UUSIA TÄHTEÄ ILMOITTAA STAMPEDE AT THE E AS WCRA PALAUTA ISännöimään KESÄN SUURINTA RODEOA LÄHES 420 000 $ MAKSUTUKSELLA

-17-vuotias Riley Webb hävisi ykkössijalla sijoittuneen tasapelin Roper Shad Mayfield-

GUTHRIE, Okla – The E:n Stampeden ensimmäisenä lajina paljas selkäratsastus sai fanit Lazy E Arenalla istuimiensa reunalla koko toiminnantäyteisen illan, jolloin kilpailijat voittivat. Jake Brownin jälkeen (Cleveland, Texas) ja Orin Larsen (Inglis, Manitoba) eteni välienselvittelykierrokseen tasatuloksella 86,5 pisteen ajeluilla, ja he uppoutuivat nopeasti välienselvittelykierroksen $12 500 Major-palkkapäivän rangaistuspotkukilpailuun. Brown ohitti 0,5 pisteellä Larsenin, vuoden 2020 Royal City Roundupin voittajan, joka tavoitteli toista voittoaan Triple Crownissa. voittaaksesi voiton.

Lauantai-illan tapahtuman jatkuessa kiihkeä kilpailu satulabronc-ratsastuksessa alkoi avautua. Tasapeli pitkän kierroksen voitosta, Shorty Garrett (Dupree, Etelä-Dakota) ja Taos Muncy (Corona, New Mexico) osallistui välienselvittelykierrokseen tasapisteillä 83 pisteen kyydissä Real Fancy ja vaurioituneet tavarat , vastaavasti. Rauhallinen ja kerännyt Garret pysyi valmiina kouruilla valmistautuessaan uran määräävään hetkeen. Delta Dawn -aluksella vaadittava 8 82,5 pisteellä Garrett voitti kaikkien aikojen ensimmäisen WCRA Major -voittonsa ja mukanaan 12 500 dollarin palkkapäivän.

Härkäratsastuksessa PBR (Professional Bull Riders) maailman ykkönen Jose Vitor Leme (Ribas do Rio Pardo, Brasilia) ratsasti ylivoimaisesti. Entinen puoliammattilainen jalkapalloilija ratsasti täydellisen 2-2-ponnistuksensa lauantai-iltana Nailed 89,5 pisteellä saat yhtä vaikuttavan 62 500 dollarin shekin. Toisin kuin muut Sooner State -tapahtuman lajit, jotka maksoivat yhteensä 28 000 dollaria, härkäratsastuksessa oli 78 000 dollarin kukkaro. Kansas City Royal City Roundup Majorin 50 000 dollarin mestarin voitto siirrettiin sen jälkeen, kun välienselvittelykierroksella ei kirjattu yhtään kelvollista ajoa.

Joukkueen tittelin voitti otsikon Colby Lovell -kaksikko (Madisonville, Texas) ja heeler Paul Eaves (Londedell, Missouri), 11,04 sekunnin juoksu. He voittivat toiseksi sijoittuneen Erich Rogersin -kakson (Round Rock, Arizona) ja Paden Bray (Stephenville, Texas), joka kirjautui 11,2 sekunnin ponnisteluihin. Toinen sija tuhosi Rogersin ja Brayn toiveet, jotka toivoivat jättävänsä Lazy E:n toisella voitolla WCRA Triple Crown of rodeossa sen jälkeen, kun he nousivat sarjan kärkeen vuoden ensimmäisessä Majorissa Kansas Cityssä helmikuussa.

Stockton Graves (Alva, Oklahoma) oli pysäyttämätön ohjauspainissa. Northwestern Oklahoma State University Steer Wrestling Coach kirjasi 3,85 sekunnin juoksun pitkällä kierroksella ennen kuin suoritti salamannopean 5,08 sekunnin ponnistelun välienselvittelykierroksella. Voitto on Gravesin toinen WCRA Major -voitto, joka valtasi ensimmäisen mestaruutensa vuonna 2019 Green Bayssä, Wisconsinissa.

17-vuotias Riley Webb (Decatur, Texas) oli alan kiistaton tähti, joka tarjosi tapahtuman uraauurtavimman esityksen. Ainoana urheilijana, joka suoritti pätevän juoksun välienselvittelykierroksella, hänen 8,5 sekunnin ponnistelunsa nosti hänet 16 500 dollarin palkkapäivään. Webbille National High School Rodeo Finalsissa (NHSRF) voitettuaan tapahtuma oli hänen uransa ensimmäinen WCRA Major, joka eteni päätapahtumaan DY (nuorten) Poolin kautta. Webb ei vain noussut voittajaksi, vaan voitti myös WCRA Royal City Roundup Championin, 2019 NHSRF:n mestarin ja maailman ykkössijan sijoittuneen köysiratalaisen Shad Mayfieldin . (Clovis, New Mexico), joka ei onnistunut saamaan kiinni välienselvittelykierroksella. Webb voitti myös vuoden 2013 PRCA:n maailmanmestaruuden Shane Hancheyn (Carmine, Texas) viimeinen välienselvittelykierroksen urheilija.

Kun naisten irtautuneet köysi- ja tynnyrikilpailut nousivat keskipisteeseen, WCRA:n naisurheilijat loistivat kirkkaasti. Chelsey Abernathy (Ateena, Alabama) voitti irtautuneen roping-tittelin Stampede at The E -tapahtumassa 2,14 sekunnin juoksunsa ansiosta pitkällä kierroksella ja 2,09 sekunnin juoksullaan välienselvittelykierroksella, molemmat kierrosten nopeimmat ajat. Abernathy voitti Kelsie Chacen 2,50 sekuntia ja pudotti Chacen kilpailusta Triple Crown of Rode miljoonan dollarin bonuksesta. Tynnyrikilpailussa 2019 Titletown Stampede Major Champion Michelle Darling (Medford, Oklahoma) ja tamma Martini navigoivat radalla asiantuntevasti, sillä hänen 15,481 sekunnin juoksunsa välienselvittelykierroksella oli nopein, etääntyvä kakkonen Wenda Johnson (Pawhuska, Oklahoma), joka kirjasi 15,676 sekunnin juoksun.

Toukokuussa 2018 tapahtuneen julkaisun jälkeen WCRA ja sen kumppanit ovat myöntäneet rodeourheilijoille yli 7 700 000 dollaria uutta rahaa.

Lauantaina 29. elokuuta fanit voivat virittää Stampeden The E:n CBS-verkon lähetyksessä klo 15.00. ET.

Fanit voivat kokea uudelleen kaiken toiminnan WCRA:n Stampedesta The E:ssä sunnuntaina 16. elokuuta klo 3.00 EST RidePassissa, osoitteessa RidePass.com tai RidePass-sovelluksen kautta, joka on saatavilla iOS:lle, Androidille ja Rokulle.

Kaikki tapahtuman tulokset löytyvät täältä ja kuvat tapahtumasta täältä.

[UUSIA TÄHTEÄ ILMOITTAA STAMPEDE AT THE E AS WCRA PALAUTA ISännöimään KESÄN SUURINTA RODEOA LÄHES 420 000 $ MAKSUTUKSELLA: https://fi.sportsfitness.win/penkkiurheilu/rodeo/1005052893.html ]