Saudi Cupin profiili:Sotilasoikeus

Näinä päivinä ennen 20 miljoonan dollarin Saudi Cupia King Abdulaziz Racetrackilla Riadissa Saudi-Arabiassa 20. helmikuuta usracing.com profiloi kilpailijat maailman rikkaimmassa hevoskilpailussa. Profiilit päivitetään kertoimilla, virkasijoilla ja jockeyilla keskiviikon [helmikuuta] jälkeisen arvonnan jälkeen. 17].

Britanniassa kasvatettu Military Law tulee Saudi Cupiin Bang-up 1 ¼-pituisen voiton kannoilla Grade 2 Al Maktoum Challenge -sarjan 1. kierroksella Meydan Racecoursella. Dubaissa 21. tammikuuta. Voitolla hän täytti viime vuonna antamansa lupauksen, kun hän sijoittui toiseksi sekä sarjan 2. että 3. kierroksella.

Ensimmäistä kertaa maaliskuun 2020 jälkeen aloittaneen Dubawin pojan vaikuttava jälki-suoritus ja määrätietoinen myöhäinen ajo ajoi hänet tähän. rotu. Hän on kahdeksan osakilpailun kortille merkittyjen Dubaissa asuvien juoksijoiden mittavan ja voimakkaan kontingentin johtaja.

"Olen ratsastanut hänellä joka päivä viime vuodesta lähtien. Hän antoi minulle aina vahvan tunteen. Hän juoksi hyvin viime kaudella, mutta tänä vuonna hän on vahvempi ja näyttää paremmalta", sanoi jockey Antonio Fresu, joka on ollut mukana kaikki viisi viimeistä kilpailuaan Dubaissa ja saa vastakutsun.

Sotilaslaki on toinen entisten brittikoulutettujen nurmihevosten joukosta, jotka ovat löytäneet kodin hiekkateiltä vaihtaessaan pintoja ruoho- ja jokasään radalta. Aiemmin kasvattaja Qatar Racingin omistuksessa hän juoksi kuusi ensimmäistä kilpailuaan Englannissa valmentaja John Gosdenille, joka on osallistunut Global Giantiin ja Mishriffiin Saudi Cupissa.

Suoritustyyli:Stalker

Huomioitavaa:Kävi kevyen laukan Dubaissa ennen lyhyttä laivaa Riadiin 16. helmikuuta, ja hänen valmentajansa sanoi, että tämän viikon lopun ajan hän helpottaa hevosta kilpailu… Alkuperäinen omistaja Qatar Bloodstock astui sotilasoikeuteen Tattersallsin lokakuun 2016 myynnin kirjassa 1, mutta jätti hänet kilpailuun, kun hän ei saavuttanut 1 213 475 dollarin perushintaansa… Kesäkuun 2019 voittonsa jälkeen jokasään Newcastlen radalla, hänen toinen Voittonsa kuudella yrityksellä Englannissa, hänet myytiin 114 641 dollarilla nykyiselle omistajalleen, joka lähetti hänet Dubaihin. Myöhemmin hän voitti kolme kertaa viidestä yrityksestä Meydanissa.