McKinzie-suosikki Del Marin G1 Bing Crosby Stakesissa

McKinzie päihitti 10-hevoskentän Del Marin G1 Bing Crosby Stakes -pelissä

Kalifornian tie Breeders' Cupiin käynnistyy lauantaina 250 000 dollarin Bing Crosby Stakes (GI) -panoksella Del Marissa, Breeders' Cup "Win &You're In" -tapahtumassa. marraskuussa Keeneland Race Course -kilpailuun.

Bing Crosby on jatkuvasti esitellyt parhaat kesän pikajuoksijat Mississippin länsipuolella ja vuosien mittaan mestarijuoksijat, kuten Chinook Pass, Lit de Justice, Kona Gold (kahdesti) ja Points Offthebench ovat ehtineet voittajan piiriin. Agave Racingin Ransom the Moon voitti kahdesti vuosina 2017 ja 2018 ja Cistron voitti vuosi sitten ennen kuin siirtyi sivuun loppuvuodeksi 2019.
Hall of Fame -kouluttaja Bob Baffert ja Bruce Headley omistavat neljä Bing Crosbyn voittoa kukin ja jockeyt Eddie Delahoussaye ja Corey Nakatani ovat kukin saaneet viisi voittajaa. Lord Nelson teki voittoennätyksen 1:07,65, kun hän voitti vuonna 2016.

McKinzie – Osallistuja Laura Green / Saudi Arabia Jockey Club

Baffert kuvaa viidennen kerran Pegramin, Watsonin ja Weitmanin 5-vuotiaan McKinzien kanssa. , josta voisi tulla ensimmäinen uros nykyajan kilpailussa, joka voittanut luokan 1 2-, 3-, 4- ja 5-vuotiaana. Street Sensen poika on ollut johdonmukainen reittikilpailuissa, mutta ei ole koskaan voittanut 6 vakomatkalla.

Baffert-koulutettu Street Sensen poika ei ole koskaan testannut etäisyyttä ja on tehnyt uransa enimmäkseen reittikilpailuissa. Mutta on vaikea arvata Hall of Fameria, joka selvästi uskoo, että hänen panoksensa ansaitsee mahdollisuuden täällä. McKinzie on johdonmukainen, sillä hän on tehnyt mukavan uran kahdeksalla voitolla ja kuudella sekunnilla 17 startista ja on ansainnut yli 3,4 miljoonaa dollaria. Luonnollisella nopeudella siunattu hän voitti 7. kesäkuuta 7:n pituisen Triple Bend Stakesin (G2) ja on ansainnut säännöllisesti kolminumeroisia nopeuslukuja.

Hall of Famer Mike Smith palaa satulaan.

Muodikkaan nopea on tehnyt parhaansa juoksussa muita kalifornialaisia ​​​​kasvatettuja vastaan, voittamalla useita rajoitettuja panoksia ja kuljettanut seitsemän kilpailun voittoputken, mukaan lukien neljä panosta, suuntaamalla toiselle sijalle McKinzielle Triple Bendissä. Hänellä on mukava ennätys kolme voittoa viidestä etäisyydestä lähtemisestä ja hän pitää Del Marista, ja hän on harjoitellut erinomaisesti muutaman viikon ajan pinnalla. Hänen lukunsa viittaavat siihen, että hän saattaa jäädä suosikin alapuolelle, mutta Dean Pedersen-harjoittelija osoitti, että hän voi kilpailla ja kuuluu tänne. Tiago Pereira ratsastaa.

Joke Flavien Prat ajoi neljällä tämän kilpailun voittajalla peräkkäin vuosina 2015–2018 ja pyrkii saavuttamaan johtavan ratsastajan merkin Collusion Illusionissa. , jolla on yksi kilpailu vajaa täydellisestä ennätyksestä viidessä lähdössä. Mark Glattin kouluttaman Twirling Candyn poika on voittanut molemmat uran lähdöt tällä etäisyydellä ja saa mukavan voiton Laz Barrera Stakesissa (G3) kesäkuussa .

Heartwood laivat sisään Belterra Parkin voittovoitosta, ja paljon matkustanut Jim Chapman -harjoittelija (hän ​​kilpaili Koreassa viime syyskuussa) on kuuden vamman asiantuntija, jolla on ennätys 16-7-2-0. Hänellä on korkein luku kaikista matkaa testanneista juoksijoista, mutta se oli kerran, eikä kilpailu ole täällä helpompaa. Edwin Maldonado ratsastaa.

Longacres Mile (G3) -voittaja Law Abidin Citizen on ollut tehokas juoksija pidemmillä sprinteillä ja yhden mailin etäisyydellä ja on voittanut myös nurmikolla. Hän voittaa kesäkuun Santa Anitassa portista lankaan -voiton, mutta hän on voittanut myös vauhdista, joten monipuolisuus auttaa häntä tässä vauhdilla täytetyssä kilpailussa. Abel Cedillo on palannut kyytiin.

Aavikon laki oli vakaa toinen tässä kilpailussa vuosi sitten 102 nopeudella. Hän oli sivussa kesäkuuhun asti, ja hän palasi kolmannen kanssa eläkeyhtiöön Santa Anitassa. Hän on ollut peräti kolmas kahdeksassa kymmenestä matkan lähdöstä, ja hänellä on palvelujockey Victor Espinoza.

Wildman Jack voitti ruohoisen Daytona Stakesin (G3) toukokuussa voitettuaan ryhmän 3 Meydanin nurmikolla talvella. Anyportinastorm on 6-0-2 kahdeksasta lähdöstä etäisyydellä valmentaja Blaine Wrightille, kun taas luokan 3 voittaja Lexitonian tekee pitkän matkan Kentuckysta valmentaja Jack Sistersonille ja voitti Churchill Downs -avustuksen kesäkuussa Drayden Van Dyke ratsastaa.

Kiistaton P R Radio Star , joka on ollut mukana neljä kertaa hänen viimeisen 10 lähtönsä aikana, tekee toisen lähtönsä kaksinkertaiselle Bing Crosbyn voittaneelle valmentajalle Phil D'Amatolle. Mario Gutierrez ratsastaa ensimmäistä kertaa.