Kj Desparado Nips Fdd Scout voittaa 3 miljoonaa dollaria All American Futuritylle

Viimeinen jännitys johtoon, Kj Desparado otti johtoaseman muutamalla askeleella ja voitti Fdd Scoutin niskasta ja voitti 3 miljoonan dollarin All American Futurity (G1) -turnauksen Ruidoso Downsissa sunnuntaina.

Neljänneshevosen Triple Crown oli linjalla tässä, mutta Jess Savin Candy, kahden ensimmäisen osuuden voittaja, ei koskaan ollut kilpailussa ja sijoittui neljänneksi yhdeksässä. -hevoskenttä.

Kj Desparadon voitto antoi omistajat John ja Kathy Leen ja kumppanin Ruben Maresin, valmentajan Wes Gilesin ja ratsastaja Adrianin Ramos sai ensimmäisen voittonsa neljänneshevoskilpailun pääkilpailussa New Mexicon radalla järjestetyn tapaamisen viimeisenä päivänä.

"Muistan, että keväällä Adrian vakuutti minulle, että tämä oli sellainen hevonen, joka voi voittaa All American, ja se osoittautui ollakseen totta", Giles sanoi. "Tällä hetkellä tunnen olevani siunattu, että minulla on tämä hevonen navetassani ja saan olla tekemisissä omistajien kanssa, jotka mahdollistivat tämän."

Kj Desparado oli kolmas alussa Fdd Scoutin johdolla viimeiseen kahdesta kolmeen askelta ennen kuin Kj Desparado siirtyi eteen.

"Se oli kova voitto", Ramos sanoi. ”Uskon hevoseni alusta alkaen. Hän on ollut vahva koko kauden ja vihdoin laittoi kaiken kasaan tänään.”

Kj Desparado maksoi 11,80 dollaria voittaakseen, ja voittoaika oli 21,252 sekuntia 440 jaardista.

Kate Eye Kylie tyrmäsi kisan alussa, ja jockey Ramon Sanchez lähetettiin lepäämään maahan. Sanchezista ei saatu välitöntä lääkärinilmoitusta.

[Kj Desparado Nips Fdd Scout voittaa 3 miljoonaa dollaria All American Futuritylle: https://fi.sportsfitness.win/penkkiurheilu/kilparatsastus/1005051157.html ]