Eteenpäin! Rombauer, Midnight Bourbon Belmont Stakes Bound

Päällä Belmont Stakes (G1) Preaknessin (G1) voittajalle Rombauer ja toiseksi sijoittuva Midnight Bourbon .

Seuraavana aamuna, kun Rombauer tyrmäsi Kentucky Derbyn (G1) voittaja Medina Spiritin 11-1 ja vakuutti, ettei valmentaja Bob Baffert yritä voittaa kolmatta Triple Crownia seitsemässä vuodessa suunniteltiin 1,5 miljoonan dollarin Belmontin 5. kesäkuuta.

Valmentaja Michael McCarthy sanoi sunnuntaiaamuna, että Rombauer toimitetaan Belmont Parkiin maanantaina.

"Me jatkamme ja menemme Belmontiin", McCarthy sanoi. "Me tulemme sinne ja katsomme, kuinka hän voi ja missä hän on, ja lähdemme sieltä."

Rombauer- Kuva:Benoit Photo/ Santa Anita Park

Kalifornialaisten John ja Diane Fradkinin omistama Rombauerin voittoaika 1:53,62 1 3/16 mailin Preaknessissa oli oikea nopein, koska kilpailu siirrettiin tälle matkalle vuonna 1925.

McCarthy, entinen Todd Pletcherin assistentti, joka meni yksin vuonna 2014, otti uransa suurimman voiton.

Käy myös 1 ½ mailin Belmontissa, pisin ja uuvuttavin Triple Crown -kilpailuista, on valmentaja Steve Asmussenin Midnight Bourbon.

Iskevä varsa meni kapeaan johtoon Medina Spiritiin venyttelyssä ennen kuin Rombauer ja jockey Flavien Prat ottivat haltuunsa kuudestoista paalussa ja voittivat 3 ½ pituudella.

"Ylpeä ponnisteluistaan", Asmussen sanoi. "Irad (Ortiz, Jr.) antoi hänelle loistavan mahdollisuuden, ja hevonen juoksi kovaa ja päätyi toiseksi. Mutta en usko, että kaikki ovat niin kaukana. Hän on laadukas hevonen, joka juoksee jatkuvasti paremmin.

"Hänellä oli kaikki mahdollisuudet eilen ja hän juoksi toiseksi. Hän on hyvä hevonen, jonka on parannettava jatkuvasti, mutta meillä on paljon luottamusta siihen, että hän tulee olemaan sukutaulun kannalta ja fyysisesti, ja siihen, että hän on kehittynyt jatkuvasti tähän asti.”

Vaikka Rombauer voitti ensimmäisen voittonsa maastossa – hän mursi neitsytensä nurmella ja voitti El Camino Real Derbyn synteettisellä pinnalla, Midnight Bourbon on sijoittunut kolmen parhaan joukkoon kahdeksassa. hänen yhdeksän uransa alkua – hän oli kuudes Derbyssä. Varsa lähetettiin takaisin Churchill Downsiin. "

"Tietenkin on", sanoi Asmussen, kun häneltä kysyttiin, onko Belmont harkinnassa... "Kaikki tärkeimmät 3-vuotiaat kilpailut ovat harkinnassa loppuvuoden ajan . Palautetaan hänet normaaleihin olosuhteisiin vain nähdäksemme, missä olemme hänen kanssaan. Se antaa meille myös aikaa nähdä kaikki, mitä siellä on, ja tehdä hänelle suunnitelma vuoden toiselle puoliskolle."

Muiden Belmont-turnaukseen harkittujen 3-vuotiaiden joukossa:Derbyn juoksijat Hot Rod Charlie (kolmas), Essential Quality (neljäs), Brooklyn Strong (15. th ), ja Rock Your World (17. th ). ); UAE Derby (G2) -voittaja Rebel’s Romance; Gotham (G3) voittaja Weyburn; Pidä mielessä (seitsemäs Derbyssä, neljäs Preaknessissa); ja joukko Pletcherin tallilta, mukaan lukien Florida Derbyn (G1) voittaja Known Agenda (yhdeksäs Derbyssä), Peter Pan (G2) voittaja ja toiseksi sijoittunut Promise Keeper ja Ohitti , sekä 72-1 Wood -voittaja Bouronic (13. th Derbyssä) ja Kentucky Oaksin (G1) voittaja Malathaat .

Mitä Baffertiin tulee, älä odota hänen 3-vuotiaistaan ​​ilmestyvän. Medina Spirit ja Concert Tour, vastaavasti kolmas ja yhdeksäs Preaknessissa, suuntaavat takaisin Churchill Downsiin, ja assistentti Jimmy Barnes sanoi, että kiusattu Baffert päättää, mitä varsalle seuraavaksi tapahtuu.

Medina Spirit epäonnistui Derbyn kilpailun jälkeisessä testissä steroidibeetametasonin suhteen, ja jos toinen näyte on positiivinen, Churchill Downs sanoi, että hevonen hylätty ja toiseksi sijoittunut Mandaloun julistettaisiin voittajaksi.

Barnes sanoi, että molemmat hevoset tulivat Preaknessista hyvässä kunnossa. Medina Spirit väsyi venytyksen aikana, mutta Concert Tour ei koskaan haastanut.