Honor A.P. suosi voittamaan yhteistä uskoa tiellä Kentucky Derbyyn

Kunnioita A.P:tä ottaa vastaan ​​muutama Baffert Derby -toiveikas yhteisessä uskossa

Edesmenneen mestarin ja fanien suosikin mukaan nimetty Shared Belief Stakes ottaa tänä vuonna aivan uuden paikan Del Marin panoskalenterissa, mutta mikä tärkeintä, ensimmäinen – ja ehkä vain – aika on tärkeä valmistautumiskilpailu Kentucky Derbylle (G1) 5. syyskuuta.

Lauantain Shared Beliefin voittaja ansaitsee 50 Derbyn karsintapistettä, ja kolme seuraavaa sijoittunutta keräävät 20, 10 ja 5 pistettä. Derby siirrettiin 2. toukokuuta COVID-19-pandemian vuoksi.

Myös tänä vuonna yhteisestä uskomuksesta kilpaillaan 1 1/16 mailissa, jota on pidennetty sen vuoden 1997 jälkeen harjoittamasta yhden mailin matkasta, jotta juoksijat pääsisivät ampumaan 1 ¼ mailin Derby.

Honor AP – Kuva:©Benoit Photo

The Shared Belief tunnettiin aiemmin nimellä El Cajon Stakes, ja se oli Kalifornian parhaita kesäkilpailuja toisen vuoden opiskelijoille. Viime vuonna voittaja oli Hollywood Gold Cupin (G1) voittaja Improbable, joka seurasi Midwayn taistelua ja Acceleratea viime aikoina merkittävinä voittajina. Vuonna 2016 kilpailu nimettiin uudelleen Shared Beliefiksi, joka voitti 10 12 uran lähdöstä ja oli vuoden 2013 Eclipse Award -palkittu nuoriso. Hän voitti viisi luokan 1 kilpailua ennen kuin koliikki vaati hänen henkensä vuonna 2015.

Kilpaan osallistui kuusi henkilöä, joista useimmilla oli vakavia Kentucky Derby -mahdollisuuksia. Kolme tulee tallilta, kaksinkertaisesta Triple Crown -voittajasta ja kahdeksankertaisesta El Cajon/Shared Belief -voittajasta Bob Baffertista (tosin yksi on todennäköisesti naarmuuntunut) ja suosima Honor A.P. . kotoisin vuoden 2006 Kentucky Derby -voittajan John Shirreffsin navetta.

Shirreffs – kuten hänen tapansa – on toistaiseksi valinnut erittäin kärsivällisen reitin CRK Stablesin Honor AP:n kanssa, ja se on enemmän kuin kannattanut, sillä Honor Coden näyttävä poika voitti helposti Santa Anita Derby (G1) viimeisimmässä lähdössä. Ennen sitä 850 000 dollarin vuotuinen pelaaja oli kakkosena Authenticin jälkeen San Felipe Stakesissa (G2), mutta hänen puolustuksessaan näytti siltä, ​​että hän oli loppumassa ja lähestyi voittajaa joka askeleella kaistaa pitkin. Hyvä uutinen on, että hän on edelleen kevyesti kilpaileva ja täynnä upsideja, mikä on hyvä asia Kentucky Derbyyn menevälle hevoselle ja ehkä viivästys vain auttoi hänen mahdollisuuksiaan päästä portille.

Hän on harjoitellut poikkeuksellisen hyvin Del Marissa lähes kuukauden ajan, ja jos hän juoksee lähellä viimeisen kilpailun nopeuslukuaan, joka on alan ylivoimaisesti paras, hän ansaita itselleen toistuvan matkan voittajan piiriin. Etäisyys voi olla hänelle kaiken kaikkiaan liian lyhyt, mutta hän on hyvissä käsissä Triple Crown -voittajan ja Hall of Fame -jockeyn Mike Smithin kanssa. .

Viime vuonna Albaugh Family Stablesin ja Spendthrift Farmin Thousand Words mainittiin samassa hengessä kuin Baffertin muut arvostetut nuoret, kuten Eight Rings ja Charlatan, mutta nyt näiden kahden sivussa Tuhat sanat on viimeinen vielä pystyssä tuosta ennenkypsästä ryhmästä. Lukuun ottamatta yhtä kilpailua, joka tuotti 11. th -sijoitus 13 joukosta Oaklawn Stakesissa huhtikuussa, Pioneerof the Nilen miljoonan dollarin pojasta on tullut melko hyvä ennätys, kirjattuaan 5-3-1-0, joka sisältää kaksi arvosteltua panosta. Hänellä on hyvä taktinen jalkakääntö, vaikka hänen nopeuslukunsa osoittavat, että hän ei ole ollut lähelläkään ennätyksiä, mutta hän on hyvä hevonen ja ansaitsee epäilemättä mahdollisuutensa.

Hyvä uutinen on, että tallitoveri Chuck-setä, joka sijoittui neljä osuutta hänen edellään Los Alamitos Derbyssä (G2), raaputtaa todennäköisesti laivauksen New Yorkiin. Travers (G1) 8. elokuuta, mutta Thousand Wordsin täytyy vielä juosta parhaansa ansaitakseen voiton täällä.

Coolmoren Cezanne, 3,65 miljoonan dollarin 2-vuotias harjoittelussa 18 kuukautta sitten, tunnetaan melkein yhtä paljon ostohinnastaan ​​kuin kyvyistään. Hän on voittamaton ja oli vaikuttava tyttö- ja korvausseurassa ja astuu loogisesti panosyhtiöön. Hänen yhteytensä epäilemättä toivovat, että hän ansaitsee pisteitä päästäkseen Kentucky Derbyyn, jos he haluavat ohjata hänet siihen suuntaan. Curlinin ja Achievingin bernardiinitamman poika on varmasti kasvatettu tälle matkalle, ja mikä vielä tärkeämpää, häneltä ei ole jäänyt viikkoihin aamulla väliin. Hän on toinen, jolla on taktisia kykyjä jockey Flavien Prat, jota voi käyttää vauhdista riippuen, ja jos hän on itse asiassa yhtä hyvä kuin hintalappu ja kehittyy edes vähän, hän antaa suosikille juosta rahoilleen.

Kaikilla oli niin suuria toiveita Anneau d'Orista hänen hienon kakkossijoituksensa jälkeen, kun hän voitti Storm The Courtin Breeders' Cupin nuorten sarjassa (G1), mutta koska vain yksi sen kilpailun juoksijat ovat palanneet voittamaan, eikä sekään selviä Derbyyn, täytyy ihmetellä tuon kilpailun laatua. On vaikea kuvitella, että hän päihittää täällä parhaat valinnat, jopa parhaimmillaan.

Kiss Today Goodbye on neitsyt voittaja, jonka pitäisi luultavasti pysyä päästöoikeusyhtiössä uransa tässä vaiheessa.

Jaetun uskomuksen julkaisuaika on klo 14.30. PT ja se on päivän toinen kilpailu.