Aito vuoden hevonen äänestetty; Brad Cox voitti ensimmäisen Eclipse-palkinnon parhaana valmentajana

Brad Cox vei näyttelyn jälleen ja voitti ensimmäisen Eclipse-palkintonsa maan parhaana valmentajana torstai-iltana, ja kaksi hänen hevostaan ​​kruunattiin divisioonan mestareiksi. Essential Quality (2-vuotias mies) ja Monomoy Girl (vanhempi nainen).

Muutama kuukausi sitten Cox saavutti Breeders’ Cupin ennätyksen voittamalla neljä mestaruuskilpailua Keenelandissa 6.–7. marraskuuta.

Cox päihitti hieman järkyttyneenä neljänkertaisen Eclipse-palkinnon voittaneen valmentajan Bob Baffertin, jonka hevoset voittivat neljä Eclipse-palkintoa, mukaan lukien Vuoden hevonen Authenticilla, joka voitti Kentucky Derbyn (G1) ja Breeders' Cup Classicin (G1).

Vuoden hevonen on yleensä halutuin palkinto täysiverisessä kilpailussa, mutta COVID-19-pandemia muutti radikaalisti panosten aikataulun ympärillä ja testasi alan parhaiden koulutustaitoja.

Cox, joka on kotoisin Louisvillestä, Kentuckysta, nousi kasan kärkeen uransa parhaalla vuodella voittaen 216 kilpailua 903:sta startista 18,9 miljoonan dollarin kukkarotuloilla – toinen kaikkien kouluttajien joukossa.

Breeders’ Cupissa Cox sai seuraavat voittajat:Monomoy Girl (BC Distaff); Knicks Go (BC Dirt Mile); Essential Quality (BC Juvenile); ja Pearl-täti (BC Juvenile Fillies). Ja ajatellaan, Essential Quality on varhainen Derby-suosikki, joka on asetettu hänen 3 vuotta vanhaan kampanjaansa.

Authentic voitti viisi seitsemästä lähdöstä vuonna 2020 ja päätti uransa 2 ¼:n pituisella gate-to-wire -voitolla tallitoveriin Improbablesta BC Classicissa. Varsa voitti Derbyn 5. syyskuuta (päihitti Belmont Stakesin ja Traversin voittajan Tiz the Lawn) ja sijoittui niskan toiseksi sveitsiläisen laskuvarjohyppääjän jälkeen Preaknessissa 3. lokakuuta. Authentic äänestettiin myös parhaaksi 3-vuotiaaksi Mies.

Authentic sai 224 National Turf Writers and Broadcastersin, National Thoroughbred Racing Associationin ja Daily Racing Formin jäsenten antamista 238 äänestä.

"Olemme todella ylpeitä ja kiitollisia voidessamme voittaa Vuoden hevosen", sanoi Spendthrift Farmin omistaja B. Wayne Hughes. "Tämä on tärkeä virstanpylväs Spendthriftille ja upeille kumppaneillemme MyRaceHorse, Madaket Stables ja Starlight Racing."

Cox sai yhteensä 106 ääntä Baffertin 69 puolesta; Hall of Famer Steve Asmussen oli kolmas 44 ääntä.

Irad Ortiz, Jr. voitti kolmannen peräkkäisen Eclipse Award -palkinnon maan parhaana ratsastajana, johtaen kaikkia ratsastajia tuloissa ja voitoissa.

Improbable, joka voitti kolme Grade 1s Baffertille vuonna 2020, äänestettiin Eclipseksi vanhimmaksi mieheksi, ja Sveitsin Skydiver ansaitsi Eclipsen 3-vuotiaalle pellalle.

Baffert näki hevosensa voittavan neljä mestaruutta – Authentic voitti kaksi, Improbable yhden ja Gamine voitti 3-vuotiaan naarassprinterin. Hänen hevosensa on valittu Vuoden hevoseksi neljä kertaa – Point Given vuonna 2001 ja Triple Crown -voittaja America Pharoah (2015) ja Justify (2018).

Baffertilla oli kuitenkin vuoristoratavuosi. Hänellä oli neljä kertaa hevosia, joilla oli kilpailun jälkeisiä lääkitysrikkomuksia, ja monet alan edustajat kritisoivat häntä.

Cox näytti myös voittavan kaikkialla, missä hän meni. Godolphinin (Eclipsen voittaja huippuomistajana) omistama Essential Quality voitti kaikki kolme hänen kilpailuaan vuonna 2020.

Monomoy Girl, joka jätti kilpailukauden 2019 väliin, palasi kukoistaen ja voitti kaikki neljä kilpailuaan vuonna 2020 voitettuaan ensimmäisen BC Distaffinsa vuonna 2018.

Monomoy Girl ohitti Midnight Bisoun 234-4 äänestyksessä.

Palkinnot jaettiin virtuaalisesti.

Vuoden 2020 voittajat (äänillä parhaimmille)

Vuoden hevonen: Authentic 224 (Monomoy Girl 7, Swiss Skydiver 6)

2-vuotias mies: Essential Quality 231 (Jackie’s Warrior 6, Fire At Will 1)

2-vuotias narttu: Vequist 212 (Aunt Pearl 24, Malathaat 1)

3-vuotias mies: Aito 236 (Tiz the Law 2)

3-vuotias narttu: Swiss Skydiver 218 (Gamine 20)

Vanhempi Dirt Male: Epätodennäköinen 218 (Knicks Go 8, Vekoma 5)

Vanhemmat Dirt Female: Monomoy Girl 234 (Midnight Bisou 4)

Mies Sprinter: Whitmore 132 (Vekoma 83, Volatile 16)

Naisjuoksija: Gamine 219 (Serengeti Empress 13, Frank’s Rockette 4)

Turfhevonen uros: Channel Maker 180 (Zulu Alpha 17, Order of Australia 15)

Nainen nurmihevonen: Kiireinen syksy 115 ( Tarnawa 106, maaginen 8)

Estejuoksuhevonen: Moscato 155 (Snap Decision 28, Rashaan 21)

Omistaja: Godolphin LLC 78 (Spendthrift Farm LLC, MyRaceHorse Stable, Madaket Stables LLC ja Starlight Racing 56, Klaravich Stables Inc. 47)

Kasvattaja: WinStar Farm LLC (128) Peter E. Blum Thoroughbreds LLC 52, Calumet Farm 45)

Valmentaja: Brad Cox 106 (Bob Baffert 69, Steve Asmussen 44)

Jockey: Irad Ortiz, Jr. 162 (Joel Rosario 54, John Velazquez 14)

Oppipoikajockey: Alexander Crispin 79 (Yarmarie Correa 74, Luis Cardenas 38,)

[Aito vuoden hevonen äänestetty; Brad Cox voitti ensimmäisen Eclipse-palkinnon parhaana valmentajana: https://fi.sportsfitness.win/penkkiurheilu/kilparatsastus/1005050761.html ]