Crystal Palace v Watford:Eagles kääntymässä nurkkaan?

Sakho on hieno sopimus – theguardian.com

Crystal Palacella on keskeneräisiä asioita Watfordin kanssa. Sam Allardycen ensimmäisessä ottelussa käänteisessä ottelussa, hänen joukkueensa nautti vaikuttavasta ensimmäisestä puoliajasta, ottaa ansaitun johdon Yohan Cabayen iskulla. He olisivat voineet tuplata johtonsa tauon jälkeen, mutta Christian Benteke missasi pistepotkun, joten Troy Deeney teki maalin. peli päättyi täysin tasaisesti.

Eagles hävisi kuusi seuraavasta seitsemästä liigaottelusta. Se vaikutti rohkaisevalta, mutta hedelmättömiä esityksiä seurasi vain raskaat tappiot, varsinkin West Hamia ja taulukon viimeistä Sunderlandia vastaan. Eteneminen Big Samin alla on ollut hitaampaa kuin he olisivat halunneet, mutta peräkkäiset voitot ensimmäistä kertaa syyskuun jälkeen tarjoavat rohkaisun merkkejä.

Voitot Middlesbroughista ja West Bromista ovat molemmat olleet nollassa, mikä vaikuttaa merkittävältä, kun otetaan huomioon, että Palace voitti vain kaksi peliä nollaksi vuoden 2016 aikana! Tämä luku on kolme Watfordille, jotka ovat näyttäneet puolustuksellisesti kyseenalaisilta päävalmentaja Walter Mazzarrin kesän tulon jälkeen.

He päästivät neljä maalia Southamptonia vastaan ​​viimeisellä tappiolla 4-3, mutta silti Voisi väittää, ettei Heurelho Gomesilla ollut huono peli. Hän teki virheen Saintsin kolmannessa maalissa, mutta teki myös loistavia torjuntoja, jotka takasivat pienen tappiomarginaalin.

Watfordin suurin ongelma oli epäonnistuminen tilan kieltämisessä viimeisellä kolmanneksella. Kun katsot WhoScoredin Player Positions -välilehteä, Jose Holebas toimi vasemman laitapuolustajana, vaikka joukkue muuten rakennettiin 4-4-2:ksi. Daryl Janmaatin loukkaantuminen ei ole auttanut, koska Younes Kaboulilla ei ole vauhtia pelata oikeanpuoleisena tai oikeana keskuspuolustajana, varsinkin kun hänen edessään oleva mies on M'Baye Niang, välitys kaupalla.

Niang on näyttänyt välähdyksiä siitä, mitä hän voi tehdä ollessaan etukolmen oikealla, kuten hänen pelinsä 10-miehen Burnleya vastaan. Samaa voidaan sanoa nopeasta, terävä ja taitava eteenpäin Isaac Success, joka on kamppaillut lähdöistä useista syistä, mukaan lukien loukkaantumiset. Tämä on kohtalo, jota kärsi myös voimakas laitahyökkääjä Nordin Amrabat, joka näytti uhkaavalta oikealla kampanjan neljän ensimmäisen kuukauden aikana.

Crystal Palacen avainlaitahyökkääjät West Bromissa viimeksi olivat toisen puoliajan maalintekijät Wilfried Zaha ja Andros Townsend, jälkimmäinen juoksi lähes kentän pituudelta maalintekoon. Toisessa päässä, Mamadou Sakho on ollut tasaisesti läsnä keskuspuolustajana, hyvä kumppanuus James Tomkinsin kanssa.

Watfordilla ei ole ollut huono kausi, mutta se on edelleen taipuvainen luopumaan huonoista maaleista, palatsi on alkanut tiukentua.

Football Labin tuomio: 2-1
Vedonlyöntivinkki: Zaha on viimeinen maalintekijä 7/1