Ammattimaisen jääkiekkopelin pituus

Vaikka jääkiekossa on säännöt, jotka koskevat kunkin pelin pituutta, voi tapahtua tiettyjä asioita, jotka pidentävät peliä merkittävästi. Ajan myötä, loukkaantumiset ja se, että kello pysähtyy joka pilliin, saavat pelit kestämään paljon pidempään kuin niiden 60 minuutin aikarajat. NHL:ssä on säännöt, jotka rajoittavat näitä taukoja, kuitenkin, varmistaa, että useimmat pelit päättyvät toivotussa ajassa.

Aika

Jokaisessa NHL-ottelussa on 60 minuuttia peliaikaa, jaettuna kolmeen 20 minuutin jaksoon. Liiga määrää myös 17 minuutin tauon ensimmäisen ja toisen erän jälkeen tulvimista ja jäätä varten sekä antaa pelaajille lepoaikaa. Arenoilla on oltava tuloskello, joka pitää katsojat ja pelaajat ajan tasalla.

Keskipituus

NHL yrittää pitää pelit kohtuullisena, koska useimmat fanit eivät halua istua katsomossa liian pitkään. Kaudella 2003-2004 NHL-peli kesti keskimäärin kaksi tuntia ja 19 minuuttia, mikä on edelleen huomattavasti pienempi kuin NHL-otteluissa vuosina 1986-1987 keskimäärin 2 tuntia ja 36 minuuttia.

Jatkoaika ja rangaistuspotkukilpailu

Jos pelin tulos on tasan 60 minuutin normaalin peliajan päätyttyä, Joukkueet pelaavat viiden minuutin lisäajan. Jos kumpikaan joukkue ei tee maaleja tämän lisäajan aikana, joukkueet osallistuvat kolmen pelaajan rangaistuspotkukilpailuun. Ampumisen aikana ei ole aikarajoituksia, se jatkuu, kunnes yksi joukkue voittaa. NHL:n historian pisin rangaistuslaukaus tapahtui vuonna 2005, kun Washington Capitals ja New York Rangers ratkaisivat voittajan 15 kierroksen aikana.

Mainoskatko

Televisiomainokset ovat osa jokaista NHL-ottelua, vaikka niissä on määräyksiä. National Hockey Leaguen kaupallinen koordinaattori hoitaa kaikki nämä mainoskatkot ja sovittaa ne peliin tarvittaessa. Mitään mainoskatkoja ei saa esiintyä maalin tai jäätelökitteen jälkeen.

Pudotuspelit

Pudotuspelien aikana Pelit voivat laajentua huomattavasti, koska ne eivät ratkaise näitä pelejä rangaistuspotkukilpailulla. Jatkoajat Stanley Cupin pudotuspeleissä käyttävät 20 minuutin pelijaksoja, päättyy, kun yksi joukkue tekee maalin. Jokainen väliaika pudotuspelien aikana kestää vielä 15 minuuttia. NHL:n historian pisin jatkoaika tapahtui vuonna 1936, kun Detroit Red Wings voitti Montreal Maroonsin 1-0 116 minuutin ja 30 sekunnin jatkoajan jälkeen.