Kentucky Derby Undercardin tasoitus

Vain Breeders' Cup -lauantai tarjoaa laadukkaampaa kilpailua kuin Derby Day, jonka alakortti on pari-mutuel-juhla.

Lauantain kuusi tukipanosta tarjoavat runsaasti huippuluokan toimintaa, ja rolling pick 3s alkaa kuudennessa kilpailussa, Churchill Distaff Turf Mile -kilpailussa. Heille, jotka haluavat päästä grand slam -turnaukseen, valinta 6 alkaa kilpailusta 7, Derby City Distaffista, ja päättyy Derbyn 147. juoksuun. Sitä kutsutaan nimellä Derby City-6, ja sen 20 sentin vähimmäisperuspanos tekee siitä edullisen pienemmille pelaajille.

Point of Honor – US Racing Photo

NBC:n analyytikot Randy Moss ja Eddie Olczyk lähtevät hyökkäämään korttia vastaan. Niin minäkin. Kehitysvammaisille se on joulu keväällä. Vappu!

"Sanon koko ajan, että sinun ei tarvitse lyödä vetoa ansaitaksesi paljon rahaa Oaksin ja Derbyn alakorteilla", Olczyk sanoi. "Mutta rahanhallintaosuudesta tulee suurin asia, koska miten sitä pelataan?"

Voittajien valitseminen on vasta ensimmäinen askel. Rahan sijoittaminen oikeisiin paikkoihin on todellinen avain.

Moss sanoi, että hänellä ja analyytikkotoverinsa Jerry Baileyllä on Louisiana Derbyn voittaja Hot Rod Charlie Derbyn top 3 -listalla. Olczyk pyrkii vastustamaan voittamatonta suosikkia Essential Quality -laatua vastaan.

Ennen suurta kilpailua Moss ja Olczyk lähettävät sen alakortilla. Toivon, että analyysini auttaa sinua lunastamaan joitain lippuja näissä kuudessa dynamiittipanoksessa.

500 000 dollaria Churchill Distaff Turf Mile (G2), tammat ja tammat, 4 vuotta vanha ja vanhempi

Got Stormylla (5) on parhaat yrityslinjat ja hän voitti kolme viimeisestä neljästä, mutta hän ei ole varma. Hän kahvat antavat maahan, mikä on plussaa keskiviikko-iltana ja torstaina rankkasateen jälkeen.

Blowout (6), yksi kahdesta Chad Brownin juoksijasta, jotka joutuvat pitkien irtisanomisten jälkeen, tekee kaiken paitsi voittaa. Hän ei ole tehnyt sitä kesäkuun 2019 jälkeen. Hän on 3-11 seitsemällä sekunnilla, mukaan lukien hänen viimeiset neljä kilpailuaan. Zofelle (4) ohitti nenän viimeksi Got Stormya vastaan, mutta on 1-6:ssa lamakuoressa. New York Girl (3) on vahva viimeistely, joka selvisi kahdessa viimeisessä pelissään vain vähän kovia kilpailijoita, Michelineä ja Counterparty Riskiä vastaan. Hän juoksi hyvin pehmeällä tiellä Irlannissa, joten mitä kosteampi, sen parempi hänelle.

1. Sai Stormy 2. Blowout 3. New York Girl

500 000 dollaria Derby City Distaff (G1), 7 vakoa, pentuja ja tammat 4-vuotiaat ja sitä vanhemmat

Bob Baffertin mestari Gamine (4) on selvä sinkku 6:sta 7:stä -ennätyksestään, mukaan lukien 2-2 etäisyydellä. Hän on lyömätön maililla tai alle, ja hän hävisi vain 1 1/8 mailin Kentucky Oaksissa, joka oli liian kaukana hänelle. Bell's the One (3) rakastaa Churchilliä (kaksi voittoa, kaksi sekuntia neljässä lähdössä) ja voitti tämän kilpailun viime vuonna nokkapallolla Serengeti Empressin yli. Ongelma:Hän ei vastannut Gaminea heidän ainoassa kohtaamisessaan, juoksi kolmanneksi, voitettuna 6 1/4 pituudella, Breeders’ Cup Filly &Mare Sprintissä. Sconsin (2) näyttää parhaalta muista.

1. Gamine 2. Bell’s the One 3. Sconsin

500 000 $ Pat Day Mile (G2), 3-vuotiaat

Katso myös:Kentucky Derby 2021 -profiilit:kertoimet, merkinnät ja tilastollinen analyysi

Speedy Jackie's Warrior (3) on 4-4 vastaan ​​kaikkia paitsi Essential Quality -yhtiöitä vastaan, jotka voittivat hänet helposti kahdesti. Täällä ei ole ketään niin hyvää. Dream Shake (8) ohitti Derbyn, viisas teko. Hän on vain 1-3, mutta tappiot joutuivat erottuneille Life Is Goodille, varhaiselle Derbyn suosikkille, ja Rock Your Worldille, joka oli Derbyn toinen vaihtoehto. Jos Noble Reflection ja Dreamer's Disease voivat pehmentää Jackien soturia etupäässä, Dream Shake saattaa aiheuttaa lievää järkytystä.

1. Dream Shake 2. Jackie’s Warrior 3. Yleisyys

500 000 $ American Turf (G2), 3-vuotiaat

Löytymättömän liitteen (4) pystyttämiseen on runsaasti vauhtia. Hän on tullut takaapäin kaikissa kolmessa kilpailussaan, joista kaksi on arvostelematonta. Hänen pitäisi saada maata säästävä matka polunetsintä Irad Ortiz Jr:lta. Annex räjäytti kotiin viimeisen neljännesmailin viime kerralla alle 23 sekunnissa, mitä harvoin näet kevyesti kilpailevassa 3-vuotiaassa. Todd Pletcherin Winfromwithin (2) on panosten voittaja ja paras edelläkävijöistä. Jos hän voi hidastaa vauhtia, hän saattaa antaa Annexille liikaa tekemistä. Vahva viimeistely Scarlett Skylla (13) on kolme voittoa ja kolme sekuntia nurmikolla, mutta hänen on voitettava 13. piste.

1. Liite 2. Winfromwithin 3. Scarlett Sky

500 000 dollaria Churchill Downs Stakes (G1), 7 vakoa, 4-vuotiaat ja ylöspäin

Kahdeksanvuotias ruuna Whitmore (9) on amerikkalaisten pikajuoksijoiden grand old man ja viime vuoden Breeders’ Cupin sankari. Odotan hänen ylivetoa. Yritän päihittää sentimentaalisen suosikin, koska uhkapeleissä pään tulee aina hallita sydäntä.

Whitmore on vain 1-5 7 vakomatkalla ja 1-5 Churchill, ja tämän vuoden kahdessa sekunnissa CZ Rocketin jälkeen hän näytti menettäneen askeleen . Whitmore voitti Flagstaffin 1 1/2 pituudella 3. maaliskuuta, mutta se tapahtui Oaklawnissa, Whitmoren onnellinen paikka, ja 6 vakomatkalla, Whitmoren parhaalla etäisyydellä. Flagstaff (4) voittaa vaikuttavan panosvoiton 7 vakomatkalla Keenelandissa, ja hän on 3-5 kaukaa.

Closer Hog Creek Hustle (11) oli kuudes Flagstaffille viime kerralla, mutta hänellä on vahva ennätys (kaksi voittoa, kolme sekuntia) Churchillissa ja 7 vakomatkalla (kaksi voittoa, neljä sekuntia) seitsemässä startissa).

1. Flagstaff 2. Hog Creek Hustle 3. Whitmore

1 000 000 $ Turf Classic Stakes (G1), 1 1/8 mailia, 4 -vuotiaat ja sitä vanhemmat

Eversti Liam (3) on voittanut kolme peräkkäistä panosta sen jälkeen, kun hänen ainoa tappionsa oli viidestä ruohokilpailusta. Hän oli sinä päivänä tiukka neljäs rankan matkan jälkeen, ja hän saa uusintaottelun voittajan Chad Brownin kotimaisten kulujen (5) kanssa. Molemmat ovat tehokkaita sulkejia, ja kotimaiset menot tulevat kauempaa. Turf Classicin pitäisi olla maukas alkupala seuraavaan kilpailuun, Derbyyn. Brown juoksee myös viime vuoden järkyttynyttä voittajaa, Digital Agea (6), joka on 2-2:lle kurssin aikana, mutta hieman alle kahden parhaan.

1. Eversti Liam 2. Kotitalouskulut 3. Digiaika

3 miljoonaa dollaria Kentucky Derby (G1), 1 1/4 mailia, 3-vuotiaat

Omat Derby-valintani ovat järjestyksessä Rock Your World, Essential Quality, Tunnettu Agenda, Erittäin motivoitunut ja Hot Rod Charlie. Katso tiedot Derby-tasoitussarakkeestani.