympialaisiin on enää melkein tasan 12 kuukautta, joten tämä brittiläisten voittojen loistava viikonloppu on merkki koko GB Park And Pipe -joukkueen aikeista. Ei huono pienelle, sateiselle saarelle, vai mitä?

Saat pitää myös:

Team GB saa valtavan vauhdin, kun talviolympialaisia ​​on lisätty

12 kertaa lumilautailijat yrittivät ajaa tuolihissillä ja epäonnistuivat surkeasti

X Games Oslo Big Air -pronssimitalin voitti Team GB -lumilautailija Billy Morgan

[GB Park And Pipe -urheilijat Katie Ormerod ja James 'Woodsy' Woods voittivat X-Games-mitaleja ennen 2018 PyeongChangin talviolympialaisia: https://fi.sportsfitness.win/urheilu/lumilautailu/1005048575.html ]