FIFA Säännöt & Määräykset

Federation Internationale de Football Association tai FIFA lyhyitä, on yksi suurimmista jalkapallo liigojamaailmassa . Liiga on perustettu vuonna 1904 ja on tällä hetkellä koostuu yli 208 jäsenen jalkapalloseurat . FIFA säännöt ja määräykset yleisesti tunnettu" pelisääntöinä . " Kenttä

mukaan FIFAn sääntöjä ja määräyksiä ,jalkapallokenttä on vihreä , suorakulmainen , ja välillä 90-120 metriä pitkä ; se on välillä 45-90 metriä leveä ja merkittyasianmukaisesti rajaviivojen . Sillä on myös oltava kaksi maalia, jokainen 7,32 metriä leveä ja 2,44 metriä pitkä ja laitetaan kumpaankin päähänpelialueen .
Ball

pallo käyttää vartenFIFA ottelu on oltava pallomainen ja nahasta taihyväksyttyä vastaavaa materiaalia . Sillä on myös oltavaympärysmitta 68-70 cm ja paino välillä 410-450 grammaa. Jos pallo puhkeaa aikanaottelu , peli katkaistaan ​​, ja tuomari on otettava käyttöönuusi.
Pelaajat

Jokainen joukkue voi ei ole enemmän kuin 11 pelaajaa (maalivahti ja 10 muut) , ja se voi olla jopa seitsemän . Jopa kolme korvauksia voidaan tehdä aikanavirallisen kilpailun , japelaajat, jotka toimiisubs on nimettävä ennenpelin alkua . Osallistuvien pelaajien tulee olla yllään oikeudellisia univormut ja suojaaviin säärisuojat .
PituusMatch

Paitsi joskus harvoin , asetukset vaativat90 minuutin pelin jälkeen, tasaisesti jaettu kahteen 45 minuutin erästä . Kuten useimmissa urheilulajeissa , onpuoliajalla tauko, joka kestää enintään 15 minuuttia , ja lisäaikaa voidaan lisätä kuromiseksi vaihdot ja vammoja .
Coin Toss , alku ja Virran Sides

mukaan FIFAn sääntöjä ja määräyksiä , jokainen ottelu alkaaarvonnassa . Joukkue, joka voittaanakata valitsee Tavoitteen hyökätä , kun taas muut viealun palloa . Jälkipuoliskolla ,joukkue, joka voittiarvonnassa onpallo, jakaksi seurat vaihtaa puolta .
Scoring

Anytimepallo menee yli joukkueen maaliviivan , onko se menee täysin laidan , se lasketaantavoitevastapuolen joukkue . Joukkue , joka tekeeenemmän maaleja voittaa . Jos molemmat joukkueet päätteeksi teki yhtä monta maalia - vaikka tämä määrä on nolla - niin tulos ottelun on tasapeli .
Lisää FIFA Säännöt ja asetukset

selvää , olemme pystyneet käsitellähyvin perusasiat täällä . Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää FIFAn sääntöjä ja määräyksiä , käydä virallisilla verkkosivuilla sijaitsee meidän resurssit-osasta.