Tie Breaker RulesNFL Pudotuspelit

tarkkuudella NFL kickers ,joukkue, joka voittiarvonnassa oli vallinnut kuinvoittajia 59,8 kilpailuja vuodesta 1994 . NFL omistajat muuttivat tasoittaa pelikenttää , joten se tasapainoisempi . Keväällä 2010 aikaan , että muutos . Äänin 28-4 NFL omistajat , muutostöitä tehtiinäkkikuolema playoff ylitöitä . Touchdownia

NFL ylitöitä politiikkaa käytetään nimitystä äkkikuolema . Nyt , pisteytystouchdown onainoa tapa se näyttäääkkikuolema tapa vanha.

Kunpeli on päättynyttasan, siellä on toinen kolikonheitolla . Josvoittajaarvonnassa tekee maalin - ja vaintouchdown - sen ensimmäinen hallussa , että joukkue julistetaan voittajaksi .
Kentän tavoitteita
< p > Jos ensimmäinen joukkue hallussaanpallo tuloksetkentän tavoite , peli jatkuu .

muu joukkue saahallussaan joko ottelussa tai ylittäätuotannon hän ensimmäinen joukkue . Jos toinen joukkue tekee maalin , se onvoittaja . Jos se saanut kentän tavoite , peli jatkuu .
Kuluttua hallinta Jokainen

jälkeen kukin joukkue on ollut yksi hallussa ,vanhat säännöt äkkikuoleman sovelletaan , jos ensimmäinen maalitouchdown , kentän tavoite tai turvallisuuden julistetaan voittajaksi .

ylityöaikana on 15 minuuttia pitkä , ja tarvittaessa vielä 15 minuutin jaksoissa lisätään , kunnes on voittaja . Toisin kuinrunkosarjassa ,peli voi päättyä tasan .