Kokoonpano:Aqueduct, Los Alamitos Host Derby, Oaks Preps

Tervetuloa muuttuviin kilpailutapaamisiin:Gulfstream Park, Fair Grounds, Oaklawn Park ja lyhyt jakso Los Alamitosissa alkavat viikonloppuna.

Americanrevolution at The Albany Stakes – kuva:NYRA.com

Aqueductin syyskokous päättyy tänä viikonloppuna, mutta talvikokous alkaa heti myöhemmin ensi viikolla. Big A:ssa on lauantaina neljä panosta, joiden yläpuolella on $750,000 Cigar Mile (G1). Toinen luokka 1 lauantaina on Los Alamitosissa, jossa Hall of Fame -kouluttaja Bob Baffertilla on kolme kuudesta 2-vuotiaasta pensaasta 300 000 dollarin Starlet Stakes -panoksessa.

Johda sikarimailille Amerikan vallankumouksen avulla 5-2 aamulinjan suosikki kahdeksan hengen sarjassa on Go For Wand Handicap (G3), Remsen (G2) ja Demoiselle (G2).

Gulfstreamissa lauantain kortti on täynnä yhdeksää Claiming Crown -kilpailua.

Suora lähetyksiä kilpailuista on rajoitettu lauantaisin, ja TVG televisioi kilpailuja ympäri Pohjois-Amerikan.

Tässä katsaus lauantain huippukilpailuihin:

AQUEDUCT

Aqueduct Racetrack – Kuva:Coglianese photos / BloodHorse

250 000 $ Go For Wand Handicap (G3), 1 mailia, 3 ja enemmän tammoja ja tammoja

Lähetysaika:14:43 (kilpailu 7)

Lady Rocket on 8-5 aamuviivan suosikki seitsemän hengen kentässä, ja New Yorkissa kasvatettu Sharp Starr 7-2 haluaa voittaa tämän kilpailun toista vuotta rivissä. Lady Rocket, Brad Coxin kouluttama, ratsastaa Irad Ortiz, Jr. lähtemällä postista 2; Jose Ortiz kutsuu Horacio DePazin kouluttaman Sharp Starrin, joka lähtee postista 7.

Lady Rocket on 7-3-3-1 vuonna 2021 ja voitti Pumpkin Pie Stakes -turnauksen Belmontissa 31. lokakuuta viimeisellä pelillään. Sharp Starr on 6-2-2-2 Big A:ssa ja voitti $250 Empire Distaffin viime kuussa Belmontissa.

250 000 $ Remsen Stakes (G2), 1 1/8 mailia, 2-vuotiaat>

Lähetysaika:15.14 (kilpailu 8)

Kentucky Derbyn (G1) valmistautumiskausi jatkuu 106. th Remsenin painos, joka on arvoltaan 10-4-2-1 Run for the Roses -kilpailun karsintapisteitä. Todd Pletcherin Mo Donegal on 8–5 suosikki neitsytvoitosta 1 1/16 mailissa toisessa lähdössä 21. lokakuuta Belmontissa.

Mo-sedän poika eroaa paikalta 1 kahdeksanhevosen kentällä Irad Ortizin johdolla. Jr. Chad Brownin Zandon, joka on voittanut 6 vakomatkan ainoassa uransa alussa, on 5-2 sekuntia.

Remsenin voittaja on voittanut Derbyn seuraavana vuonna muutaman kerran, mutta viimeisin oli Thunder Gulch vuonna 1994.

250 000 dollaria Demoiselle Stakes (G2), 1 1/8 mailia, 2-vuotiaat pennut

Lähetysaika:15.43 (kisa 9)

Todd Pletcherillä on myös suosikki tässäkin. Nestillä on 2-1 paras valinta, uradebyyttinsä voittaja ja kolmas Tempted Stakes Belmontissa 5. marraskuuta.

Tap the Faith Christophe Clementin navetta on toinen vaihtoehto 3-1 voitosta viimeiseen ensimmäiseen hänen uransa ensimmäisessä kilpailussa 7. marraskuuta.

Kilpa on valmistautumista Kentucky Oaksille (G1), ja se tarjoaa 10-4-2-1 karsintapistettä neljälle ensimmäiselle.

Pletcher lähettää myös 10-1 laukauksen Miss Interpretille etsiessään seitsemättä voittoa tässä kilpailussa.

750 000 $ Cigar Mile (G1), 1 mailia, 3-vuotiaat ja sitä vanhemmat

Lähetysaika:16.13. (kisa 10)

Ginobilli – Kuva:Benoit / BloodHorse

Ginobili lähtee ensimmäistä kertaa New Yorkissa, kun 4-vuotias ruuna kohtaa seitsemän kilpailijaa, mukaan lukien 3-vuotiaat Todd Pletcherin navetta, 5-v. 2 suosikkia Americanrevolution ja Following Sea (5-1), joka oli kolmas Breeders' Cup Sprintissä (G1).

Richard Baltasin kouluttama Ginobili juoksi kaukaisen toisen Life is Goodin jälkeen Breeders' Cupin Dirt Mile (G1) -kilpailussa Del Marissa 6. marraskuuta. Hänellä on uraennätys 14-3-2-1, mutta hänen kaksi viimeistä kilpailuaan Del Marissa antavat Baltasille, joka omistaa hevosen, itsevarmuutta kisaan.

"Hän juoksi kaksi hyvää kilpailua Del Marissa, ja halusin antaa hänelle vähän aikaa Breeders' Cupin välillä", Baltas sanoi. "Olimme jo Breeders' Cupissa "Win and You're In" kautta. Hän juoksi hyvin ehkä maan parasta hevosta vastaan.”

Ginobili lähtee paikasta 6 Drayden Van Dyken johdolla.

Kunniakoodi (5-1) on annettu myös valmentaja Shug McGaugheylle, mikä on todennäköisesti uran viimeinen kilpailu, joka sisälsi voitot vuoden 2019 Traversissa (G1) ja Jockeyssa. Club Gold Cup (G1) sekä äskettäinen Fayette Stakesin (G2) voittaja Independence Hall (7-2). Code of Honor oli toinen Fayette-sarjassa.

LOS ALAMITOS

Los Alamitos Kilparata – Kuva:Benoit / BloodHorse

250 000 $ Starlight Stakes (G1), 1 1/16 mailia, 2-vuotiaiden pentu

Bob Baffert, kuten tavallista, on ladattu tähän, ja hän tavoittelee neljättä voittoa peräkkäin ja kahdeksatta kokonaiskilpailua.

Ahneellisella kouluttajalla on kolme kuudesta osallistumisesta tähän Kentucky Oaks (G1) -valmennukseen – Grace Adler (9-5), Del Mar Debutanten (G1) voittaja ja neitsyt voittajat Benedict Canyon (12-1) ja Eda (2-1).

Grace Adler sijoittui viimeksi viidenneksi Chandelier Stakesissa (G2) Santa Anitassa 1. lokakuuta.

Flavien Prat lähtee paikasta 2.

Edalla on jo viisi aloitetta urallaan, joista kolme voittoa ja toinen. Saavuttuaan viidenneksi Del Mar Debutantessa, hän palasi voittaen Anoakia Stakesissa Santa Anitassa ja Desi Arnaz Stakesissa Del Marissa. Juan Hernandez saa kutsun paikalta 6.

Starlet tarjoaa Oaksille 10-4-2-1 karsintapisteet neljälle ensimmäiselle sijoittuneelle. Mikään Churchill Oaksista jäädytetyn henkilön kouluttama hevonen ei kuitenkaan ansaitse pisteitä (Churchill on asettanut Baffertin kahdeksi vuodeksi kilpailukieltoon sen jälkeen, kun Medina Spiritin testitulos oli positiivinen kielletyn kilpailupäivän lääkityksen suhteen Derbyn voittamisen jälkeen).