Kokoonpano:Red Smith, Chilukki, Native Diver Top Stakes -toiminta

On Red Smithin aika New Yorkissa lauantaina.

200 000 dollarin arvoinen Red Smith (G2) kunnioittaa Pulitzer-palkittua urheilukirjailijaa, joka käytti suuren osan 55-vuotisesta journalistiurastaan ​​kirjoittaen New York Heraldille ja New York Timesille.

Hän rakasti kirjoittaa kilpailuista. Smithiä kunnioitetaan monia palkintoja, mutta yksi niistä on Red Smith Kentucky Derby Writing Award – halutuin palkinto, jonka olin onnekas voittaessani kahdesti.

Vuoteen 1981 asti Edgemere Handicap -nimellä tunnetussa Red Smithissä on vahva 10 3-vuotiaan kenttä, joka kulkee 1 3/8 mailia Aqueductin nurmikolla.

Valmentaja Chad Brown lähettää kaksi Serve the King- ja Value Engineering -sarjan parasta kilpailijaa. Hall of Famer Todd Pletcherillä on myös pari Shamrocketissa ja No Wordissa, kun taas 6-vuotias Channel Cat aloittaa valmentaja Jack Sistersonilla.

Kaksi muuta arvosteltua panosta on asetettu lauantaille, 300 000 dollarin Chilukki (G3) Churchill Downsissa ja 100 000 dollarin Native Diver (G3) Del Marissa.

NYRA:n "America's Day at the Races" kilpailee livenä FOX Sportsin FS2:lla klo 11.30-18. (ET) ja sunnuntaina FS2:lla klo 11.30–16 ja FS1:llä klo 16–18. TVG:llä on suoria kilpailulähetyksiä muilta radalta ympäri maata.

Churchill Downs Scenics – Churchill Downsin/Coady Photographyn luvalla.

Lauantain sääraportti

Akvedukti:Osittain aurinkoista, lämpötilat 40-luvun puolivälissä

Kirkon laskukausi:Pilvistä, lämpötilat 50-luvun puolivälissä.

Del Mar:Pilvistä, lämpötila 50-60 asteen välillä.

Lyhyt katsaus kilpailuihin:

200 000 $ Red Smith Stakes (G2), 1 3/8 mailia , nurmikko, 3-vuotiaat ja sitä vanhemmat

Lähetysaika:15:43 (kisa 9)

Serve the King tulee kilpailuun toisella sijalla Rockemperorin kanssa Joe Hirsch Turf Classicissa (G1) Belmontissa 9. lokakuuta. Value Engineering pyrkii hänen ensimmäinen yritys arvostetussa panoksessa.

Irad Ortiz, Jr. lähtee paikalta 4 palvelemaan kuningasta; Dylan Davis lähtee Value Engineeringin toisesta paikasta, joka ei ole koskaan päässyt pöydästä 11 uran alkuun – 3-2-6.

"Hevonen harjoittelee todella hyvin. Se näyttää todella vakaalta kilpailulta, valmentaja Chad Brown sanoi. "Hän tekee parhaan suorituksensa. Hän on sellainen, joka kehittyy jatkuvasti ja jota ajattelimme paljon. Hän on hyvin kasvatettu, erittäin johdonmukainen ja hän on tällä hetkellä hyvässä kunnossa.”

Value Engineering saavutti rallivoiton Belmontissa neljä viikkoa sitten 9 vakomatkalla.

Channel Cat, edesmenneen turf-mestarin Englannin kanaalin 6-vuotias poika, tavoittelee ensimmäistä voittoaan sen jälkeen, kun hän otti Man o’ Warin (G1) Belmontissa toukokuussa. Hän on ansainnut yli 1,4 miljoonaa dollaria ennätyksestä 29-6-3-5. Ensimmäistä kertaa vuoden 2019 jälkeen urheilullinen Channel Cat lähtee paikalta 7 John Velazquezin johdolla.

Shamrocket voitti Point of Entryn viimeksi Belmontissa 24. lokakuuta; No Word oli viides viimeisessä kilpailussaan, Knickerbockerissa (G3) Belmontissa 10. lokakuuta.

300 000 dollaria Chilukki Stakes (G3), 1 maili, 3 ja ylöspäin tammat ja tammat>

Lähetysaika:17.36. (kisa 10)

Pakollinen, joka haluaa lopettaa neljän osakilpailun tappioputken, palaa Churchill Downsiin, jossa hän voitti viimeisen voittonsa Eight Belles (G2) -kilpailussa 30. huhtikuuta.

Hall of Famer Bill Mottin kouluttama Obligatory voitti Eight Belles -kilpailun 16-1. Sitten hän juoksi toiseksi Acornissa (G1) ja Cotillionissa (G1), mutta oli kuudes Raven Runissa (G2) viimeisenä. Hän lähtee paikalta 7 Joel Rosarion johdolla.

Muita ilmoittautuneita ovat Sally's Curlin, joka haluaa voittaa kilpailun toisen kerran (ensimmäinen oli vuonna 2019), ja useiden panosten voittaja Matera, jota koulutti Brad Cox. 4-vuotias pentu voitti Groupie Doll Ellis Parkissa elokuussa, mutta juoksi neljänneksi Locust Grovessa (G3) Churchill Downsissa syyskuussa.

100 000 $ Native Diver Stakes (G3), 1 1/8 mailia, 3 ja enemmän

Postitusaika:klo 19. (kilpailu 8)

Midcourt palaa ottamaan vastaan ​​Bob Baffert -harjoittelijoiden trion tässä. Viimeisenä John Shirreffsin kouluttama Midcourt oli viimeinen kahdeksasta Awesome Againissa (G1), ja Baffertin Native Diver -juoksija Azul Coast ei ollut paljon parempi seitsemänneksi.

Baffert lähettää myös kahdeksan sormusta – neljäs Breeders' Cupin Dirt Mile (G1) – ja Axe Man, neljäs Kona Goldissa (G3) Santa Anitassa huhtikuussa. hänen viimeinen aloituksensa.