RILEY WEBB VOITTI RODEO CORPUS CHRISTIN KIISTÄMÄÄN HÄNESTÄ RODEON HISTORIAN NUORIMAAN MILJOONÄÄRIIN

CORPUS CHRISTI, Texas – Koska tapahtumaan osallistui yksi kelvollinen urheilija Triple Crown of Rodeo (TCR) -kilpailussa 9. toukokuuta Rodeo Corpus Christi, American Bank Centerin fanit saivat kiinnitysköysiä istumansa reunalla koko juoksun ajan. missä Riley Webb (Decatur, Texas) voitti. 17-vuotias Riley Webb oli rodeon kiistaton tähti, joka teki tapahtuman uraauurtavimman esityksen. Koska vain yksi kahdesta urheilijasta jäi TCR-kelpoiseksi TCR-kierrokselle (lyhyt kierros), hänen 7,03 sekunnin ponnistelunsa nosti hänet 12 500 dollarin palkkapäivään. Webbille, joka voitti elokuun Stampede at E, tapahtuma merkitsi hänen toista peräkkäistä WCRA Major -tapahtumaa, mikä asetti hänet kilpailemaan rodeon historian nuorimmasta miljonääristä. Jos Webb voittaa heinäkuun Days of '47 Cowboy Gamesissa ja Rodeossa, hän on ensimmäinen WCRA Triple Crown of Rodeon 1 miljoonan dollarin bonuksen voittaja.

Webb ei vain selvinnyt voittajasta, vaan voitti myös WCRA Windy City Roundup Championin ja vuoden 2013 PRCA:n maailmanmestarin kiinnitysköysijän Shane Hancheyn . (Carmine, Texas) ja JD Mccuistion (Collinsville, Texas). Webb sai nopeimman ajan molemmilla 9. toukokuuta kierroksella.

Kaleb Driggers on ainoa joukkueroveri, joka on tehnyt pätevän juoksun TCR-kierroksella. (Hoboken, Georgia) ja Junior Nogueira (Lipan, Texas) suoritti 6,04 sekunnin ajon. Paras joukkue nro 1 Rodeo Corpus Christi -tulostaulukossa ja WCRA Champions Erich Rogers (Round Rock, Arizona) ja Paden Bray (Stephenville, Texas) yhdessä Clay Smithin kanssa (Broken Bow, Oklahoma) ja Jade Corkill (Stephenville, Texas).

Härkäratsastuksessa PBR (Professional Bull Riders) maailmanlistalla 9 Derek Kolbaba (Walla Walla, Washington) ratsasti ylivoimaisesti. Lauantai-iltana täydellisen 2-2-ponnistuksen päätteeksi 2x WCRA Champion (2018 Days of '47 Cowboy Games and Rodeo, WCRA Windy City Roundup) ratsasti County Jail 91,5 pistettä saat yhtä vaikuttavan 16 500 dollarin shekin. Kolbaba kirjautui ainoan pätevän ratsastuksen härkäratsastuksessa saadakseen kolmannen WCRA-mestaruuden. Corpus Christin voitto nostaa Kolbabasta yhdeksi WCRA:n eniten ansaitsevista joukosta yhteensä yli 160 000 dollarin tuloilla vuoden 2018 toukokuusta lähtien.

Will Lummus (Byhalia, Mississippi) oli pysäyttämätön ohjauspainissa, jossa hän saavutti ainoan karsinta-ajan TCR-kierroksella. 3x NFR-karsinnassa saavutettiin 3,54 sekunnin juoksu pitkällä kierroksella, ennen kuin se suoritti salamannopean 3,94 sekunnin ponnistelun TCR-kierroksella. Voitto on Lummuksen ensimmäinen WCRA Major -voitto. Lummus käveli pois 16 500 dollarilla.

Sunnuntai-illan tapahtuman jatkuessa kiihkeä kilpailu irtautuneesta köydestä alkoi avautua. Naisten rodeon maailmanmestari (WRWC) Madison Outhier (Utopia, Texas), Titletown Stampeden mestari Shelby Boisjoli (Stephenville, Texas) ja WRWC All-Around Cowgirl Jackie Crawford (Stephenville, Texas) osallistuivat TCR-kierrokseen syrjäyttäen toistensa välienselvittelykierrosten ajat sekunnin kymmenesosissa. Rauhallinen ja kerätty Outhier pysyi vakaana, kun hän perääntyi köysilaatikkoon valmistautuessaan uran määräävään hetkeen. Madisonin köysi katkesi hänen satulansarvestaan ​​vaikuttavalla 1,84 sekunnissa ja ohitti Crawfordin 2,60 sekunnin ajan ja Boisjolin rangaistuksen 6,67 sekunnissa.

Shorty Garrettin jälkeen (Dupree, Etelä-Dakota), Kolby Wanchuk (Sherwood Park, Alberta) ja vuoden 2015 PRCA:n maailmanmestari Jacobs Crawly eteni TRC-kierrokselle korkeilla 80+ tuloksilla, ja trio uppoutui nopeasti TCR-kierroksen $12 500 Major-palkkapäivän rangaistuspotkukilpailuun. Wanchuk ohitti vuoden 2020 Stampeden The E:n voittajan Garretin, joka tavoitteli toista voittoaan Triple Crownissa, 5,5 pisteellä ja saavutti kriittisen 87,5 pisteen käteiskaupassa. voittaaksesi voiton.

Richmondin mestari (Stevensville, Montana) voitti 89 pisteen ratsastuksensa pitkällä kierroksella ja 91,5 pisteen toisella kierroksella, molemmat kierrosten parhaat tulokset. Mestari ylitti Caleb Bennettsin (Tremonton, Utah) 88 pisteen matka lyhyellä kierroksella. Tynnyrikilpailussa 2019 Days of '47 Cowboy Game ja Rodeo-kakkonen Maggie Poloncic (Gillette, Wyoming) ja tamma Puff navigoivat radalla asiantuntevasti, sillä hänen 13,817 sekunnin juoksunsa TC-kierroksella oli nopein, etäisyyttä ajanut toiseksi sijoittunut Kelley Carrington (Boston, Georgia), joka kirjasi 14,176 sekunnin juoksun.

WCRA ja sen kumppanit ovat myöntäneet rodeo-urheilijoille uutta rahaa yli 9 000 000 dollarin julkaisun jälkeen toukokuussa 2018.

Sunnuntaina 6. kesäkuuta fanit voivat virittää Rodeo Corpus Christin CBS-verkon lähetyksessä klo 13.00. ET.

Ehdokkaat ovat nyt avoinna WCRA:n seuraavaan suureen rodeoon - The Days of '47 Cowboy Games ja Rodeo, jotka järjestetään 20.–24. heinäkuuta Salt Lake Cityssä. Urheilijat voivat nimetä kilpailuponnistuksensa Virtual Rodeo Qualifierissa (VRQ) 27. kesäkuuta 2021 asti ansaitakseen paikan $562 500 tapahtumaan.

Kaikki tapahtuman tulokset löytyvät täältä.

[RILEY WEBB VOITTI RODEO CORPUS CHRISTIN KIISTÄMÄÄN HÄNESTÄ RODEON HISTORIAN NUORIMAAN MILJOONÄÄRIIN: https://fi.sportsfitness.win/penkkiurheilu/rodeo/1005052858.html ]