Cheltenham v Yeovil:Johnson kohtaa vanhan seuransa

Johnson vietti 7 vuotta yhdessä Yeovilissa

Cheltenham Townin viimeinen League Two -kampanja 14/15 päättyi putoamiseen, ja seuralla on edessään taistelu välttääkseen saman kohtalon.

Riittää, että ilmapiiri leirillä ja pelaajien työskentelytaso ei ole niin huono kuin kaksi vuotta sitten. Odotetut maalitilastot, erityisesti kampanjan ensimmäiseltä puoliskolta, ehdottaa tuloksia bely esityksiä.

He näyttivät huonolta ensimmäisellä puoliajalla Notts Countyssa ja hävisivät 2-1, tauon jälkeen parantumisesta huolimatta. He eivät saaneet pistettä Stevenagesta, vaikka pelasi ottelun viimeisen neljänneksen Lamexissa miesedulla. Sitten he myönsivät viimeisen hengähdystasotuksen estääkseen heiltä korvaamattoman voiton Newportista.

Robins on pelannut sarjan toiseksi eniten pelejä tasan 11:llä, ja vain kaksi heidän viimeisestä 11 ottelustaan ​​on päättynyt tappioon useammalla kuin yhdellä maalilla. Kun he putosivat 14.15. he usein hävisivät pelejä ilman taistelua.

Yksi tuon vuoden ongelmista kuitenkin oli toistuvia muutoksia taktiikoissa ja henkilökunnassa, Gary Johnsonia on kritisoitu tästä termistä. Häntä kuulusteltiin samanlaisin perustein hänen virkakautensa loppuvaiheessa Yeovilissa, vaikka vammat eivät silloin auttaneet.

Johnson kohtaa entisen seuransa, Yeovil Town, joilla on tällä hetkellä huonompi maaliennätys (33) kuin Cheltenham (34), mutta he ovat kuusi sijaa korkeammalla. Sen jälkeen kun Crawley voitti 5-0 joulukuun alussa, Darren Wayn puoli on ollut samanlaisessa muodossa kuin Robins. Seuraavissa 11 pelissä he tekivät vain yhdeksän maalia samalla määrällä pisteitä, onneksi samalla pisteetäisyydellä ne ovat kahdesta alimmasta.

Gloversin voitto Cambridgesta evättiin keskellä viikkoa 89. minuutin tasoituspelillä. He ovat päästäneet kuusi viimeisestä yhdeksästä maalistaan ​​otteluiden viimeisen 15 minuutin aikana. mikä viittaa siihen, että kunto on ollut ongelma, samoin kuin kliinisen maalintekijän puuttuminen.

Tämä on ollut ongelmallista Johnsonin johtaman promootiokampanjan jälkeen, kun Paddy Madden potkaisi heidät mestaruuteen. 22 maalin Madden ja 14 maalin James Hayter 12/13:ssa olivat viimeiset pelaajat, jotka ovat tehneet enemmän kuin 10 maalia kauden aikana Gloversissa. Kolmen seuraavan kauden aikana elohopeahahmot, kuten Ismael Miller, Gozie Ugwu ja Ryan Bird ovat osoittaneet lupauksia, mutta kumpikaan ei aloittanut yli 21 peliä.

Tämä vuosi, keskeisiä hyökkääjiä on edelleen vähän tarjolla:Ryan Hedges ja Otis Khan ovat heidän tärkeimmät hyökkäyspäällikkönsä, kun he ovat tehneet yhdeksän maalia, mutta molemmat ovat tällä hetkellä poissa loukkaantumisen vuoksi.

Nämä seurat ovat yhtenäisempiä kuin aiempien putoamiskampanjoiden aikana, mutta molempien täytyy alkaa näyttää laatua.

Football Labin tuomio: 1-1