Preferred Guest tekee venytysrallin voittaakseen South Ocean Stakesin

G. G. Racing Stablen kaksivuotias pentu Preferred Guest teki läpimurtovoiton 100 000 dollarin South Ocean Stakes -turnauksessa, joka pelattiin lauantai-iltapäivänä Woodbine Racetrackilla.

Jerome Lermyten kyydissä kouluttaja Mark Cassella, Preferred Guest voitti lievänä toisena vaihtoehtona Ontario Sire Stakes -tapahtumassa aloitettuaan uransa kahdella aikaisemmalla panossijoituksella.

Lermyte teki maata säästävän matkan viiden kentän joukossa Preferred Guestille, joka kerääntyi ulos kärjessä ja juoksi myöhään voittaakseen kolme neljäsosaa pituudesta. Hän voitti suosiman Notice Me, joka ohitti tahdistimen ja lopulta kolmanneksi tulleen Miss Arielin murto-osien 26.10, 50.63 ja 1:14.41 jälkeen.

Lisättyjen vilkkujen ansiosta, jotka venyivät 1–1/16 mailia ensimmäistä kertaa neljään käyttöiän lähtöön, eteenpäin sijoittunut ensisijainen vieras voitti ajassa 1:46.10.

"Se oli valmentajan ohje, ja ilmeisesti meillä oli mahdollisuus työstää häntä vilkkujen kanssa ja hän vastasi siihen erittäin hyvin, joten tänään tulimme luottavaisin mielin", Lermyte sanoi. ”Valmentaja pyysi minua ajamaan hieman lähemmäksi ja se kannatti.

”Tunsin oloni erittäin hyvin noiden hevosten selässä ja, kuten hän aina, hän tarvitsi vähän aikaa vastatakseen, kun kysyit häneltä, mutta kun tällä kertaa käännöksestä tulin, tiesin, että minulla oli resurssit. voittaaksesi tämän kilpailun.”

Billee Steinhoffin, Tom Rupertin ja John Felkerin kasvattama yhdistyksen puheenjohtajan Gillian-pentu ostettiin 52 000 dollarilla viime vuoden Canadian Thoroughbred Horse Societyn vuosimyynnistä. Hän aloitti uransa 29. elokuuta OLG Muskoka Stakesin toiseksi sijoittuneena ja osui laudalle Victorian Queen -sarjassa ennen kuin saavutti pelillisesti neljännen sijan viime kerralla neitsyttapahtumassa. Tämän päivän voiton jälkeen hänen uransa tulot jäävät alle 100 000 dollarin rajan.

Ensisijainen vieras maksoi 5,70, 2,80 ja 2,50 dollaria, yhdistettynä Notice Me -palveluun (2,50 dollaria, 2,60 dollaria) ja maksoi 12,70 dollaria. Miss Ariel (3,20 dollaria) suoritti trifectan, joka palautti 28,90 dollaria 1 dollarin lipusta, kun taas 1 dollarin superfecta maksoi 65,25 dollaria Falcon's Viewin ollessa neljäs. Crumlin Time viimeisteli maalijärjestyksen.

Cassella on kolmas panosvoittonsa peräkkäin Woodbinessa viime viikonlopun lisärahoitustapahtumien siivittämisen jälkeen, joten Cassella on nyt 20 panosvoittoa, jotka johtavat kaikki kouluttajat kyseisessä kategoriassa. Canadian Horse Racing Hall of Fame -ratsastaja on voittanut yhteensä 98 kilpailua vuonna 2018 Toronton ovaalissa ja sijoittuen sarjataulukossa toiseksi.

Valmentaja Norm McKnight lähetti neljä voittajaa lauantain 11 osakilpailun ohjelmassa parantaakseen johtajiensa kokonaispistemäärään 112:een. Hän lähestyy Casse's Woodbine -ottelun ennätystä, 119 voittoa vuonna 2011.

Live-ajo jatkuu sunnuntai-iltapäivällä, ja mukana on 225 000 dollarin Coronation Futurityn 115. osakilpailu. Ensimmäinen kilpailun aika on asetettu klo 13.00