Crewe 5-0 Grimsby-pelaajaluokitukset:Cooper saa 10

Dagnall loisti rautatiemiehiä – mutta kuka muu?

Ensimmäisen puoliskon housut George Cooperilta ja Chris Dagnallilta, Callum Cooken myöhäisen maalin lisäksi Crewe Alexandra tuhosi Grimsby Townin 5-0. Mutta miten molempien joukkueiden pelaajat arvioivat?

Crewe Alexandra

Ben Garrett – hänen ei tarvinnut tehdä lujasti töitä puhtaaksi. Torjui Osbornen pari kertaa ensimmäisellä puoliajalla ja pelasti hyvin Asantelta. 7

Oliver Turton – testattiin harvoin puolustuksessa Grimsbyn leveyden puutteen vuoksi, ja hänellä oli suhteellisen vaatimaton rooli Crewen suorituksessa. 6
George Ray – jos hänen kuntonsa olisi ollut kyseenalainen ennen lauantaita, se ei näkynyt päivänä. 8
Ben Nugent – ​​vankka suorituskyky. Usein Jones ja Asante kiusasivat toisella puoliajalla, mutta kesti itsevarmasti jommankumman yksi vastaan. 7
Jon Guthrie – tapasi tiiviisti Nugentia. Hän oli vakaa ensimmäisellä puoliajalla, mutta myös antoi liikaa tilaa Bolarinwalle 15 minuutin ajan tauon jälkeen. 6

James Jones – pääsi eteenpäin, kun oikeat hetket koittivat, mutta teki sen syvältä. Nopeasti sekuntipalloja epäitsekkäässä, energinen näyttö. 7
Danny Hollands - partioi keskikentällä erinomaisesti, kieltää Grimsbyltä tilaa puolustuksen edessä. Jos vastustajilla olisi taktisen kurinalaisuuden omaava pelaaja, heillä olisi voinut mennä paremmin. 8
George Cooper – jalokivi ahkerassa kruunussa. Ensimmäisellä puoliskolla löytyi eekkeriä tilaa vasemmalta, mutta käytettiin sitä maksimaalisesti. Avain kaikkeen hyvään, jonka Crewe teki ja teki kaksi maalia, mukaan lukien ylevä vapaapotku. 10
Callum Cooke – hänen sokkeloinen ripaus kahdessa minuutissa pystytti Cooperin avauspelin, ennen kuin hän sai maalinsa 87. Välillä 85 minuuttia, oli vaikea uskoa, että hän teki ammattilaisdebyyttinsä vasta viime viikolla. 8

Chris Dagnall – hyvä liike ensimmäisellä puoliajalla ja otti maalinsa hyvin. Hänen kokemuksensa ja taitonsa loistivat viimeisellä kolmanneksella. 9
Jordan Bowery – yhdistänyt pelin loistavasti ensimmäisellä puoliajalla. Hiljaisempi toisella puoliajalla, mutta silti olisi voinut tehdä räjähtävän volleyn ja työskennellä kovasti koko ajan. 8

Zoumana Bakayogo (77:llä) – käytti fyysisyyttään hyvällä teholla lyhyen ajan kentällä. 6
Alex Kiwomya (v. 83) – lisäsi vauhtia ja sai innostuneen vastaanoton kannattajilta saapuessaan. 6
Callum Ainley (84) – ei ensimmäistä kertaa lyhyen uransa aikana, Ainley teki vaikutuksen penkiltä. Hän otti vastaan ​​puolustajia, voitti vapaapotkuja ja teki Cooken myöhäisen maalin. 7

Grimsbyn kaupunki

James McKeown – ei peittänyt itseään kunnialla ensimmäisellä puoliajalla, varsinkin avausmaalin osalta. Teki tauon jälkeen pari hyvää torjuntaa, mukaan lukien Cooperin volley keskiympyrästä. Se olisi ollut miehen hattutemppu, pilata urheilua... 4

Ben Davies – 35-vuotiaana häneltä vaaditaan paljon voidakseen pelata hyökkäävänä laitapuolustajana ja saada nopeasti takaisin puolustusasema. Joutui paikaltaan aivan liian usein ensimmäisellä puoliajalla. 2
Shaun Pearson – teki kunnollista työtä Boweryssä tauon jälkeen, mutta vahinko oli jo tapahtunut. 4
Danny Collins – antoi pallon pois viidenteen maaliin ja oli peloissaan koko ajan. 2
Gavin Gunning – maksoi Grimsbylle liian monta maalia tällä hetkellä ja teki tarpeettoman virheen Ainleylle myöhään. 2
Danny Andrew – yksi Osbornen laukaukseen johtanut syöttö sivulinjalta oli vasemman laitapuolustajan yksi valoisa hetki huonossa 45 minuutissa, että hänet nostettiin tauolla. 3

Chris Clements – vahvasti mukana kunnollisessa loitsussa toisen puoliajan alussa, mutta koko pelin ajan hänen fyysinen ja henkinen heikkoutensa paljastettiin. 3
Brandon Comley – koko ajan anonyymi – kun toinen puoliaika alkoi, olisi voitu antaa anteeksi, jos hän on tarkistanut, oliko hän yksi kolmesta vaihtopelaajasta… 1
Jamey Osborne - kuten Clements, kunnollinen hallussa Grimsbyn parempien loitsujen aikana ja pakotti Garretin kahteen ensimmäisen puoliajan pysähdykseen. Ilman palloa, hänen panoksensa oli kyseenalainen. 4

Adi Yusuff – toisinaan ensimmäisellä puoliskolla, hän piti pallosta kiinni hetken tai kaksi ennen kuin hän kärsi tuen puutteesta. Työmoraali olisi voinut olla parempi. 4
Callum Dyson – näytti hävinneeltä ensimmäisellä puoliajalla. Näytti pelkäävän haastaa palloa eikä pystynyt pitämään siitä kiinni, kun hän sai syötön. Oikein otettu pois tauosta. 1

Tom Bolarinwa (45-v.) – ei lopputulosta, mutta se, että hän juoksi pallon perässä ja yritti saada asiat tapahtumaan, teki hänestä yhden Grimsbyn päivän parhaista pelaajista. 6
Akwasi Asante – työskenteli kovasti ja olisi voinut tehdä paremmin kahdella mahdollisuudella 30 sekunnin sisällä. 6
Sam Jones (45) – vaivasi Crewen puolustusta koko toisen puoliajan ajan. Hänen suorituksensa ei ehkä olisi ansainnut 7:ää normaaleissa olosuhteissa, mutta hän osoitti halua jatkaa taistelua pallosta loppuun asti, toisin kuin hänen joukkuetoverinsa. 7