2021 olympialaiset:Yhdysvaltain naisten voimistelun alustavat tulokset

Getty USA:n Grace McCallum, Sunisa Lee, Jordan Chiles, Simone Biles, McKayla Skinner, ja Jade Carey vuoden 2021 olympialaisissa

Tässä alustavat tulokset naisten voimistelukilpailusta vuoden 2021 kesäolympialaisissa Tokiossa, Japani. Nämä esitetään NBC:n parhaaseen katseluaikaan sunnuntaina, 25. heinäkuuta niin Sinua on varoitettu spoilereista. Vuoden 2021 olympialaisten koko voimisteluohjelma löytyy täältä.

LOPETA LUKEMINEN, JOS ET HALUAT TIEDÄ NAISTEN VOIMISTELUN KULKUKIERTOJEN ALUSTULOKSIA

Joukkueen ja yksilön kokonaistulokset

Yhdysvaltain naisten voimistelujoukkueen muodostaa Simone Biles, Jordan Chiles, Sunisa Lee, ja Grace McCallum joukkuekilpailuun, sekä Jade Carey ja MyKayla Skinner, jotka kelpuutettiin kilpailemaan yksittäisissä yleiskilpailuissa ja yksittäisissä laitteissa.

Alkukilpailun aikana mm. USA:n joukkue aloitti epätavallisen vaikeasti. Varma, he sijoittuivat silti kokonaiskilpailussa toiseksi, mutta se on epätavallista Team USA:lle, ja heillä voi olla taistelu käsissään joukkueen kultamitalin viemisestä kotiin.

Alkukilpailun päätyttyä sunnuntaina 25. heinäkuuta Team USA oli toisella sijalla kokonaispistemäärällä 170,562. heti Venäjän jälkeen tuloksella 171,629. Tämä ei vaikuta Team USA:n kykyyn voittaa joukkueen kultamitali, kuitenkin, koska alustavat tulokset eivät siirry finaaliin. Mutta tämä on ensimmäinen kerta yli kymmeneen vuoteen, kun Yhdysvallat ei ollut ensimmäisellä sijalla alustavan kilpailun jälkeen.

Henkilökohtaisessa yleiskilpailussa Biles ja Lee sijoittuivat ensimmäiseksi ja kolmanneksi, vastaavasti, pisteillä 57.731 ja 57.166. Sitten mikä on valitettava sääntö suurille maille, kolme muuta yhdysvaltalaista voimistelijaa sijoittui 24 parhaan joukkoon, eli kuinka moni kilpailee henkilökohtaisessa yleiskilpailussa, mutta sääntö on, että vain kaksi voimistelijaa maata kohden pääsee kilpailemaan.

Joten Yhdysvaltain edustajat ovat Biles ja Lee, vaikka Carey sijoittui yhdeksänneksi tuloksella 56,265, Skinner sijoittui 11:nneksi tuloksella 55,398, ja McCallum sijoittui 13. sijalle tuloksella 55,165. Ainoa yhdysvaltalainen joukkueen jäsen, joka ei päässyt 24 parhaan joukkoon, oli Chiles. Chiles oli itse asiassa yksi kahdesta yhdysvaltalaisesta voimistelijasta, jotka halusivat mahdollisesti liittyä Bilesin finaaliin Leen kanssa, mutta hänellä oli kaksi suurta virhettä palkissa ja epätasaisissa tangoissa, ja hän sijoittui pettymykseksi 40. sijalle tuloksella 52,698.

Yksittäisten laitteiden tulokset

holvissa, Biles pääsi tapahtuman finaaliin tuloksella 15.183, Careyn kanssa 15,166:lla. Kuten yksilön kaiken kaikkiaan, sääntö on kaksi edustajaa per maa, niin, valitettavasti, Skinner jää väliin holvin finaalista huolimatta sijoittumisestaan ​​neljänneksi tuloksella 14,866. Mutta huolimatta tuloksesta 1-2-4, se ei ollut niin vahva esitys kuin Team USA olisi voinut esittää. Biles astui rajojen ulkopuolelle automaattista vähennystä varten, vaikka hänen holvit ovat niin vaikeita, että hän sijoittui silti ensimmäiseksi.

Epätasaisissa yhdensuuntaisissa tangoissa, Lee suoritti lähes virheettömän rutiinin ja sijoittui toiseksi pisteellä 15.200. Biles pääsi myös tapahtuman finaaliin, ansaita viimeisen paikan. Hän sijoittui itse asiassa 10. sijalle, mutta koska kaksi per maa -sääntö poisti kaksi venäläistä voimistelijaa, jotka sijoittuivat viidenneksi ja kuudenneksi, Sappi pätevä.

Tasapainossa, Yhdysvallat lähettää kaksi naista finaaliin - Lee sijoittui kolmannelle sijalle pisteellä 14 200 ja Biles seitsemänneksi pisteellä 14 066 horjuvan pudotuksen jälkeen. Sappien sijoittuminen seitsemänneksi tässä on myös epätavallista, koska häntä suositaan paitsi mitalissa myös mahdollisesti kullan voittamisessa.

Lattiaharjoittelussa, Biles sijoittui toiseksi pisteellä 14,133, vaikka täällä taas, hän astui rajojen ulkopuolelle, minkä vuoksi hän ei sijoittunut ensimmäiseksi. Carey oli heti Bilesin takana kolmannella sijalla pisteellä 14.100.

Joten tapahtuman finaalissa Biles pääsi finaaliin kaikissa neljässä tapahtumassa, Carey suoriutui holvi- ja lattiaharjoittelusta, ja Lee kelpuutettiin epätasaisissa suuntakisoissa ja tasapainopuomissa. Skinner, Chiles, ja McCallum epäonnistui karsinnassa missään yksittäisessä kilpailussa.

Tokion kesäolympialaiset 2021 järjestetään perjantaina, 23. heinäkuuta sunnuntain päätösseremoniaan asti, elokuun 8.

LUE SEURAAVA:Vuoden 2021 olympialaisten voimisteluohjelma