Lahjakkaita nuoria hevosia esiteltiin Thunderbird Showparkissa

Aina kohokohta Thunderbird Showpark -kalenterissa, Maplebrook Farm Young Horse Showcase Finale nosti valokeilassa esteratsastuksen tulevaisuuden hevostähtiä lauantaina Thunderbird Showparkissa Langleyssa, BC.

Maplebrook Farm Young Horse Series edistää nuorten hevosten jalostusta ja kehitystä Pohjois-Amerikassa 4-, 5-, 6- ja 7-vuotiaiden divisioonien avulla, ja prosessin kautta tuleva valtava määrä kykyjä oli esillä koko ajan. iltapäivä. Sarjan sponsori Teri Erickson seurasi kehää, kun mahdolliset kilpailijat hyppivät vuorotellen Fort Grand Prix Fieldin ympäri, ja jokainen ratsastaja tervehti häntä ennen kierroksensa suorittamista.

4- ja 5-vuotiaat hyppäsivät 1,0 metrin ja saivat pisteet, ja 50% heidän kokonaismäärästään tuli tuomari Richard Kelleriltä, ​​joka arvioi hyppytyylin, kulkutavan ja tulevaisuuden potentiaalia. Toinen puoli pisteestä perustui suoritukseen:Tästä pisteestä vähennettiin neljä pistettä jokaisesta hyppyvirheestä ja yksi piste jokaisesta aikavirheestä.

3 500 $ Maplebrook 7-vuotiaat

Rubens La Silla voitti torstaina $75 000 CSI4*-W Maui Jim Welcome, ja lauantaina hänen poikansa Zinedine LS (Rubens La Silla x Carentino) voitti $3 500 Maplebrook 7-vuotiaan Finalen James Chawken kanssa. Kaksikko voitti yhdeksän hevosen hyppyhypyn 36,95 sekunnissa Alan Waden (IRL) suunnitteleman 1,30 metrin radan yli.

"Hän on todella rento kaveri. Hän ei tiedä olevansa ori. Häntä on erittäin helppo käsitellä, Chawke sanoi. "Hänellä on ollut todella hyvä vuosi. Hän voitti useita 7-vuotiaiden luokkia Floridassa. Hän on ollut melko johdonmukainen.”

Vanessa Mannixin omistama lahti ei ole vieras Maplebrook Farm Young Horse -sarjalle. Hän voitti myös viime vuoden 6-vuotiaan finaalin tuotuaan Meksikosta.

"Saimme hänet viime vuonna vain videolta. Itse asiassa tämä oli yksi ensimmäisistä tunneista, joita tein hänen kanssaan viime vuonna, Chawke sanoi. "Hän voitti 6-vuotiaan finaalin, ja nyt hän palasi vuotta myöhemmin ja voitti [uudelleen]!"

MJM Tosca (Beowulf x Glen Bar) ja Kyle King sijoittuivat toiseksi (37,31 sekuntia), ja Jenna Thompson ja Peregrine (Periguex x Matternuh) olivat kolmannet (39,07 sekuntia). King ja Stuart Belkinin Canberre 59, Canstakko, olivat 7-vuotiaan sarjan yleiset mestarit.

2 500 $ Maplebrook 6-vuotiaat

Huulipuna on ollut Maplebrook Young Horse -sarjan todellinen lähettiläs. Sarjan kokonaismestari ja viime vuoden 5-vuotiaiden finaalin voittaja Kanadan urheiluhevostamma nousi sarjataulukon huipulle jälleen vuonna 2018 6-vuotiaana, mikä huipentui voittoon $2 5000 Maplebrook 6:ssa. -vuotiaiden finaali.

Jenna Thompsonin kyydissä kaksikko hyppäsi Waden 1,20 metrin hyppyradan puhtaasti 39,23 sekunnissa. Alicia Gadban ja Ryley Ingramin Beneficial (Baneras x Timebreaker) sijoittuivat toiseksi puhtaalla kierroksella 40,90 sekunnissa. Thompson oli myös kolmas Grey Noblessella (Grey Top x Singular Jolter), joka ylitti ajastimet jyrkästi 37,92 sekunnissa, mutta hänellä oli 8 virhettä.

"Hän on aina ollut aika erityinen", Thompson sanoi Lipstickistä. "Hän on loistava hyppääjä, ja hänellä on niin paljon läsnäoloa kehässä. Ihmiset huomaavat hänet aina. Hän on niin rakas navetassa, joten hän on todella suosikki kaikille. Hän hyppää suuria hyppyjä. On todella hienoa olla osa hänen kehitystään.”

Le Preeurin Stolzenberg-tammasta Lipstick on kotikasvattu Nancy Southernin ja Jonathan Asselinin Attache Stables -yritykselle Calgaryssa, AB:ssa. Thompson on ratsastanut tammalla viimeiset kaksi vuotta.

"On todella hienoa saada tämä [sarja] Thunderbirdissä", hän sanoi. "On todella hyvä, että meillä on asetettu standardi ja varmistaa, että elämme standardien mukaisesti."

1 500 $ Maplebrook 5-vuotiaat

Spruce Meadowsin Infinity oli paras 1500 dollarin Maplebrook 5-vuotiaiden finaalissa. Westfalenin tamma on Statinuksen tytär Azur de Paulstran tammasta. Kylie Figueiran raudoissa harmaa hyppäsi voittopisteeseen 88 1,10 metrin radalla.

"Hänellä on erittäin hyvä mieli ja ilmeisesti erittäin hyvä luonnollinen hyppy", Figueira sanoi. "Rehellisesti sanottuna minun ei ole tarvinnut tehdä kovin paljon töitä hänen kehittämiseksi, koska hänellä on luonnollinen hyppy. Olen juuri työskennellyt hänen ajettavuuden parissa, mutta hänen mielensä on niin hyvä, ja hänellä on erittäin helppo ajaa ympäriinsä.”

Infinity on uudempi lisäys Figueiran kieleen, ja kumppanuus yhdistyy vasta toukokuussa.

"On mukavaa esitellä kaikkia [nuoria hevosia] ja verrata niitä muihin viisivuotiaisiin ja nähdä, missä he ovat", hän sanoi. "Halusimme tehdä tämän kurssin hänen kanssaan."

Georgia Huntin Infostar (Starpwoer x Wizzed WV) sijoittui toiseksi ja oli 5-vuotiaan sarjan yleismestari. Audra Fleck-Snijders sijoittui kolmanneksi Robert Fleckin Rainland Flurrylla (Flexible x Calvaro Z).

1 500 $ Maplebrook 4-vuotiaat

Andrea Harris voitti $1 500 Maplebrook 4-vuotiaan Finalen omalla Jaguarilla, hollantilaisen Negron lämminverisen pojan kyydissä. Voltaire-tammasta syntynyt ruuna sai vaikuttavan voittopisteen 92 hypättyään 1,00 metrin radan.

"Ostin hänet vuosi sitten aloittamattomana kolmevuotiaana Euroopasta", Harris sanoi. "Ostin hänet vain estehyppyvideosta, jota en koskaan suosittelisi ihmisille. Hevosten ostaminen ei yleensä ole sitä tapaa, mutta minä heitin noppaa ja rakastin häntä!”

Harris perustaa Alpine Show Jumpers -toimintansa Millarville, AB:sta ja keskittyy nuorten hevosten kehittämiseen ja on myös mukana jalostuksessa.

"Olen nähnyt nuorten hevosten muuttuvan niin paljon. Rakennan todella koko näyttelykauden tänne tulemisen ympärille, Harris sanoi. ”Tulen tuomaan hevoset nurmikolle ja saamaan ne näkemään suuren tapahtumapaikan ja avaamaan silmänsä tulevaisuuden tuomille. Niin paljon kuin ne paranevat, sen avulla voit todella saada vain vuoden harjoittelun viikossa. En kaipaisi sitä mistään.”

Carly Anthony ja Gnocchi (Clearway x Messes) sijoittuivat toiseksi, kun taas Kyle King ja Peaky Blinder (Capone I x Artico) sijoittuivat kolmanneksi saavuttaen 4-vuotiaiden sarjan yleisen mestaruuden.

Shawn Casady &Cicomein VDL Top 15 000 $ MarBill Hill U25 League

Ensimmäisellä vierailullaan Thunderbird Showparkissa Shawn Casady (USA) voitti 15 000 dollarin MarBill Hillin U25-liigan aloittaakseen lauantain kilpailun Langleyssa.

23-vuotias voitti seitsemän hengen hyppykentän HKC Collectionin 10-vuotiaan hollantilaisen lämminverisen tamman Cicomein VDL:n kyydissä. Kaksikko läpäisi Waden hyppyradan ajastimet 38,48 sekunnissa. Kassidy Keith (CAN) ja Crackerjack sijoittuivat toiseksi (39,70 sekuntia), ja Jennifer Gates (USA) ja Cadence pääsivät palkintokorokkeelle kolmanneksi (40,41 sekuntia).

"Luulen, että tein suunnilleen saman määrän [askeleita] kuin jotkut muut hevoset, mutta hän on vain erittäin nopea maassa", Casady sanoi. "Silloin, kun joillakin hevosilla saattaa olla iso, hitaampi askel, hän on hieman vetoketjuisempi ja nopea ilmassa. Luulen, että siitä oli hyötyä."

Casady aloitti Cicomein VDL:n ratsastuksen viime vuonna ja on säilyttänyt ratsastuksen samalla kun tavallinen ratsastaja Tina Yates on äitiyslomalla tyttärensä Penelopen syntymän jälkeen 4. heinäkuuta.

"Hän on yksi harvoista erittäin mukavista hevosista, joilla saan ratsastaa", Casady sanoi. "Hän on johdonmukainen, luotettava ja nopea. Hän on minun tyttöni! Hänellä on niin paljon sydäntä. Tiedät, että hän taistelee puolestasi."

Cicomein VDL:n voiton lisäksi Casady sijoittui kolmanneksi sekä 75 000 dollarin CSI4*-W Maui Jim Welcome -kilpailussa torstaina Durango VDL:n kanssa että perjantain 75 000 dollarin CSI4*-W Steel-Craft Door Products Cupissa Campitelolla ratsattaessa.

"Esitys on kaunis", hän sanoi. ”Ruoho on hienoa, ja radanrakentaja on tehnyt upeaa työtä. Kaikki tässä esityksessä on mennyt niin hyvin.”

Luokka merkitsi MarBill Hillin alle 25-vuotiaiden liigan kolmiosaisen finaalin, ja kun Casady päätti voittokierroksensa, toiseksi sijoittunut Keith otti yhden omasta sarjan yleisjohtajaksi. Hän ja Cheryl Keithin Crackerjack voittivat Western Familyn heinäkuussa ja sijoittuivat kolmanneksi toukokuussa Odlum Brown BC Openissa.

2018 Summer Fort -festivaali päättyy sunnuntaina 145 000 dollarin CSI4*-W Longines FEI Jumping World Cup™ Vancouver -tapahtumaan, joka on Longines FEI Jumping World Cup™ North American Leaguen ensimmäinen osa 2018-2019. Tuntien alkamisaika on 2:00 PT.