Birmingham 1-3 Leeds pelaajaluokitukset:Robert ever-Green

Leeds juhlii Woodin toista päivää – mirror.co.uk

Chris Wood auttoi Leedsiä sattumanvaraiseen 3-1-voittoon Birminghamissa – mutta mitkä ovat keskustelun pääkohdat?

Birmingham City

Tomasz Kuszczak – hänellä ei ollut montaa torjuntaa tehtävänä, mutta päästi kuitenkin kolme. Toisin kuin vihreä, hän ei onnistunut saamaan joukkuettaan pois vankilasta, kun he tarvitsivat häntä. 3

Josh Dacres-Cogley – hänen hallussaan olevan panoksen positiiviset puolet tahraavat puolustuksen heikkoudet. Liukastui Leedsin toista maalia varten ja perääntyi Pedrazan kolmanteen maaliin. Pelattiin positiosta. 2
Ryan Shotton – joitain vaikuttavia poikkikenttäsyöttöjä Nsuelle oikealla, mutta liukastui Woodsin avauspeliin. 4
Paul Robinson – voidaan vapauttaa syyllisyydestä kahdesta maalista, mutta koska hän oli väsynyt viimeisen puolen tunnin aikana, hän kamppaili sulkeakseen pois Keitan vapauttaman vasemman puolen tilan. 4

Emilio Nsue – aiheutti jatkuvan uhan Bluesille oikealla ja teki loistavia keskityksiä toisen puoliajan alussa. 8
David Davis – painoi hyvin ja taisteli urhoollisesti koko ajan. Olisi voinut voittaa jopa kolme rangaistuspotkua. 7
Robert Tesche – osui bariin juuri ennen taukoa ja antoi hyviä syöttöjä laitoihin. 7
Maikel Kieftenbeld – ammatillisena pallonvoittajana, hän ei näyttänyt mukavalta hyökkäävässä keskikentän roolissa. 4
Cheick Keita – osoitti hienoja kosketuksia eteenpäin ensimmäisellä puoliajalla. Dallas käsitteli hyvin tauon jälkeen ja jätti liikaa tilaa taakse, mikä jätti Robinsonin paljaaksi. 4

Craig Gardner – loistava tapa asioiden tasoittamiseksi. Kaikki, mitä hän teki, ei mennyt irti, mutta hän sai asiat tapahtumaan ja taisteli pallosta. 7
Che Adams – pääsi Janssonin taakse muutaman kerran aikaisin, mukaan lukien pelastettu kaksikkopeli Greenin kanssa. Hyvä työnopeus, mutta ei hänen yönsä maalin edessä. 5

Lukas Jutkiewicz (v. 62) – ironisesti, Blues teki enemmän Jutkiewicz-pukuisia ristiä ensimmäisen tunnin aikana ilman, että kukaan kohdemies hyökkäsi heidän kimppuun. kuin he tekivät hänen tullessaan. 4
Kerim Frei (82)
Jerome Sinclair (89)

Leeds United

Robert Green – pelasti avaimet Adamsilta, joista yksi tulee minuuttia ennen Woodsin avausottelua. 9

Luke Ayling – pelasi yksinkertaisen läpipallon ensimmäiseen maaliin ja tiesi aina missä tila oli. Ei taistelullisin, mutta hiljaisen tehokas. 8
Kyle Bartley – jakelu ei ole loistava, mutta teki joitain tärkeitä selvityksiä, joista yksi pois linjalta Adamsin otsikosta. 8
Pontus Jansson – kamppaili Adamsia vastaan ​​varhain molemmilla puoliskoilla. Vakaa muina aikoina, mutta ei saavuttanut korkeita standardejaan. 5
Gaetano Berardi – tarjosi vähän leveyttä ja kamppaili puolustuksessa Nsuea vastaan. 3

Liam Bridcutt – ylitys toisinaan, ehkä ilman omaa syytään. Työskenteli lujasti puolustuksessa, mutta pettyi suojan puutteen vuoksi. 6
Eunan O’Kane – jätti liikaa tilaa taakseen ja oli vauhdissa. Oikein otettu pois toisella puoliajalla. 3

Stuart Dallas – piti Keitan hiljaa, vaikka se pakotti hänet takaisin ensimmäisellä puoliajalla. Hyökkäävässä mielessä tarjottu vähän. 5
Pablo Hernández – näytti odottavan, että pallo tulisi hänen luokseen, sen sijaan, että auttaisivat ensin hänen takanaan olevia keskikenttäpelaajia. Kyseenalainen asenne ja tuhlaava, kun hän pääsi hyviin tehtäviin. 3
Souleymane Doukara – vaikea nähdä, mitä hän tarjosi muuta kuin raakaa voimaa. Puuttui leveältä mieheltä usein vaadittu vauhti ja ketteryys. 3

Chris Wood – teki hyvin kaksi maalia vanhaa seuraansa vastaan, ottaen huomioon, että hänellä oli rajoitettu palvelu. 9

Kalvin Phillips (v. 58) – muutti pelin, kun hän aloitti tarttuvan energiansa ja luokassaan. 9
Alfonso Pedraza (p. 73) kiinnitti huomion lyhyessä ajassaan kentällä ja teki maalinsa hienosti. 8