26-vuotias Illinoisista on nuorin hevospelaajien kansallisen mestaruuden voittanut

Justin Mustari, 26-vuotias Illinoisista, on uusi National Horseplayers Championship -voittajasi. Hän on 563 vedonlyöjän kentän kärjessä ja hänestä tulee nuorin mestari. tapahtuman 22-vuotisen historian aikana.

Kolmipäiväinen kilpailu Bally'sissa Las Vegas Stripillä kääntyi Mustarin eduksi sunnuntaina – viimeisenä päivänä – kun hän oli ainoa pelaaja finaalipöydässä, joka osui 19. -1 pitkä laukaus.

Justin Mustari voittaa National Horseplayers Championshipin – valokuva:Horsephotos

Tämä voittovedos saavutti Des Plainesin, Ill.:n eristysurakoitsijan tittelin, ja hän voitti 725 000 dollarin pääpalkinnon sekä Eclipse Award -palkinnon maan ykkösvammaisena.

NHC oli huipentuma tapahtuman järjestäjien NTRA:n hyväksymään 256 alkukilpailuun, jotka järjestettiin verkossa vuonna 2020. Kilpailussa yhteensä 37 730 kilpailua jaettiin finalisteille.

Kilpailijat tekivät myyttisiä 2 dollarin voitto-ja-sijoitusvetoja valikoimasta pakollisia ja valinnaisia ​​kilpailuja seitsemältä Saratogan ja Del Marin johtamalta kilparadalta.

Mustari osallistuu turnauksiin isänsä Frank Mustarin kanssa. Nuorempi Mustari keräsi turnauksen voittaneen 370,80 dollarin pelikassan 52 osakilpailusta kolmen kierroksen aikana ja ansaitsi voiton 23,60 dollarin erolla Jose Ariassta. Kalifornian Bell Gardensista, joka tarjosi NHC:n ensimmäiseksi kaksinkertaiseksi voittajaksi (hän ​​voitti vuonna 2014).

Näen laajasta voittomarginaalista huolimatta kilpailu oli yksi NHC:n historian lähimmistä ja kilpailukykyisimmistä finaaleista. "Finaalipöytä" oli neljän pelaajan välinen näppärä tapaus sunnuntain ajan, ja kuusi muuta eivät ole kaukana perässä ja yhden kaukaa voittajan päästä kärkeen.

Mustari johti turnausta lauantain toisen päivän jälkeen, mikä nosti kentän sunnuntaiaamun välieräkierroksen 10 %:iin (56 pelaajaa). 56 semifinalistia pudotettiin sitten 10 parhaan joukkoon.

Mustari menetti johdon aiemmin sunnuntaina, kun kärkipaikka kulki edestakaisin Arian ja lopulta kolmanneksi sijoittuneen Chris Goodallin välillä. Winter Parkissa, Kaliforniassa, mutta hän pysyi lyöntietäisyydellä neljännellä turnauksen viimeiseen ja ratkaisevaan kilpailuun Del Marin kilpailussa 8, 1 mailin valinnainen hakija nurmikolla täydellä ja tasapuolisella kentällä. .

Mustari valitsi ainoana 19-1 voittajan Rose's Crystalin, joka maksoi voitosta 41,80 dollaria ja sijoituksesta 16,40 dollaria, mikä oli enemmän kuin tarpeeksi Mustarin voittoon.

"Minun piti antaa itselleni mahdollisuus voittaa. Minun täytyi löytää jotain tuolta todennäköisyysalueelta päästäkseni sinne. Luulin, että tällä hevosella oli mahdollisuus”, Mustari sanoi, joka aikoo käyttää palkintorahoillaan talon ostoon.

NHC myönsi 2,2 miljoonaa dollaria palkintorahoja 56 parhaalle sijoittuneelle, ja lähes 700 000 dollaria lisää voitti 20 parasta NHC Tourissa, vuoden mittaisessa pistesarjassa. on-track-turnauksista ja online-tasoituskilpailuista.

NHC Tourin vuoden 2020 mestari oli Sally Wang Goodall Las Vegasista. Wang Goodall on 19-kertainen NHC-finaalien karsinnassa, joka valittiin myös NHC Hall of Fameen viikonloppuna.

Ariaksen toinen sija oli arvoltaan 200 000 dollaria. Goodall voitti 150 000 dollaria sijoittuessaan kolmanneksi. Loput 10 parasta:Paul Calia Kansas Citystä (100 000 dollaria), Sarah Wiener Clearwaterista, Floridasta, (75 000 dollaria), Brendan Fay Seminolesta Floridasta (65 000 dollaria), Travis Allisonista Friscosta, Texasista (56 000 dollaria), Jason Phillipsistä Sutherlandista, Virginiasta (54 000 dollaria), Paul Yaffee Evanston, Ill. (52 000 dollaria) ja Jeff VanDrie Carefreesta, Arizonasta (50 000 dollaria).

[26-vuotias Illinoisista on nuorin hevospelaajien kansallisen mestaruuden voittanut: https://fi.sportsfitness.win/penkkiurheilu/kilparatsastus/1005051164.html ]