Exeter v Accrington:toinen trilleri varastossa?

Pitäisikö Clarkin aloittaa Stanleyssä? – accringtonobserver.co.uk

Nämä joukkueet ovat pelanneet hyviä pelejä viime vuosina. Crownissa nähtiin viiden maalin trilleri marraskuussa 2014, Exeter voitti 3-2 erinomaisilla pitkän kantaman iskuilla näyttelyssä.

10 kuukautta myöhemmin, Accrington Stanley voitti saman ottelun 4-2. He hallitsivat 15 minuutin jaksoja puoliajan molemmin puolin, jokainen näkee heidät nettoavan 90 sekunnin kaksoissalvan. Puolen tunnin avaus- ja päätösjaksot olivat kuitenkin jännittäviä ja Exeter uhkasi kaataa neljän maalin alijäämän. vaikka lopulta se osoittautui liian myöhäiseksi.

Lee Holmes oli Greciansin paras pelaaja sinä päivänä. mutta ei ole pelannut seurassa joulukuun jälkeen nilkkavamman vuoksi. Onneksi, Holmes ei ole yksi kymmenestä loukkaantuneesta pelaajasta, kuten aiemmin kampanjassa. Yhtä, Ollie Watkinsin ja David Wheelerin muoto lieventää hänen toipumisensa tärkeyttä.

Watkins iski hienolla iskulla viime viikolla Hartlepoolissa, Suurin osa pelistä nähdään Exeterin näkyvämpänä puolena. Kotijoukkueen myöhäinen paluu merkitsi kuitenkin 3-1-tappiota, jota vaikeutti vielä rangaistus, jota ei annettu tasoilla.

Accrington Stanley teki hieman kovaa työtä Cheltenhamissa tammikuussa, kiistanalainen punainen kortti ja iso toinen puoliaika menetetään tilanteessa 1-0, ratkaisevat hetket lopullisessa 3-0-tappiossa. He ovat sittemmin vastanneet hyvin, vaikka vain yhdellä tappiolla kahdeksasta, vaikka pelasi tuolloin kuusi kymmenen parhaan joukosta.

Heidän viimeisessä ottelussaan Barnet voitti 1-0. Se ei ollut heidän paras suoritus, mutta he puolustivat hyvin koko ajan Matty Pearsonin ja Mark Hughesin ollessa itsepäinen takana. Sopivuus jälleen Sean McConville palasi joukkueeseen hyökkäävän leveän miehen Jordan Clarkin kustannuksella, joka ehkä oli epäonninen pudotuksensa vuoksi.

Entisen Shrewsbury-miehen maalit loivat molemmat maalit 2-2-tasapelissä Wycombea vastaan, ja hän teki sen jälkeen kunnollisen 28 minuutin esityksen penkiltä Barnetia vastaan. osui postiin myöhään. Tämä voitto oli Stanleylle vasta neljäs alemman puoliskon vastustaja vastaan, joilla on tapana menestyä parempia joukkueita vastaan, osoituksena heidän vaikuttava kuppinsa juoksee tällä termillä.

Exeter on lujasti laskemassa pudotuspelipaikkaa, mutta älä aliarvioi suuriin peliin erikoistuneita vierailijoita.

Football Labin tuomio: 1-1
Vedonlyöntivinkki: Accrington tai tasapeli 11.8