BC Mile Longshot -voittaja jää lyhyeksi Hongkongin mailissa

Viisi viikkoa Breeders' Cupin historian suurimmista koettelemuksista saatuaan Order of Australia sai alkunsa encore-esityksestä Hongkongissa.

Yli 8 000 mailin päässä hänen epätodennäköisestä 73-1-pisteestään Keenelandissa 2 miljoonan dollarin Breeders' Cup Mile (G1) -kilpailussa 4-vuotias varsa haalisui. venymisessä ja sijoittui kuudenneksi Golden Sixtyn jälkeen 3,2 miljoonan dollarin Hong Kong Mile (G1) -kilpailussa Sha Tin Racecoursen lauantai-iltana.

10 hevosen kentällä 10-1 lähetetty Order of Australia pysyi johtajien tahdissa ja pysyi kilpailussa Hongkongissa sijaitsevaan Golden Sixtyyn asti, 4- 5 suosikkia, nousi etupuolelle. Ja viimeisessä erässä maaliin Australian ritarikunta ei ollut tehtäviensä tasalla, sillä Golden Sixty voitti hänen 11. voittonsa peräkkäin.

Breeders’ Cupissa 7. marraskuuta Order of Australia oli viime hetken pääsy BC Mileen One Masterin naarmuuntumisen jälkeen. Lisäksi tavallisella ratsastajalla Christophe Soumillonilla oli positiivinen COVID-19-testi, ja hänet korvasi toinen ranskalainen Pierre-Charles Boudot. Lopputulos? Order of Australia johti maaliin 1-2-3 valmentaja Aidan O'Brienille, ja varsa voitti niskan yli tallitoverin Circus Maximuksen. 2 dollarin voittoveto oli 148,40 dollaria, toiseksi suurin Breeders’ Cupin voitto Arcanguesin jälkeen, joka voitti vuoden 1993 BC Classicin kertoimella 133-1 ja palautti 269,20 dollaria.

Ennen Hongkongin mailia O'Brien sanoi, että Australian Order, jolla Boudot ratsasti jälleen, oli harjoitellut hyvin BC-mailista lähtien, ja suunnitelma oli koko ajan että hyvä yritys Breeders Cupissa johtaisi kutsuun Hongkongiin.

Strategia toimi, varsinkin kun Order of Australia pääsi BC Mileen, mutta hän jäi hieman vajaaksi Hongkongissa.

Golden Sixty sijoittui kaksi matkaa Southern Legendin edellä, ja viime vuoden Hong Kong Milen voittaja Admire Mars sijoittui kolmanneksi. 5-vuotias Golden Sixty on voittanut 14 15 uran aloituksesta, kaikki Hongkongissa.

Muissa Sha Tinin kilpailuissa Hongkongin kansainvälisissä kilpailuissa se oli:

Japanilainen tamma Normcore voitti 3,61 miljoonan dollarin Hong Kong Cupin (G1), Ryan Mooren ratsastama Danon Smash voitti 2,84 miljoonan dollarin Hong Kong Cupin (84) 22-1. -1 laukaus Jolly Banner oli toinen), ja O'Brienin kouluttama Mogul (Ryan Moore kyydissä) voitti 2,68 miljoonan dollarin maljakon (G1).

Gulfstream Park (lauantai) – veroilmoitukset Harlanin lomalle

Tax (6,60 dollaria) voitti ensimmäistä kertaa yli vuoteen ottamalla 100 000 dollarin Harlan's Holidayn (G3) 4 ½ pituudella ja pystyttämällä 3 miljoonan dollarin Pegasuksen World Cup Invitational (G1) 23. tammikuuta.

Tax, 14. Kentucky Derbyssä (G1) ja neljäs Belmont Stakesissa (G1) vuonna 2019, voitti vuoden 2019 Jim Dandyn (G2), mutta oli 0-4 tulossa Harlanin lomalle (mukaan lukien yhdeksäs sija vuoden 2020 Pegasus World Cupissa).

4-vuotias oli aloittamassa ensimmäistä kertaa sitten viidennen Oaklawn Handicapissa 2. toukokuuta.

"Luulen, että tämä on hänen paras vuosi. Hän on kasvanut, kehittynyt. Hän on terve”, valmentaja Danny Gargan sanoi katsoen vuoteen 2021. ”Hän on isompi, vahvempi kuin koskaan ollut. En voisi olla onnellisempi hänen kanssaan tänään.”

Luis Saezin ratsastama Tax kulki 1 1/16 mailia ajassa 1:41.14 otettuaan johdon alusta alkaen.

Largent ottaa Fort Lauderdalen Pletcherille

Neljän voiton päivä Gulfstreamissa valmentaja Todd Pletcherille, Largent (35,80 dollaria) pyrki voittamaan 200 000 dollarin Fort Lauderdalen (G3) ja lyömään lippunsa miljoonan dollarin Pegasus Worldiin. Cup Turf (G1) 23. tammikuuta.

Paco Lopezin ratsastamana Largent siirtyi kauas ulkopuolelta lähestyen venytystä ja ohitti kentän ja voitti kaksimittaisen voiton ajalla 1:46,16 yhdelle. /1/8 mailia nurmikentällä, arvioitu hyväksi.

"Hän on aina rakastanut Gulfstreamia", sanoi Pletcher of Largent. "Hän on aina juossut täällä erittäin hyvin, ja meistä tuntui, että nyt oli oikea aika nousta ylös."

4-vuotias ruuna on voittanut neljä viidestä lähtöstä Gulfstreamissa yhdellä sekunnilla.

Valmentaja Tom Amoss valittu Sport of Turfdom -palkinnon saajaksi

Myöhäiset onnittelut valmentaja/TV-analyytikko Tom Amossille Turf Publicists of America (TPA) Big Sport of Turfdom -palkinnon saajaksi vuonna 2020.

Palkinto, joka julkistettiin viime viikolla FOX Sportsin NYRA:n America's Day at the Races -lähetyksessä, antaa tunnustusta henkilölle tai ihmisryhmälle, joka edistää täysiveristen kilpailujen näkyvyyttä tekemällä yhteistyötä median ja tiedotusvälineiden kanssa. kilpajulkistajat.

Amoss on satulannut harjoitusuransa aikana yli 3 800 voittajaa, joita korosti Serengeti Empress – vuoden 2019 Kentucky Oaks (G1) ja 2020 Ballerina (G1) ja azeri (G2) voittaja. .

"Olen nöyrä ja kunnia olla Big Sport of Turfdom -palkinnon saaja", Amoss sanoi. "Olkaa varma, että käytän sitä ylpeänä ja kunnioittavasti."

Aiempien palkinnon voittajien joukossa ovat kouluttajat Mark Casse, Bob Baffert ja D. Wayne Lukas; jockeyt Mike Smith, Angel Cordero, Jr. ja Gary Stevens; kuuluttaja Tom Durkin; kirjailija Laura Hillenbrand; lähetystoiminnan harjoittaja Jim McKay; sekä näyttelijät Tim Conway ja Jack Klugman.