Rowan Cheshire finaaliin | Naisten 2018 olympiahiihdon puolipiippujen karsintatulokset

Päivitys:Napsauta tätä lukeaksesi naisten suksien halfpipe-finaalin tulokset

Tiimi GB hiihtäjä Rowan Cheshire on päässyt naisten talviolympialaisten halfpipe-finaaliin saavuttuaan yhdeksänneksi pisteellä 74,0.

Karsinnoissa kukin 24 hiihtäjästä laskee kaksi juoksua. Paras juoksu lasketaan ja 12 parasta pääsee finaaliin, ja kaikki meni pitkälti suosikkien suunnitteluun. .

Cassie Sharpe Kanadasta kokenut ranskalainen hiihtäjä Marie Martinod sijoittui ensimmäiseksi arvolla 93,4 (vaikka hänen ensimmäinen juoksunsa 93,0 olisi riittänyt myös sen voittoon) laski 92,0 ja sijoittui toiseksi ja amerikkalainen Brita Sigourney tuli kolmanneksi arvolla 90,6.

Rowanin Team GB -ratsastaja Molly Summerhayes jäi finaalipaikasta paitsi, mutta saavutti ihailtavan parhaan juoksun 66,0, jolloin hän sijoittui 17. sijalle. Nämä ovat lupaavat ensimmäiset olympialaiset Mollylle, ja on hienoa nähdä Rowan karsiutumassa urheilussa vietetyn haastavan neljän vuoden jälkeen.

Vuonna 2014 22-vuotiaasta Rowan Chesirestä tuli ensimmäinen brittiläinen naishiihtäjä, joka voitti halfpipe-kilpailun FIS-freestylen maailmancupissa, kun hän voitti halfpipe-pysähdyksen Calgaryssa, mutta häntä on vaivannut sen jälkeen loukkaantuminen – kärsien ensimmäisestä kolmesta päästä. loukkaantui 18 kuukauden aikana Sotšin vuoden 2014 talviolympialaisissa ja hänet pakotettiin lopettamaan laji kahdeksi vuodeksi sen jälkeen.

Hän palasi kilpailevaan halfpipeen joulukuussa 2016 ja on parhaillaan palaamassa nilkkavamman jälkeen, joten on hienoa nähdä hänen pääsevän olympialaisten finaaliin. nyt.

Kanadalainen Cassie Sharpe on tällä välin ainoa halfpipe-hiihtäjä, joka on voittanut FIS-freestyle-hiihdossa kaksi kultamitalia kaudella 17–18, joten hän pääsi talviolympialaisiin yhtenä harvoista suosituista.

Amerikkalaiset Brita Sigourney ja Maddie Bowman ovat myös varmasti luottavaisia ​​saavuttuaan ensimmäiseksi ja toiseksi viimeisimmässä FIS Halfpipe -tapahtumassa Mammoth Mountainissa 19. tammikuuta. Maddie seurasi maanmiehensä Britaa finaaliin tuloksella 83,80, mikä tarkoittaa, että hän sijoittui kuudenneksi, ja lahjakas yhdysvaltalainen hiihtäjä Annalisa Drew sijoittui myös neljänneksi.

33-vuotias ranskalainen hiihtäjä Marie Martinod on tehnyt uran myös taulukon oikeassa päässä. Hän voitti hopeaa halfpipessä Sotšin olympialaisissa vuonna 2014, ja on voittanut kultaa sen jälkeen X-Games superpipessä vuonna 2017. Hän toivoo voivansa rakentaa karsintajuoksuaan huomenna lisätäkseen pistemääräänsä vielä yhden talviolympiamitalin.

Rowan Cheshiren ensimmäinen 74.0 ajo sisälsi suuren 540:n, valtavan alleyoopin, 900:n, suoran ilman, 720:n, kytkimen 360 ja toisen suoran ilman maaliin. Suuren amplitudin ja temppujen ansiosta hän päätyi yhdeksänteen kiitos (hän ​​sai toisella juoksullaan vähemmän 71,40), ja se riitti viemään hänet huomiseen finaaliin (kello 1.00 tiistaina Ison-Britannian aikaa).

Miesten halfpipe-hiihtäjä Murray Buchan, joka oli kommentoijakopissa BBC:n karsinnoissa ja on mukana huomenna, sanoi:”Uskon, että Rowan Cheshire voi lisätä juoksemiseensa muutamia asioita, jotka voivat parantaa hänen pisteitään. Hän hiihtää erittäin hyvin.”

Molly Summerhayes paransi 60,80:n avausjuoksulla 66,0:n juoksua. "Olen niin onnellinen", hän sanoi myöhemmin. "Se on parasta, mitä olen koskaan hiihtänyt". Se ei ehkä riittänyt kelpuutukseen, mutta se oli todella kunnioitettava debyytti Mollylta.

Naisten talviolympialaisten ski halfpipe -tulokset pätevä luku:

Brittiläinen Molly Summerhayes on Team GB -hiihtäjän Katie Summerhayesin 20-vuotias sisar. , 22, joka pääsi finaaliin naisten slopestyle-tapahtumassa ennen kuin sijoittui seitsemänneksi.

Vaikka Katie on UK Sportin rahoittama ja sillä on useita sponsorisopimuksia, Mollyn on rahoitettava hiihtonsa itse työskentelemällä kokopäiväisesti vain McDonald'sissa.

Katie hiihteli nilkkavammautuneena slopestyle-finaalissa ja myönsi Twitterissä, että hän oli "perattu" tuloksesta, kun taas hänen slopestyle-hiihtäjätoverinsa Isabel Atkin teki historiaa – sijoittui kolmannelle sijalle pronssille ja ensimmäiseksi britiksi, joka voitti mitalin suksilla .

Käsitkö todella pahasta olympiakuumeesta? Tulet iloiseksi kuullessamme, että olemme yhdistäneet voimamme Ubisoftin, "Steep:Road To The Olympics" -elokuvan takana, kanssa tarjotaksemme sinulle parhaan kattauksen PyeongChangin toiminnasta.

Vaikka monet meistä eivät koskaan pääse edes lähellekään Switch Triple Cork 1440 Octo -kiinnitystä tosielämässä, videopelien taikuuden ja erityisesti "Steep:Road To The Olympics" ansiosta tämä mahdollisuus on paljon lähempänä. kuin luuletkaan.

Hanki STEEP &the Road To The Olympics -lisäosa STEEP:Winter Games Editionissa. Saatavilla nyt

[Rowan Cheshire finaaliin | Naisten 2018 olympiahiihdon puolipiippujen karsintatulokset: https://fi.sportsfitness.win/urheilu/hiihto/1005048159.html ]